• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

slm kızlar nihayet bugün sonucumu yaptırdım 109 yükselmiş cumadan beride siyah lekelenmeler oluyor ve sol tarafımda ara ara kramplar...deger yükselmiş Allahımın izniyle doktorumu aradım deger düşüyor yarın gel ultrasonla bakalım dedi hayırlısı inşallah sizlerle paylasmak istedim cumadan beri heycandan ölüyordumdegerin yükselip birden düşmesi ve yeniden yükselmesi ne demek anlamadım gitti....:59::59:

salam canim umarim hersey yolundadir bu anlattiklarini bende yasadim benim hamileligimde de degerlrim surekli iner cikardi doktor bol bol dinlenmemi doylerdi sende sirt ustu yat ayaklarini yukari dik dinlen insallah hersey yoluna girer....

slm kızlar nihayet bugün sonucumu yaptırdım 109 yükselmiş cumadan beride siyah lekelenmeler oluyor ve sol tarafımda ara ara kramplar...deger yükselmiş Allahımın izniyle doktorumu aradım deger düşüyor yarın gel ultrasonla bakalım dedi hayırlısı inşallah sizlerle paylasmak istedim cumadan beri heycandan ölüyordumdegerin yükselip birden düşmesi ve yeniden yükselmesi ne demek anlamadım gitti....:59::59:
canım inşalalh bu iyi bir haberdir.bugün kaçıncı günün canım.dr.un ne diyor tam olarak.inşallah herşey yolundadır.dularım seninle.ailhanda gelse yazsa güzel haberler verse inş.
selam canim 100 tanede ben aliyorum bende okuyayim.......
kendinemi alıyorsun canım

inşallah su gibi geçer benim içinde ilk beklenen eşimin testi.inşalalh olumlu gelişmeler olmuştur olmazsa moralim bozulacak ne yazıkki.okuyorum azospermden sonraki testte milyonlar çıkıyor bizdede şöyle 3/5 milyon çıksa ne iyi olur değil mi.bendede yaş küçük değil.

Ama yinede umudumu kaybetmiyorum RABBİM 1sperm ve yumurtadan verecek inş.

inşallah eşinin değerleri yükselmiştir canım bizde de bir tedaviye başlasak hayırlısıyla

salam canim umarim hersey yolundadir bu anlattiklarini bende yasadim benim hamileligimde de degerlrim surekli iner cikardi doktor bol bol dinlenmemi doylerdi sende sirt ustu yat ayaklarini yukari dik dinlen insallah hersey yoluna girer....

inşallah cnm benim düşmesinden ve dış gebelikten cok korkuyorum birde siyah lekelenmeleri anlamadım gitti.....:59:

canım inşalalh bu iyi bir haberdir.bugün kaçıncı günün canım.dr.un ne diyor tam olarak.inşallah herşey yolundadır.dularım seninle.ailhanda gelse yazsa güzel haberler verse inş.

benden onceki arkadasa sonra kendime okurum canim tulay di sanirim ona okuyacam...

inşallah canım bugün 20.gün dr. aradım az önce yarın ultrasona cagırdı ama telde diyorki degerin düşmüş dedimki hocam yüksekti 121 72 düştü 109 yükseldi dedim yarın gel bakalım bir dedi moralimi cok bozuyor yaaa....:59::59:

Sıradaki arkadaşımız tulayss:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

ewest:50-okundu:65:
careful:100-okunuyor:66:
leblebisekeri:100-okunuyor:66:
damraaa:100-okundu:65:
reailite34:100-okunDU:65:
dearmother:50-okundu:65:
nazayse:150:okundu:65:
Thesecret:50-okundu:65:
asaletlim:100-okunyor:66:

Kalan:200

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Sıradaki arkadaşımız asaletlim:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

damraaa:100-okundu:65:
ewest:50-okundu:65:
leblebisekeri:100-okundu:65:
dearmother:50-okundu:65:
nazayse:150-okundu:65:
reailite34:100-okunuyor:66:

kalan:450

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Kızlar selam, bugün burası pazar olmasına rağmen şenlik... Birbrimize alışkalık mı yapıyoruz nedir...:64:
Gaye cim hadi bak yükselmiş değerin, moralini yüksek tut canım. endişe etme, yarında habersiz bırakma bizi.
ailhan dan haber yok galiba, merak ediyorum onu da , inşallah herşey yolundadır.

günaydın arkadaşlar pazar pazar erkenden uyandım normalde hayatta yapçağım şey değildir ama:1: saat 10da iğnemi vurmam gerekiyordu,onu yaptım ilk iğnemi oldum yani..hayırlısı olsun inşşş..

ya buarada eşim daha şimdiden yediğime içtiğime karışıo,normal mi ya şimdiden dikkat etmeye gerek varmı?

evlat işte hertürlü fedakarlığı yapıyosun. ve bir an bile düşünmüyosun. inşallah sonucunda bu kadar güzel canımmmm...

Kızlar selam, bugün burası pazar olmasına rağmen şenlik... Birbrimize alışkalık mı yapıyoruz nedir...:64:
Gaye cim hadi bak yükselmiş değerin, moralini yüksek tut canım. endişe etme, yarında habersiz bırakma bizi.
ailhan dan haber yok galiba, merak ediyorum onu da , inşallah herşey yolundadır.

inşallah cnm hbr vermemmi akşama ancak gelebilirim iilk işim size hbr vermek olacak Allah hepimize yardımcı olsun cok zorr hayırlısıyla inşallah bebeklerimizi kucaklarımıza alırız......:61::61:

inşallah su gibi geçer benim içinde ilk beklenen eşimin testi.inşalalh olumlu gelişmeler olmuştur olmazsa moralim bozulacak ne yazıkki.okuyorum azospermden sonraki testte milyonlar çıkıyor bizdede şöyle 3/5 milyon çıksa ne iyi olur değil mi.bendede yaş küçük değil.

Ama yinede umudumu kaybetmiyorum RABBİM 1sperm ve yumurtadan verecek inş.

inşallah canım sen umudunu kaybetme. herşey düzelecek. rabbim dilerse ne mucizeler yaratıyo. bize de nasip edicek inşallah o duyguyu...

allahım dualrınızı niyetlerinizi kabul etsin inşallah ne okuyosunuz fazla varsa bende okuyabilirim

Back
X