• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

slm kızlar nihayet bugün sonucumu yaptırdım 109 yükselmiş cumadan beride siyah lekelenmeler oluyor ve sol tarafımda ara ara kramplar...deger yükselmiş Allahımın izniyle doktorumu aradım deger düşüyor yarın gel ultrasonla bakalım dedi hayırlısı inşallah sizlerle paylasmak istedim cumadan beri heycandan ölüyordumdegerin yükselip birden düşmesi ve yeniden yükselmesi ne demek anlamadım gitti....:59::59:

ayyy canım çok sevindim. kafanı boşalt. umudunu kaybetme sakın. sana sımsıkı tutunacak bebişin. dua etmekten, rabbimden dilemekten vazgeçme.

slm kızlar nihayet bugün sonucumu yaptırdım 109 yükselmiş cumadan beride siyah lekelenmeler oluyor ve sol tarafımda ara ara kramplar...deger yükselmiş Allahımın izniyle doktorumu aradım deger düşüyor yarın gel ultrasonla bakalım dedi hayırlısı inşallah sizlerle paylasmak istedim cumadan beri heycandan ölüyordumdegerin yükselip birden düşmesi ve yeniden yükselmesi ne demek anlamadım gitti....:59::59:

canım inşallah herşey yolundadır inşallah sıkı sıkı tutunuz bebişn sana :nazar:

Kızlar selam, bugün burası pazar olmasına rağmen şenlik... Birbrimize alışkalık mı yapıyoruz nedir...:64:
Gaye cim hadi bak yükselmiş değerin, moralini yüksek tut canım. endişe etme, yarında habersiz bırakma bizi.
ailhan dan haber yok galiba, merak ediyorum onu da , inşallah herşey yolundadır.
:1:hoşgeldin ewestcim nasılsın canım.

buarada cuma günki olan randevum sanırım salı olcak yani daha yeni stres ve daha heyecan demek pöffff tırsıyorum :26::27:

Sıradaki arkadaşımız tulayss:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

ewest:50-okundu:65:
careful:100-okunuyor:66:
leblebisekeri:100-okunuyor:66:
damraaa:100-okundu:65:
reailite34:100-okunDU:65:
dearmother:50-okundu:65:
nazayse:150:okundu:65:
Thesecret:50-okundu:65:
asaletlim:100-okunyor:66:

Kalan:200

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Sıradaki arkadaşımız asaletlim:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

leblebisekeri:100-okundu:65:
nazayse:150-okundu:65:
reailite34:100-okunuyor:66:

kalan:450

:1:hoşgeldin ewestcim nasılsın canım.

hoşbulduk canım, tembellik etme günümdeyim bugün. aslında ev almış başını gidiyor ama hiç birşey yapmak istemiyor canım. bende aldım bilgisayarı size takılıyorum işte. hadi toplanın gelin size balkonda kahve yapıyım, yanında da çikolata.:7::7::7::7:

kızlar ben cıkıyorum hepiniz ALLAHIMA emanet olun yarın inşallah hayırlı haberlerle gelirim kendinize iyi bakın Rabbim gönlümüze göre versin amin..........:emir_bebek::emir_bebek:

hoşbulduk canım, tembellik etme günümdeyim bugün. aslında ev almış başını gidiyor ama hiç birşey yapmak istemiyor canım. bende aldım bilgisayarı size takılıyorum işte. hadi toplanın gelin size balkonda kahve yapıyım, yanında da çikolata.:7::7::7::7:

Kahveyle pek aram yoktur ama çikolataya bayılırım ahhh bide şu kilolar olmasa bi yerim bi yerim kii:18:

Sıradaki arkadaşımız tulayss:

careful:100-okunuyor:66:
leblebisekeri:100-okunuyor:66:
reailite34:100-okunDU:65:
nazayse:150:okundu:65:
Thesecret:50-okundu:65:
asaletlim:100-okunyor:66:

Kalan:200

Sıradaki arkadaşımız asaletlim:

leblebisekeri:100-okundu:65:
nazayse:150-okundu:65:
reailite34:100-okunuyor:66:

kalan:450

50 okudum tülayss a ekleyebiliriz...

amannn ev hangi gün almış başını gitmiyor ki.kapıdayım zile basıyorum hu huuuuu aç kapıyı kahveye geldim :70:

Back
X