• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

benim pazartesi toplamam vardı 12tane toplandı dün aradıklarında 10tanesi olgun 3tanesi döllendi dediler.bugün aradıklarında da 3tanesi iyi durumda 1tane daha döllendi fakat o geriden geliyo diğer 3ünün üstünde duruyoruz yarını beklicez transfer günü için haber vericez dediler...sizce durum nasıl?

canım hayırlı olsun..
3 tane gayet iyi..
sağlıklı olsunlarda sana sımsıkı tutunsunlar inşallah...:16::16:

gözün aydın canım.sağlıla kucağına al..bende çok umutsuzdum sonuçtan pozitifi görünce şok geçirdim aynı senin gibi..inşallah Allah ım bütün isteyen herkese nasip etsin bu duyguları yaşamayı..ben dün keseyide gördüm..inşallah haftaya kalp atışlarını duycam bebeğimin..darısı cümle isteyenlerin başına...

sağol canım inşallah kucağımıza alacağımız günlerde görürüz 10 gün sonra keseye bakalım dedi doktor.zaten keseyi ve kalp atışlarını görüp duymayana kadar çok sevinemiyom.allahım bebişlerimizi korusun bize bağışlasın..olmayanlara da nasip etsin inşallah...

hadı ınss hayılı haberlerle gell...kızlar benımde cumartesı verdıler test gunum transfer gunu sayarsak 13. Gun oluyo..aceba bu gun yaptırsam cıkarmı..
Cok sabırsızlanıyorrum..evde test yaptım 3.dede ıkıncı cızgı cıktı..

canım hamile olabilirsin çift çizgi çıkmış sonuçta ama daha kan testine de çok varmış ben dün yaptım idrar testi 10. günümde negatif çıktı bakalım bugün kanda ne çıkacak

canım hamile olabilirsin çift çizgi çıkmış sonuçta ama daha kan testine de çok varmış ben dün yaptım idrar testi 10. Günümde negatif çıktı bakalım bugün kanda ne çıkacak

ben senı gunlerdır takıp edıyorum.ınss pozıtıf cıkarr..rabbım emeklerının bosa cıkarmasın ınss..

arkadaşlar trasnsferim dun yapıldı toplam döllenen 4 tane idi fakat bir tanesi kalitelimiş diğerleri dondurulacak kalitede değilmiş üzüldüm baya ama sonra doktorum bana kızdı bir tanede olsa var bu durumda olmak isteyen kaç kşii var dedi allahım inş bana bebeğim tutunur dualarınızı esirgemeyin kızlar birde bendde hiç belirti yok belirtisi olan varmı gerçi çok erken ama dün 1 bugun 2

merhaba. sen bugün sonuç verecektin. çıkmadı mı daha. biz bile meraktan ölüyoruz seni tahmin bile edemiyorum :18::18:
Allahım inşllah bebeğini sana sıkı sıkı tutundurmuştur :49:

sağol canım yaa hemşire öğleden sonra sizi ararız dedi akşamı bulur onların araması geçen sene de aynı yerde tedavi olduğum için biliyorum inşallah hamileyim diye buraya yazmak nasip olur bugün

arkadaşlar trasnsferim dun yapıldı toplam döllenen 4 tane idi fakat bir tanesi kalitelimiş diğerleri dondurulacak kalitede değilmiş üzüldüm baya ama sonra doktorum bana kızdı bir tanede olsa var bu durumda olmak isteyen kaç kşii var dedi allahım inş bana bebeğim tutunur dualarınızı esirgemeyin kızlar birde bendde hiç belirti yok belirtisi olan varmı gerçi çok erken ama dün 1 bugun 2

canım nerde yaptırdın tedavini doktor doğru söylemiş inşallah tutunur yavrun sana da bi daha tedavi olmana gerek kalmaz

sağol canım yaa hemşire öğleden sonra sizi ararız dedi akşamı bulur onların araması geçen sene de aynı yerde tedavi olduğum için biliyorum inşallah hamileyim diye buraya yazmak nasip olur bugün

inş yazarsın bağırırsın eşine hemen hamileyim hasrert bitti dersin rabbim mübarek ayların suyu yüzü hürmetine hjepimşze tattırsın

hayırlı olsun:emir_bebek: bebeişili olsun:49: inşşşş sımsıkı tutunsun sana:49::49::49: canım belirti için her zaman erkendir belirtiye falan takılma hiççç bebeğine test gününe kadar olan zamanın tadını çıkart :16::16::16::16::16::16:

benim pazartesi toplamam vardı 12tane toplandı dün aradıklarında 10tanesi olgun 3tanesi döllendi dediler.bugün aradıklarında da 3tanesi iyi durumda 1tane daha döllendi fakat o geriden geliyo diğer 3ünün üstünde duruyoruz yarını beklicez transfer günü için haber vericez dediler...sizce durum nasıl?

