Ben gecen yildan bu zamana kadar 1 IVF daha sonra 2 defa ICSI yaptirdim malesef cikolata kisti sebebiyle ve yumurta hücresi kalitesinin düsük olmasi nedeniyle hep negatif sonuc aldim.
Doktorum dördüncü denemeden önce 3 ay boyunca araliksiz korunma ilaci kullanmami tavsiye etti kisti engellemek icin ve kullandim.Daha
sonra ilaci biraktiktan sonra adetim gelmedi 2 ay bekledim ve kan testinde ß-hcg negativ cikti.Sonra tekrar doktora gittigimde idrar testinde
hamile

oldugum cikti.Inanamadim bu gercekten bir mucizeydi ve ultrasonda görünce:82: inandim hatta o kadar büyümüstü ki kalbi atiyordu 9 haftalikti ögrendigimde.
Sunu bilmenizi isterim ki hic bir zaman umudunuzu kesmeyin ve mucizelere inanin,ben cok umutsuzdum ve dördüncü tedaviden öyle korkuyordum ki
her sey kendiliginden cözüldü Allah´a sükür umarim benim durumumda olan herkesi Allah böyle bir mucize ile ödüllendirir.