Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdayım canım kaçan ben değilim benim uyku![]()
aynı dert bende de var sıkı sıkı tutuyorum kapıları kilitliyorum ama yinede kaçıyor bu uyku:)
benim kocişim olmadığı zaman kaçıyor yoksa uyurum hemen bide yarın iş de yok![]()
uyuyamak zor ben çok sinir oluyorum hele bide ertesi gün iş varsayok ben yinede uyuyamıyorum Allahtan bilgisayar dizüstü alıyorum yatağa bu sitede gezinirken bilg. kucağımda uyuyorumcanım sen nerde oturuyorsun eşin asker sanırım yanında olmadığına göre..
uyuyamak zor ben çok sinir oluyorum hele bide ertesi gün iş varsaben konyada yaşıyorm canım kocacımın malesef nöbetleri var eşim polis canım
amin canım allah yardımcıları olsun zor valla gece boyu yazık ertesi gün gelince çok kötü oluyo napalım hayırlısı olsun sen nerde oturuyosun kaç yaşındasınammada atmışım ben asker diye.. benim ablamın eşide polis Allah yardım etsin onlara. sorma ya insanı uyuyamadıkça sinir basıyor sinir bastıkça uykuda kaçıyor. benimki öyle birşeyki annemin uyku ilacından aldım birkaç gün o bile uyutmuyor beni:44:
amin canım allah yardımcıları olsun zor valla gece boyu yazık ertesi gün gelince çok kötü oluyo napalım hayırlısı olsun sen nerde oturuyosun kaç yaşındasın
ben istanbulda oturuyorum. 32 yaşındayım hatta otuziki buçuk :)
hıımm aynı yaştaymışız inşallah yaşımız fazla geçmeden anne oluruz ya ben en çok yaşım için üzülüyorum erken evlendim ama kısmet işte
ben pek erken evlenmedim 28 yaşındaydım ama şimdiki aklım olsa hiçmi hiç korunmazdım ve beklemezdim. ama herşey kısmet işte bilemiyoruzki geleceği. olacak inşallah canım ya bebişlerimizle yaş farkımız fazla olacak belki ama olsun
herşey nasip kısmet yaa bak ben iki kere hamile kaldım ama bebeğim yok ama inşallah olacak çok dua ediyorum allah kabul etsin ne duysam yapıyorum okuyorum sürekli yalnız kendim için değil herkes için senin imkanların daha iyi konyada fazla seçeneğimiz olmayınca insan ne yapacağını şaşırıyor tedavi için
merhaba arkadaşlar ben geldim..eşim uyudu ama ben iş yaptım birsürü uykum açıldı uyuyamadım..bende buraya bakayım dedim..![]()
öyle. kısmette yoksa hiçbirşey olmuyor. hayırlısı. bende okuyorum kabul oluyordur inşallah.. ewet burada imkanlar sınırsız gibi birşey.. maddi manevi çok yıpratıcı ama orası bir gerçek..
merhaba arkadaşlar ben geldim..eşim uyudu ama ben iş yaptım birsürü uykum açıldı uyuyamadım..bende buraya bakayım dedim..![]()
maddi tarafını geçtim allah sağlık versin para bi şekilde hallediliyor bazı şeylerden kısıyosun gerekirse tedavi için kullanıyosun ama manen insan çok yıpranıyor yaşananlar insanın aklından çıkmıyor her seferinde dibe vuruyorum ama kendimi bi şekilde toparlayıp yeniden başlıyorum çevremde kimseye içimdekileri anlatamıyorum bu konudaki zayıflığımı kimse görsün istemiyorum zaten anlatmaya kalksamda anlamıyorlar( ancak yaşayan anlıyor senin kaçıncı tedavin canım
hoşbulduk..ya 2gün önce bağırsak enfeksiyonu oldum ishal kusma derken 2gündür hastanelerdeydim..hep yattım vs.. eşim sağolsun evin altını üstüne getirmiş..bugün biraz daha iyiydim.akşam eve gelince hemen işe koyuldum.sonra yorulunca bıraktım kalanıda yarına artık....
evet leblebi şekerim uyumuş bugece ne güzel...
ya size birşey danışıcam...ben şimdi doğumkontrol hapı kullanıyorum bitipte adet olunca tedavim başlıcak...hapın bitmesinede bikaç gün kaldı..ben dün hapı hastayım die içmeyi unttum..bugün kahverengi kan geldi benden hep...neden olduki,bu hap yaparmı acaba:44::44::44: