• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eee egecımmm 3 hafta ıscılerde gerı atılıyormu acaba bı bılgınız varmı yoksa sadece memurlardamı?

o yasa çıktı dediler ama bilmiyorum karakan atılıyor dedi. Amadevlet enfazla 37 ye kadar rapor veriyor. Yani 32 de iznin başlıyor ama ben 35.haftayı doldurup çıkarsam 3 haftam geriye kalıyor . Bende yanlış biliyor olabilirim.

nasıl girdiyse öle çıkar :1::1:
Ama ege gerçekten acıyo yaaaa acım var napiyim :59:

aaaa seni baya kandırmışlar o oraya girerken çok mutluydun ama hatırla.
çıkarken niye bağırıcan yırtcan kendini:)))))))))))))))))))))))))

kız şaka bi yana çok ağrın varsa acile git. Deli ters hareket felanmı yaptın

aaaa seni baya kandırmışlar o oraya girerken çok mutluydun ama hatırla.
çıkarken niye bağırıcan yırtcan kendini:)))))))))))))))))))))))))

kız şaka bi yana çok ağrın varsa acile git. Deli ters hareket felanmı yaptın

hastane uzak bana yürüyerek gidemem yagmur yagacak gibi.. sabahtan beri acım avr agrı değil acıyo yaaa neyse ben bi baş dk dolanıp geleyim ufff:59::59::59:

hastane uzak bana yürüyerek gidemem yagmur yagacak gibi.. Sabahtan beri acım avr agrı değil acıyo yaaa neyse ben bi baş dk dolanıp geleyim ufff:59::59::59:
allah allah bak meraklandım şimdi neresi ağrıyor. Bebek hareket ediyormu. Benimde ağrım vardı lif çekiliyor gibi demiştim onun gibiyse geçer.

anaaaaaam korkutmayın kız
valla tırsmaya başladım
gerçi sezeryan güzel diyo herkes

sezeryan da bi güzel ki sorma :)))))))))))))
hadi neyse anlatmayayım:82:

ERKEN DOĞUM HALİNDE, İZNİN DOĞUM SONRASINA AKTARILMASI

657 sayılı Kanunun 104. maddesinin (A) bendine eklenen yeni cümle şu şekildedir:

"Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir."

anaaaaaam korkutmayın kız
valla tırsmaya başladım
gerçi sezeryan güzel diyo herkes
yyaaa en çok beni kesilme fikri ürpertiyooo
ERKEN DOĞUM HALİNDE, İZNİN DOĞUM SONRASINA AKTARILMASI

657 sayılı Kanunun 104. maddesinin (A) bendine eklenen yeni cümle şu şekildedir:

"Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir."

657 kanun maddesi arkadaşlar özel kurumlar üstüne alınmasın devlet memurlara yönelik çıkarmışlar

erken doğum halinde, iznin doğum sonrasına aktarılması

657 sayılı kanunun 104. Maddesinin (a) bendine eklenen yeni cümle şu şekildedir:

"doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir."

bu kanunu çıkaran adam sadece memurlar doğum yapıyor die düşünen .... Partının adamları işte. Bu kadar kafaları çalışıyor.

Allahım bak yine sinirlendim

Back
X