Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Yalnız canım çok sıkkın..Eşim az önce bütün moralimi alt üst etti.Kardeşimi sevmiyor,ve annem tarafından bi kaç akrabamı da..Kendince haklı sebepleri var...Çocuk olursa eve geldiklerinde kovarım diyna göre karar ver istersen hiç başlama dedi.Şok oldum.Akşam akşam canımı sıkmasına anlam veremedim.Allah hakkımızda hayılısı neyse onu versin dedim kapattım konuyu...Bana destek olması moral vermesi gerekmez mi?Rabbim iyi niyetini görmeli ki ona hayırlı bir evlar versin...İçinde onlara karşı kalan kızgınlığına veriyorum.Allah ım da bi hatası varsa affetsin,cezalandırmasın inşallah bizi..Hele bir olsun ne olursa olsun demesini bekliyormuşum..Benim de aklıma geliyordu akrabalık ilişkilerimizin bu durumda olması bebek olduğunda bana ne zorluklar getiri diye ama ondan bu kadar peşin cevap beklemiyorum...Neyse ben bu yola baş koydum artık..Devam edicem bi şekilde...Demek ki olmazsa da benim için hayırlı değilmiş diycem.....
Kendinize iyi bakın...Yarın girebilirmiyim bilmiyorum ama Cuma günü yazışırız...Kendinize iyi bakın.....
![]()
canım üzüldüm senin adına. ama bunları düşünüp kendini yormamalısın. eminim eşinde çok sıkıldığı için biranda böyle birşey söylemiştir. herşey yaşanabilir. ama bu bebek sahibi olmaya engel olmasın. yaşanacak varsa sen ne yapsanda yaşanacaktır. o yüzden akışına bırak. hırpalama kendini boş yere.