cnm merhaba,sen sormadın mı dr.a o tahlil istemeyince?ben 1.denememde olumsuz sonuç alınca hemen dr elime uzunca bir tahlil kağıdı tutuşturdu;kromozon analizi,pıhtılaşma,rutin kan,rahimden parça alınması....vs. vs.ve en son histereskopiyi yaptırıp kurtuldum çok şükür.Keşke biraz ısrar etseydin mesela benim kan pıhtılaşması sorunum olduğu ortaya çıktı şuanda iğne kullanıyorum.Bu tip sorunlar düşüğe yol açabiliyormuş.Yine de Allah'ın dediği olur,illa ki olacak diye birşey yok.İstersen dr a bir telefon açıp sor.İsterse tahlilllerini yaptırıp gidersin içinde rahat olur .Allah yardımcın olsun.
İlk tüp bebek denememi Konyada yaptırmıştım buradaki doktorum dondurulmuşlarla denemeden önce histeroskopi yaptı.İlk gebeliğim normal yollardan olmuştu ancak ölü doğumla sonuçlanmıştı belki oyüzden istememiştir diye düşünüyorum ama doktorla ilk görüşmemde neden hiçbir tahlile gerek duyulmadığını soracağım.Sonradan üzülmektense en başta önlem almak en iyisi..Manevi olarak çok yıpranıyoruz çünkü..Allah hepimizin yardımcısı olsun..