- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
HAyatım doktoruna güven bence. Güvenmiyorsan güveneceğin birini bul çok önemli çünkü bu süreçte. Doktorlar Kişiye özel ayarlayabiliyorlar tedaviyi. Benim doktorum bana göre ayarladı. İlaçlar beni çok etkiliyor, sürekli depresyon modunda geziyordum. İş güç hak getire. durumu doktora anlattım. Az yumurta kalite bir embriyo işimizi görsün dedi. 2 hedeflemiştik aslına ama tek oldu. Lucrin baskılıyormuş yumurtayı, böylece çatlamıyor, yavaş yavaşş büyüyormuş. Bana öyle dedi doktor. Sonra çatlatma iğnesi vuruldum topladılar. Transfer sonrası da jel hap iğne vs verildi. Acayip sorunsuz mutlu mesut geçti tedavi süresi, bana en zor gelen süreç bekleme. Bekleme sürecinde 2 kez ağladımŞimdi iyiyim, yarından sonrasyı beklyorum artık
yok canım doktorum iyi ve gayet sıcakta karşıladı, ben il dışından geldim ve işlemlerim hemen başlayıp ilaçlarımı aldım rapor falan çıkmadan..Raporum daha sonra çıkacak..ondan yana sorunum yok ama neden ultrasonla bakmadı diye merak ettim. artık cuma günü nasıl olduğu belli olur yumoşların..banada haftaya cumartesi falan hazırlarız seni dedi. umarım bir aksilik çıkmaz.