aramıza hoşgeldin canım.tabloya eklemem iççin gerekli bilgileri ver senide listeye ekleyeyim olur mu canımkızlar merhaba..
ben bu ay tedavi oldum ayın 24 ünde tahlil yaptırdım malesef sonuç olumsuzdu.
yumurtalık rezervimde azalma olduğu için dr çok beklemeyelim bu ay regl ol. diğer reglinde gelirsin tedaviye başlarız tekrar dedi.. yani haziran sonu gibi tedaviye başlayacağım hayırlısıyla...
Canım benim kalp kalbe karşı demekki RABBİM hissettiriyor bir şekilde.bunlar bir işaretCanların benim ablanız kurban olsun size Ağzınıza dilinize sağlık Allahım gönlünüzün muratlarınıza bebişlerinize kavuştursun sizleri Ayyy müjdelerinizi almak nasip olur bana İnşallah ne güç durumda yetiştiniz iki gündür biraz sıkıntıdaydım netede girme fırsatım oladı size yazamadım güzellerim Demekki beni ferahlatan güzel ağızlarınızdan çıkan dualarmış Dedeimya doktorra gideceğim diye Ben Sertaç hocanın dediği gibi histokrağpi ve genetik bazı muamemelerle temmuza sarkar ama sağlam gideriz demişti ya bende temmuza hazırlamıştım Bu doktor hiç gerek yok başlıyoruz hemen yarın şu lukrin al yarın başla demezmi Hiç hazır olmadığım anda neredeyse bunalıma girdimki vazgeçtim birde yaşdan ve çikolata kistlerinden dolayı yüzde 30 şans Bitti dedim nasıl sinirklerim bozuk başlamıcam derken bir melek imdadıma yetişti Kimmi turtimmm canımıniçi bitanem ne destek ne güzellik canım benim yaaa o bitane Biliyorsunuz biz aynı doktora gidiyoruz bugün Ankaraya geliyo o bana emanet Sayesinde dün bir anda karar verip ilk lutrinmi diyosunuz işte onu alıp hemşireye vurdurdum ama şimdi benim vurmam gerekiyo bakalım akşam annemlerdeyim eşimle deneyecekler hangisi yapabilecek annem ben kıyamam diyo ama bakalım hangisi bana kıycak:)) akşam belli olcek
Şekerimmmmmmm sıra sanamı geldi bakalım ben hemen başlıcam sana bitince iletirim Tatlım beni İnşallah Allah kabul eder
turtiyle bir araya geleceksiniz ne mutlu .Rabbim dostluğunuzu bir ömür sürdürsün inş.hepimizin inş.