2011 haziran bebişlerinin isimleri

fdneng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
331
0
116
Kayseri
kızlar isim düşündünüz mü bebeklerinize bizim kızımız olacak defne selin ece arasında kararsızız sizler isim konusunda neye karar verdiniz

bizimkinin adı rüzgar biz hiç isim aramadık ben daha hamıle kalmadan önce bulmustuk bu ismi oğlumuz olursa koyalım diyoduk hiç te başka düşünmedik

Allah nasip kısmet eder de o günleri erişirsek yavrumun ismini BURAK düşünüyoruz bakalım

bizde çok düşündük ama sonunda karar verdik oğlumuzun ismi Tuna olacak inşallah

bizde şakayla karışık bir isim taktık yaman yaman diyip duruyoduk çok yaman aşaşğı çok yaman yukarı.... sora ne isim koycaksınız die sorduklarında farkettikki yamandan başka bir isim yok aklımızda we yaman kaldı. aslında tereddütlerim war ama çokta alıştık.
Demir , emir we anıl isimleri çok hoşuma gider ama babamız yaman dior başka bişi demiyor.

Bende cok kararsiz kalmistim sonunda Esila ya karar verdik. Kizimin adi Esila olacak kismetse.

bende Alya Deniz koyucam kızımın adını.Deniz babasının ismi aslında,hamile kalmadan önce demiştim kız yada erkek ikinci isim olarak babasının isini koyucam diye

merhabalar güzel telaşlar yaşıyorsunuz,hepiniz sağlıkla alın bebekleriniz kucağınıza.ben 2010 haziranannesiyim kızımmın ismi ADA MASAL.aslında masal ismini hiç istememiştim ya sadece ada olucaktı,yada ada ilya istiyorduk ama teyzesinin ısrarlarına dayanamayıpmasalı'ıda eklerdik,uyumsuz olmasına rağmen a rtık alıştık,ben bazen ADA MASAL bile diyorum.fikir olsun diye isim yazabilirim size:
derin,ada,masal,su,lina,mira,mina,ilya,eslem,nida,asila,zeynep,defne,dora
erkek olarakda,kuzey,demir,çağan,doruk,emir,ata,can, ve benim favorim olan tunç.

sevgiyle kalın..

benim kızımın ismide zümra damla
aslında melisa koymayı düşünüyorduk ama araştırmam sonucunda melisa ismi bana pek cazip gelmedi
babası erva olsun çok istiyordu erva olucaktı ama son anda nasıl olduysa bende anlamadım zümra oldu damlada kızımın ikizinin ismiydi ikizim ölünce kızımda kaldı zümra damla oldu

haziran bebekleri bazen nazli, alingan ve bazende zipir oluolar nede olsa burcun özellikleri çift karakterlik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…