Kızlar nasılsınız? Biz eşimle gezdik bugün anca geldik eve o yüzden anca yazabiliyorum, bugün 2. iğnemi kendim yaptım, ama yalnış mı yaptım naptım bilmiyorum yuvarlar olarak şişti iğne vurduğum yerin etrafı bozuk para kadar, bide dünden beri sürekli kasıklarım ağrıyor, iğneden sonra mutlaka bir iki damla gözyaşım akıyor, inanmazsınız 21. gün bugün hala adet görüyorum bol bol aşırı sinirlerim bozuk o yüzden neden böyle oldu, yasmin yarın bitiyor yasminin bitimini takiben 3-4 gün sonra bnm reglimin gelmesi gerekiyordu kahrolası bitmedi ki yenisi gelsin.. Tedaviyi etkileyecek mi bilmiyorum, iğnenin 14. günü ankarada olmam gerekiyor ya bu kanama bitmezse.. Kafam çok karışık..Napcağımı bilemedim ben..[/QUOTE
bazı kişilere doğum kontrol hapları bu tarz etki edebiliyor. bende bir aralar yasmin değil ama başka bir hap kullanmıştım banada yapmıştı il ay sadece 8 gün temiz gezmiştim sanırım.. bence bir an önce doktorunu ara bekleme çarşambayı falan. iğne vurduğun yerin şişmesinin sebebi enjektörün havasını almamış olabilirsin.. kasıkların ağrıması ve şişkinlik iğnelere ilk başladığın zamanlar oluyor canım sonlara doğru geçiyor. birşey sorucam senin iğne dediğin lucrin mi?