- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
merhaba kızlar kusura bakmayın aksiliklerden anca geldim ama merakta oldugunuzu bildiğimden güzelsoy ve mutluolmak arkadaşımızdan size haber vermelerini istedim sagolsunlar yazmışlar.kızlar malesef sonuç negatif.2. denememdede olmadı.0.100 çıktı degerim.8.ğünü kan testi yaptırdıgımda az çok ümidim gitmişti zaten.onun için hazırlıklıydım. ama tabiyki bi yıkım oldu.dr umun geçerli bi açıklaması yok tabiyki.sende ve eşinde problem yok kendiliğindende olur demeye devam ediyo.ama 2 kere tüple olmadı oda başka bi konu.merkez degiştirmek istedim aslında ama bursada en iyisi bu adam gerçekten.diğer drumda aynını söyledi.gerçi dra da pek bi suç bulamıyorum yüzde 50 50 herkes üzerine düşeni yapıyo tabiyki.kıamet degilmiş .biliyosunuz dondurulmuşum yok ama eylül ayında tekrar denicem inşallah.dr 3. denemeden önce eşimden ve benden genmetik tanı istedi birde kan pırtılaşması testi bişey çıkıcagını sanmıyorum ama yapalım dedi.pazartesi günü uludag üniversitesine sevkimi yapıcak jinekologum.kısmet artık allahtan hep hayırlıysa olsun diye istedim hayırlısı degilmiş demek allah hayırlısını hepimize nadip etsin .
canım öncelikle geçmiş olsunnn bu yoldan defalarca geçmiş çoğunlukla transferi biile yapılamamaış birisi olarkatan seni iyi anlıyorumm üzüntünü sıkıntıkı

kuzum bence en az 3 ay ara vermelisin ve bu süreyide iyi değerlendirmelisin çünkü vicudunda bulunan hormonlar önümüzdeki aylada yumurta sayının fazla olmasına sebebp olacağı için doğal yoldan hamile kalma olasolığın yüksek
umarım hiç umadığun bir anda bebeğin sana üpriz yapar