• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

vallahi canım tamamen doktor hatası herşey çok güzel gidiyordu zaten herşey bir anda gelişti....suyunda azalma var dedi daha sonra yatış yaptılar sonrada yavrum dayanamadı....kalbi durdu..ne yapalım verende rabbim alanda rabbim birdaha yaşatmasın vede kimselere.

çok üzüldümmmmm allahım yardım etsin hepimize bu sfer anne olalım ben inanıyorummm

günaydın yoldaşlar anne adayları evet artık böyle diyecegim inş.. birkaçımız gönül isterki hepimiz inş...burdan haziran sonu göbüşleri dolu dolu göndeririz

seminya diyecek kelime yok tükeniyor yaradanım sabır versin
castamo benim 11 yumurta toplandı sonra 4 ü boş çıkmış 1 tanesi oda zar zor döllenmiş transfer yaptılar belki diye ama tutmadı işte yola devam bakalım

nazayse ben yeniyimde tatlım ne kullanıyorsun eşin için

kızlar bu arada benim 3 yılımız eşimle evliligimizin gönül isterdiki 3 kişi olalım ama yok olmadı hersene aynı dilegi diliyorum yaradanım 2012 de 3 4 yapmak nasip etsin

nazeysecim
cnm sayı 2 mılyn hareket %5 ve morfolojı %1 cok kotu yanı sızde nasıl sayı cnm?

böyle yazmışsın benim eşimib sperm sayısı 1 milton altı hareket yok şekil bozukluğu var ben ilk denememde hamile kaldım.rabbim sadece ol desin.ama 6 haftalıkken kürtaj oldum.sadece ol desin...

slmlar arkadaşlar. ben 32 yaşındayın şubat başı ve nisan ortası 2 tüp bebek denemem var ama maalesef transfer yapılamadı. ilkinde 6 yumurta geçde olsa gelişti 5 i boş çıktı toplanan tek yumurta döllenmedi. tedavi iptal edildi. 2.de 5 yumurtadan 3 ü güzel gelişti 2 yumurta toplandı biri döllendi ama maalesef bölünmedi tedavim yine iptal. şimdi dinlenme dönemindeyim. doktorum biesteron balık yağı coraspin ve folbiola devam etmemi istedi. işte yumurtalıklar normal boyutuna geldiğinde tekrar deneyecem inşallah. tüp bebeğe eşimin sperm değerleri çok düşük olduğu için yönlendirildik ama tedavi aşamasında bende de çikolata kisti çıktı. kist rezerv düşüklüğüne neden olduğun için yumurta sayısı fazla olmuyor. bu durum benim çok moralimi bozuyor. ballı çörekotlu karışımı yapıyorum eşimede keçiboynuzu pekmezi yediriyorum normal yoldan şans vermiyorlar ama umut dünyası ne yapalım. benim hikayem böyle işte..

canım evet burda herkesin hikayesi farklı ama ne yapalım birbirimize destek olucaz ben burda çok rahatlıyorum :49::49::49::49:

Tulayyss hosgeldın neden sorun cıkılota kıstı ıse amelıyat etmıyolar?

h. b canım. çikolata kisti tedavi önermiyor doktorum. daha boyutu 2 cm ( en son öyleydi) çocuğum olmadığı için vede yumurta rezervim de azalma olduğu için herhangi bir operasyona yanaşmıyor doktorum. içini bile boşaltsam yumurtalığa zarar verme ihtimalimiz çok eski işlevine geri dönmeyebilir diyor..

kızlar hepinize kocaman günaydın dün izinliydim ama sayfayı uçurmuşunuz hadi bakalım ay heyecan panik odum yaffffff kızlar bide ben dün 4444 duasına başladım inşalllah içim umt dolu kıslaaaaaa:49::49::49::49::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

canım gereken 1 sperm ve 1 yumurta o yüzden sen gönlünü ferah tut ve lütfen moralini bozma.çikolata kisti için tedavi önermiyormu dr.un.RABBİM şifanı versin inşallah.Annem sıkıntıya düştüğümde hep der ki elbet bu geceninde sabahı olacak sabret.

ben inanıyorum hepimiz için olacak canım.

inşallah canım ya. hayırlısıyla hepimizin kucakları dolar inşallah. bazen olmuyor ama olumsuz düşünmemek lazım aslında tedavi sürecini çok etkiliyor. 1 denemem de hiç iyi değildi ruh halim 1 tane kalitesiz yumurta toplandı 2. de iyiydim umutluydum transfer yapılamadı ama en azından 1 yumurta döllendi. kendimi avutuyorum belki ama 3. de döllenecek bölünecek transfer olacak ve tutacak diye telkin ediyorum kendime. bekleme döneminde boş da durmuyorum normal yoldan şans vermeselerde kendime çörekotlu karışım eşime keçiboynuzu yediriyorum :1: Allah büyük dimi ama belli mi olur. birşey sorayım arkadaşlar bal yiyin diyorlarya bu marketlerden aldığımız bal değil dimi şimdi ben köyden getirtiyorum fazla yemesin demişler kafam karıştı..

