2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çileğim söylicem söylicem hep unutuyorum bebeişin odası çok zevkli çok güzel olmuş güzel günlerde kullanın içinde güzel anılarınız olsun ,

ben de gidiyorum bugün kendimi çok mutsuz hissediyorum aslında bi kaç gündür öyle ama bugün zirve yaptı yanlızım ben çok yanlızıımmmmmmm

çileğim söylicem söylicem hep unutuyorum bebeişin odası çok zevkli çok güzel olmuş güzel günlerde kullanın içinde güzel anılarınız olsun ,

ben de gidiyorum bugün kendimi çok mutsuz hissediyorum aslında bi kaç gündür öyle ama bugün zirve yaptı yanlızım ben çok yanlızıımmmmmmm

mağdurum ben mağdurum gibi sölemişsin kızz:1:
görüşürüz:3:

evet lıeracta kampanya var eniştem deposundan bana 3 taneyi 100 liraya getirdi

canım hiç çatlağın yok mu daha

ya ben hergün kremimi sürdüm bi sabah kalktım baktım çatlamış göbüşüm çok üzüldüm o günden beri hergün sürmüyom zaten çatlamış çatlayacağı kadar:31:

canım hiç çatlağın yok mu daha

ya ben hergün kremimi sürdüm bi sabah kalktım baktım çatlamış göbüşüm çok üzüldüm o günden beri hergün sürmüyom zaten çatlamış çatlayacağı kadar:31:

valla kızlar benim de hiç çatlağım yok, inş. olmaz da,,, ben hiç krem falan kullanmadım. aktardan 1 adet badem, 1 adet kakao yağı alıp karıştırdım ve yaklaşık 3 aydı gün aşırı masaj yaparak, yedirerek sürüyorum, karnımın gerginliğini bile alıyo ve doğal yağların daha faydalı olacağına inanıyorum. bu arada bu iki yağa verebileceğiniz en fazla miktar 10 tl... :)

selam kızlarrr nasılsınız? üf ben çok yoğunum bu ara ya teftiş var tutanakları yetiştirmeye çalışıyorum giremiyorum o yüzden :( bebek çantasını bile hazırlayamadım valla yoğunluktan, bi gelişme varmı herkesler iyidir inşallah :27:

valla kızlar benim de hiç çatlağım yok, inş. olmaz da,,, ben hiç krem falan kullanmadım. aktardan 1 adet badem, 1 adet kakao yağı alıp karıştırdım ve yaklaşık 3 aydı gün aşırı masaj yaparak, yedirerek sürüyorum, karnımın gerginliğini bile alıyo ve doğal yağların daha faydalı olacağına inanıyorum. bu arada bu iki yağa verebileceğiniz en fazla miktar 10 tl... :)

off biraz yapdan kaynaklanıyor canım herhalde kimileri hergün sürüyor çatlıyor yine çatlayacağı kadar ben gibi:76:kimisi de hiç bişey kullanmıyor filinta gibi:50:

badem yağını bırak gres yağı bile sürse çatlıyor anacım:31:

hoşgeldin iyiyiz canım senden naber

iyiyim canımcım teşekkür ederim plan yetiştirmekle uğraşıyorum işte bende bu okul evrak işleri hiç bitmiyor :( kızım da iyi çok şükür 11 inde tetenoz aşımız 15inde de kontrolümüz var alttanda bakılcak bu defa kasılmalar için :17: ne yemek yapsam ki ya onu düşünüyorum şimdide :27:

iyiyim canımcım teşekkür ederim plan yetiştirmekle uğraşıyorum işte bende bu okul evrak işleri hiç bitmiyor :( kızım da iyi çok şükür 11 inde tetenoz aşımız 15inde de kontrolümüz var alttanda bakılcak bu defa kasılmalar için :17: ne yemek yapsam ki ya onu düşünüyorum şimdide :27:

bende hazırlandım bekliyorum müfettişi ama gelmedi bi türlü izne ayrılcam artık dayanamıyorum şansını kaybetti müfettiş bey o kadar evrakta pufff boşu boşuna çıkarmış oldum.senin kaç haftan var izne ayrılmaya

kızlar lieractan bahsetmişsiniz bende en son aldığımı ucuza aldım die seviniyodum 42.5 e aldım ..ankaradaki arkadaşların yinede bilgisi olsun sıhhiye köprüsü altında motif kozmetikte indirime girmiş 42.5....

bende hazırlandım bekliyorum müfettişi ama gelmedi bi türlü izne ayrılcam artık dayanamıyorum şansını kaybetti müfettiş bey o kadar evrakta pufff boşu boşuna çıkarmış oldum.senin kaç haftan var izne ayrılmaya

ben de hep ben ayrılınca gelsinler diye dua ettim ama kaçamadım:)))

iyiyim canım, görmeden çıkmışım:) bazen öyle bakıp bakıp çıkıyorum:)) senden naber???

hah şimdi gördüm yazmışsın:)))

hiiç ne olsun, biraz bahar temizliği yaptım,
gündüzleri koşturmaktan pek vaktim olmuyo girmeye,
ama kızları özledim yeni bişiler varmı,
herkes iyimi???

hah şimdi gördüm yazmışsın:)))

hiiç ne olsun, biraz bahar temizliği yaptım,
gündüzleri koşturmaktan pek vaktim olmuyo girmeye,
ama kızları özledim yeni bişiler varmı,
herkes iyimi???

iyi iyi, doktor kontrolleri çoktu bu ara. kocaman olmuş kuzular, 1900 gr olanlar var:nazar:

Back
X