yok be ya,moralimi bozmadın rahatlaa:))ben yapım gereği biraz pimpirikliyim.şimdiye kadar 3-4 doktora gittim,hiç biri rezervlerle ilgili birşey dememişti.reervlerim az olsa 14 yumurta çıkmazdı değil mi?artık doğru olan şeye bie şüpheyle yaklaşır oldum.folikasit ve coraspin kullanıyoırum tatlım,hergün ceviz,badem,fındık mutlaka.ve bu ara çilek..başka multivatimain almıyorum.eşimdi,sen benle karıştırdın.o arginmax men kullanıyor.
ohh rahatladım çok üzülürüm moral bozarsam..yok canım yok rezerv düşük olsa 14 yumurta hayal zaten sen içini ferah tut yumurtların kalitesi önemli sayısı değil zaten. canım bende folikasit ve coraspin kullanıyorum ilk denememden bu yana. 2.den sonra bunlara ek olarak marinkap (balıkyağı)verdi doktorum. 2 haftadır da multivitamin kullanıyorum dearmother arkadaşımın tavsiyesi üzerine söyledim doktoruma iyi yapmışsın devam et dedi. ve dünkü kontrollümde çokmutlu oldum demekki işe yarıyor.istersen bir danış doktoruna. çünkü ne kadar dengeli besleniyoruz desekde tüm vitaminleri alamıyoruz ben zaten pek dengeli beslenmiyorum