canım 12 yumrutaya bakınca 3 embiryo az gibi görünsede gayet iyi önemli olan kaliteli şekilde dölenip sana tutunmasıdır inşşşş seni anne yapar

inşşşşşşşşş heyceanla senden gelecek:49::49::49::49::49::49: haberi bekliyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar lütfen bana yardım bugün 7+1 günlük olduk sabah doktra gittik keseyi gördük ama kalp atışı yok geçen haftada gittik yine duyamadık içinizde geç duyan varmı sabahtan beri ağlıyorum çok kötüyüm doktr alalım dedi ama ben 1 hafta daha bekliyelim dedim lütfen bana cevap yazın ne yapmam gerekiyo 1 AY önce hamile oldğumu duyunca dünyanın en mutlu insanı bendim şu anda ise dünyanın en mutsuz insanı benim ALLAH bu duyguları hiç kimseye yaştmasın lütfen cevap

arkadaşlar transferim dediğim gibi dün yapıldı dün sürekli yattım ama çok sıkıldım bugn oturur vaziyettteyim ama wc dışında yerimden kalkmıyorum kola kahve tarzı içecekler tüketmiyorum sigara kullanmıyorum yanımda içirmiyorum ne bileyim ani hareketler yapmıyorum sizin özel olarak tavsiye ettiğiniz bişi varsa söyleyin lütfen yaanlış bir şey yapmak istermiyorum çünkü benim başka emriyom yok diğerrleri kalitesiz olduğu için dondurulamadı

Arkadaşlar lütfen bana yardım bugün 7+1 günlük olduk sabah doktra gittik keseyi gördük ama kalp atışı yok geçen haftada gittik yine duyamadık içinizde geç duyan varmı sabahtan beri ağlıyorum çok kötüyüm doktr alalım dedi ama ben 1 hafta daha bekliyelim dedim lütfen bana cevap yazın ne yapmam gerekiyo 1 AY önce hamile oldğumu duyunca dünyanın en mutlu insanı bendim şu anda ise dünyanın en mutsuz insanı benim ALLAH bu duyguları hiç kimseye yaştmasın lütfen cevap

canım geçmiş olsun öncelikle tüp bebek ilemi hamile kaldın..
geç duyanda var elbet...hayırlısı olsun canım...
bende seninle benzer şeyler yaşadım...
moralini bozma sakın herşeyin hayırlısını dile...:16::16::16:

Kızlar hepinize merhabalar..nasıl anlatacağımı bilemiyorum. çok fazla yazmıyordum tanıyanlar hatırlarlar test günüm 25 temmuzdu.benimde sizler gibi ufak kasık ağrıları halsizlik gaz vardı.ama perşembe günü çok adt sancısı çekmiştim .o belirtilerden eser kalmadı göğüsler idi şişlik indi incecik oldum ve kilo bile almadım iğnelerden.oağrılardan sonra bütün ümitlerim kesildi.bunları anlatmamın sebebi tecrube olsun diye. belirtilere takmayın ben çok üzüldüm .hatta eşime kanda sonuca bakmaya gittiğimizde olumsuz sonuç alacağız diyordum sakın üzülme ben o an bile kendimi hazırlamıştım çok zorda olsa .ama yinede herşeyin hayırlısını istedim .ilk ta iğnelerime başlarken hep dua ederek gittim doktorum çok iyiydi muayene ederken transferimi yaparkende hep besmele çekti.ama gece gündüz dua ettim allahıma .sonrada olmayacağını hissetiğimde sen hayırlısını ver diye dua ettim hastanede ezbere bir fatiha süresini bildiğim için hep onu okudum sonucu alırkende.test bile yapmak istemedim sırf ilaçlar bırakmak için yapayım dedim .eşim tek sonucu almasın üzülmesin diye yanında gittim .sonucu gördüğümde inanamadım.

mücizem bebeğim:49::49::49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar: benimleymiş meğer annesini brıakmamış inanamadım değerlere 14.gün değerim:nazar::nazar::nazar::49 409 küsürdü doktor yokmu dedim yanlışmı görüyorum ellerim nasıl titriyor.. hemen bi doktor baktı evet dedi takip edilmesi lazım dedi ve ben ağlıyorum şoktaydım.eşim hele ...allah bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin.burdaki herkes için dua ediyorum dualarımda hep olacaksınız.olanlarınkinide allah korusun bizlere bağışlasın inşallah..doktorum 10 gün sonra keseyi görmek için çağırdı.allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

benim gibi aynı tarihte sonuç alacaklar vardı ne oldu acaba inşallah sizlerde hamişsinizdir kızlar yazın merak ettim..

merhabalar öncelikle tebrik ediyorum. allah tamamına erdirsin. yazdıklarınız gayet güzel ve açıklayıcı olmuş ama benim kafama takılan şu: sizin bir süre sonra ağrı ve şişlikleriniz geçmiş ve sonuç olumlu... benim transferimin 9. günü ve göğüslerimin hiç ağrımadığı kadar çok ağırıyor ve ara ara adet sancısı gibi hafif sancılarım oluyor. olumsuz mu düşünmem gerek?

Son düzenleme:
Back
X