Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başladım bile canım bunu hep yapalım arkadaşlar yer gök duayla
Bence de hepimize tek tek okuyalım , allah kabul etsin
ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞLAR HEPİNİZDEN OKUYAN TÜM DOSTLARIN GÖNLÜNDEKİNİ RABBİM NASİP ETSİN OKUNAN ARKADAŞIMIZINDA DİLEĞİNİ İNŞALLAHkızlar ben bitirdim allah kabul etsin son durum ne kaçtane eksik var bi belirleyebilirmisiniz. Gerekirse devam edeyim...
hayır nisancım beklemiyoruz bende sen okudum dedin sanıp okundu yazdım.neyse okursun inş.birazdan:) benimde az kaldı bitince inşalalh diğer arkadaşa geçeceğiz.![]()
ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞLAR HEPİNİZDEN OKUYAN TÜM DOSTLARIN GÖNLÜNDEKİNİ RABBİM NASİP ETSİN OKUNAN ARKADAŞIMIZINDA DİLEĞİNİ İNŞALLAH
niyetimiz: Turtim arkadaşımıza RABBİM tedavisinin sonucunu hayırlı kılsın sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.Amin
Toplam:1000
DearMother:100-az kaldı
leblebisekeri:100
ewest:100-okundu
nisan:200-okundu
asgok:100-okundu
castamo:100-okundu
Kalan:300
canım kalanı da paylaşalım bitsin arkadaşımızın duası inşallah hayırlısıyla hamile kalırda birbirimize faydalı olmuş oluruz inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canlarım 100 de bana yazın yemeğimi vesaire halledip oturup okuyayım.. bitirincede bitirdim diye yazalım mı?*
canım az daha bekleyelim ne kadar çok kişi o kadar çok kişi dua etmiş olur.olmazsa biz paylaşırız inş.canım kalanı da paylaşalım bitsin arkadaşımızın duası inşallah hayırlısıyla hamile kalırda birbirimize faydalı olmuş oluruz inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
amin inşallahsen ol de anne olalım yarabbim peygamber efendimiz hazreti muhammed s.a.v. inümmetine yaraşır hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle yarabbim aminnnnnnnnnnn
canım benim dua etmen yeterli isteğini RABBİM kat kat okundu sayar merak etme sen.Böyle sizlerin yazdıklarınızı okuyunca banada öyle okuma isteği geldi ki ama maalesef mazaretliyim![]()
kızlar ben bi 50 tane daha okudum kayda alalım lütfen:)
allah razı olsun arkadaşlar hepinizden okuyan tüm dostların gönlündekini rabbim nasip etsin okunan arkadaşımızında dileğini inşallah
niyetimiz: Turtim arkadaşımıza rabbim tedavisinin sonucunu hayırlı kılsın sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.amin
toplam:1000
dearmother:100-az kaldı
leblebisekeri:100-:44kuyor
ewest:100-okundu
Nisan:200-:44kuyor
asgok:150-okundu
Castamo:100-okundu
Tulays:100-:44kuyor
kalan:150
canlarım ne okuyosun ben yokken duayamı basladınız ne okuyosanız banada soyleyın
ayetel kürsi okuyoruz canım herkes okuyabildiği kadar alıyor.sırayla hepimize okuyacağız...
Canlarım ne okuyosun ben yokken duayamı basladınız ne okuyosanız banada soyleyın
Canım bende 100 tane alıyım aksam okuyum......
tamam canım ozaman bitti 150 kalmış en son 50 ben okudum 100 de sen aldı dear mothera duyurulur duamız bitmiş oldu aminnnnnnnnn hadi turtim hayırlı haberlerini bekliyoruz