Herkese günaydınlar, dün çıkarken 10 sayfaydı topiğimiz bu sabah 17 olmuş :) Bu ne hız yahu... Yeni gelen arkadaşlarımız hepiniz hoşgeldiniz. Allah hepimize yardımcı olsun. Bence bu topik hepimize uğurlu gelecek, o listenin kenarına hamiş yazılacak hepimizde. Sevgiler hepinize...:3::3:
bendende sana sevgiler canım.maşallah dimi çoştuk çoştuk :nazar::nazar::nazar::nazar: hamiş haberleriyle şenliklerde başlayacak süper olacak o zaman :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Hepinize kocaman bir MAŞALLAH diyorum başkada birşey demiyorum.Bir gecede uçurmuşunuz sayfaları...İnşallah evlat sahibi olma yolunda ilerleyişimizde böyle olur.Su gibi akıp gider...Yeni başlayanlara hayırlı olsun...
Dearmother o ne güzel bi tablo olmuş ööle...Nazarlıkarına bayıldım.Ellerin dert görmesin....:) :69:
amin canım amin
beğendiğinize çok sevindim diliyorumki her satıra sonuç hamile yazacağız.:62::62::62::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım bende belirti vermedi testlerle öğrendik:50:
öğrenmeniz çok büüyük şans.

hayırlısıyla bu dönem hepimize uğur getirsin:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49: olalımmm
aminnnnnnnn inşallah

canım ellerine sğlık çok cici oldu sen olmasan topic batmıstı:84::84::84::84::84:
:1: hiç olur mu öyle şey bizde bu enerji varken forum her halukarda çoşardı maaşallah :nazar::emir_bebek:

günaydın yoldaşlar anne adayları evet artık böyle diyecegim inş.. birkaçımız gönül isterki hepimiz inş...burdan haziran sonu göbüşleri dolu dolu göndeririz

seminya diyecek kelime yok tükeniyor yaradanım sabır versin
castamo benim 11 yumurta toplandı sonra 4 ü boş çıkmış 1 tanesi oda zar zor döllenmiş transfer yaptılar belki diye ama tutmadı işte yola devam bakalım

nazayse ben yeniyimde tatlım ne kullanıyorsun eşin için

kızlar bu arada benim 3 yılımız eşimle evliligimizin gönül isterdiki 3 kişi olalım ama yok olmadı hersene aynı dilegi diliyorum yaradanım 2012 de 3 4 yapmak nasip etsin
bugün mü canım evlilik yıldönümün.nice nice senelere sağlıkla huzurla bebişlerle inşallah.aminnnn

kızlar hepinize kocaman günaydın dün izinliydim ama sayfayı uçurmuşunuz hadi bakalım ay heyecan panik odum yaffffff kızlar bide ben dün 4444 duasına başladım inşalllah içim umt dolu kıslaaaaaa:49::49::49::49::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Allahım kabul etsin canım.bende bunu konuşacaktım sizlerle.tefriciye bilmiyorum fakat ayetel kürsi okuyalım mı diyecektim.

tedavi olacak arkadaşımıza okuyalım derim ben.nette bakıyorum ne kadar okunmalı .yada 4444 mü okuyalım.önerileriniz nedir?

inşallah canım ya. hayırlısıyla hepimizin kucakları dolar inşallah. bazen olmuyor ama olumsuz düşünmemek lazım aslında tedavi sürecini çok etkiliyor. 1 denemem de hiç iyi değildi ruh halim 1 tane kalitesiz yumurta toplandı 2. de iyiydim umutluydum transfer yapılamadı ama en azından 1 yumurta döllendi. kendimi avutuyorum belki ama 3. de döllenecek bölünecek transfer olacak ve tutacak diye telkin ediyorum kendime. bekleme döneminde boş da durmuyorum normal yoldan şans vermeselerde kendime çörekotlu karışım eşime keçiboynuzu yediriyorum :1: Allah büyük dimi ama belli mi olur. birşey sorayım arkadaşlar bal yiyin diyorlarya bu marketlerden aldığımız bal değil dimi şimdi ben köyden getirtiyorum fazla yemesin demişler kafam karıştı..

kesinlikle moral çok önemli olacak bu sefer olacak de.beyinde vucuduna o sinyali verecek mutlaka.

döllenme olmamasının sebebi yumurtada olabilir spermde.

ben eşime proxeed alacağım e vitaminide düşünüyorum sperm kalitesi artar inşallah.sayı çok çok düşük çünkü.bende vitamin kullanmaya başlayacağım.multivitamin.biz elimizden geleni yapalım da takdir ALLAHIN

|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|İnş.
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|| :nazar:
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |:nazar:
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|:nazar:
4|zmym |???????? ||||| :nazar:
5| ozlmozcn |Haziran |||| |:nazar:
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|| :nazar:
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor| :nazar:
8|psikolog1707|Haziran |||| |:nazar:
9| ebrudur |Haziran |||| |:nazar:
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek| |:nazar:
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|:nazar:
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek||:nazar:
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||:nazar:
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||:nazar:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif

benim ismim yok :53::53::53: listede tama anlaşıldı ilk hamiş ben:52::52::52: olacagım herhalde koymaya gerek görmedin demi saolun :64::66::66::66:

bendende sana sevgiler canım.maşallah dimi çoştuk çoştuk :nazar::nazar::nazar::nazar: hamiş haberleriyle şenliklerde başlayacak süper olacak o zaman :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

amin canım amin
beğendiğinize çok sevindim diliyorumki her satıra sonuç hamile yazacağız.:62::62::62::nazar::nazar::nazar::nazar:

öğrenmeniz çok büüyük şans.

aminnnnnnnn inşallah

:1: hiç olur mu öyle şey bizde bu enerji varken forum her halukarda çoşardı maaşallah :nazar::emir_bebek:

bugün mü canım evlilik yıldönümün.nice nice senelere sağlıkla huzurla bebişlerle inşallah.aminnnn

Allahım kabul etsin canım.bende bunu konuşacaktım sizlerle.tefriciye bilmiyorum fakat ayetel kürsi okuyalım mı diyecektim.

tedavi olacak arkadaşımıza okuyalım derim ben.nette bakıyorum ne kadar okunmalı .yada 4444 mü okuyalım.önerileriniz nedir?

canım bende bilmiyorum ama ben her duamda bütün anne olmak isteyenler için okuyorum önerisi olan varsa ben uyarımmmm:26:

Back
X