ece gene üzüyon yumurtaları, dur hele neden acele edip üzüyosun kendini, çok erken, bebek ancak 9.günde tutunurmuş, Üzme sakın kendini hayırlısyla pozitif haberlerle bekliyeceğiz..
AY cnm ya inşallah dediğin gibi olur.9.gün tutunuyomuş cnm evet.ayın 23 ünde öğlen 1 de transferim yapıldı aslında dün kan verdiğimde tam 8. ğün bile değildi ama azda olsa bi değer çıkar diye umut etmiştim.idrar testi yapmıştım 2. çizgi baya belirgindi ama test mi yanlış yoksa ilaçlardanmı 2. çizgi silikte olsa görünüyodu.kanda nasıl çıkmadı anlayamadım.ara ara kasık agrım oluyo su gibi akıntı var sanki su zaten başkada hiç bir belirtim yok.moralim biraz bozuldu tabi ama napalım herşey allahtan.bende çıktım dün evden annemlere geldim orda kaldım gecede olursa olur dedim olmazsada artık kısmet ayın 4 ünü beklicez.eger yumurtalar gibi bundada güzelbir süpriz çıkarsa ii olcak
ece inş değerin yükselir canımcım allah yardımcın olsun canım bugun benim transferimin 5. Günü ben kesinlikle test tarihimi bekleyeceğim sende bakma boşver bidaha test tarihini bekle![]()
ay cnm bi daha bakmıcam zaten şimdiki aklım olsa bakmazdım hele kanda asla baktırmayın kızlar.idarar neyse avutuyo insan kendini biraz önce kanda çıkar diye ama kan da yaptırınca bi bocalama oluıyo ister istemez.drumu aradım dün daha erken bekle 4 gün daha dedi.inşalalh erken baktırdıgım için az çıkmıştır degerim
cnm kısmet işi belli bi yerden sonra hayırlısı artık.. oldu mu oluyo olmadı mı da olmuyo...
ben bölesini elime geçirmek istiyorummm... aynen nöle düşünüyorum tövbe yarabbi isyen etmek istemiyorum ama .. neyseee..... yine de binlerce şükür.. rabbim sevdiğini sınarmışş.. demek bizi seviyo... bu süreçte ne öğrendim biliomusunuz.. allahıma artık bana öle mi iman gücü inanç verki rabbim isyana gelmiyim die dua ediyorum..çocukları bu kadar severken... okadar dualar ettiğim halde bana nasip etmedi ya rabbim.. ben bile kendime şaşırdım.. şeytn düşüncelerimle oynuyo ama uymıycam ona... binlerce şükürler olsun yinede....
inşallahhhhhh birlikte eylülde müjdeler veririz burdannn... bende dondurulmuşla deniycem inş...
ama ece beni listeden çıkarmış galiba![]()
kızlar listeden çıkartırmıyım hiç ayıp ayıp valla.
listede adı9 olmayan arkadaşlar bana özelden tam bilğilerini atın lütfen bir daha girdiğimde hepinizi ekliyim toptan.olurmu ?