• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

günaydın güzelliklerrrrrrrrrrrr

ilaydam haber ver şöyle yandan yandan oynuyalımmmmmmmmmmm

castamo ikinci daha basit çıkartabilirsin hele birde özelde ise onlar kendileri çıkartıyor çok basit canım

kuzum benim testim ayrın inş yarın hepimiz yandan yandan OYNARIZ:)

Son düzenleme:
KIZLAR BEN DE YAKLASIk 1 aydır tedavıdeyım bu 2.denemem ınsaalah olumlu haberlerı alırız hepımız. haftaya tarnsferım olcak allahın ıznıyle..MELISELACIM bak burdada buldum senı canım ınsaalah rabbbım hepımıze guzel olumlu haberır almayı nasıp etsın

ark bişey sorucam öncelikle kaç yumurtanız oluşuyo tüp bebekte bide emriyoyu kaçıncı gün yerleştiriyolar 2. gün 4. gün hangisi daha iyi ve son sorum dondurma işlemi tüp bebeğe verilen paranın içindemi oluyo yoksa ayrıyetten onada para ödüyomuyuz teşekkürler kuzular şimdiden

ark bişey sorucam öncelikle kaç yumurtanız oluşuyo tüp bebekte bide emriyoyu kaçıncı gün yerleştiriyolar 2. Gün 4. Gün hangisi daha iyi ve son sorum dondurma işlemi tüp bebeğe verilen paranın içindemi oluyo yoksa ayrıyetten onada para ödüyomuyuz teşekkürler kuzular şimdiden
,

arkadaşım öncelikle yumurta olumuşu kişiden kişiye değişiyor mesela bende 9 tane alındı 5 tanesi olgundu 1 tanesi döllendi emriyoyu yumurtaların alındıkdan sonra yinde dr göre ve sana göre değişiyo ama bana 3. Gün transfer ettiler dondurma işlemişndede dondurma için bize 900 tl verilecek dediler ayrıya dondurduğun emriyoyu da transfer etmek istediğinde 1000 lira dediler 3 yıl saklanıyo dediler her yıl içinde 250 tl kıra ücreti alınıyormuş inş kuzucum yardımcı olabilmişimdir fiyatlar ve işleyişler hemen hemen aynıdır zaten

Kızlarrrr şimdi kan verip geldim dualarınızı gönderinnnnnnn inş değerim katlanamıştır heyecanlı bi gün beni bekliyo yineeeeeeee

günaydın arkadaşlar

ilaydam nş. katlanacak canım ya merak etme ya kızlar hamişler özellikle ya o kadar hayırlı haber aldık da biriniz tatlı dagıtmadınız :50::50::50:canım istiyor ya gönderin briniz:53::53::53: ilayda en son hamiş sensin alayım şekerim pastamı kargo dnilen birşey var demi ya:61::61::61::61::61::61:

günaydın kızlarrrr yarın test günüm ama ben dayanamayıp idrar testi yaptım sonuç pozitif sizce gerçekten hamilemiyim ben hala ikinci çizgiyi gördüğüme inanamıyorum da:66::66::66::66:

allah yardımcın olsun ilayda şu mübarek günde hayırlı güzel haberler aldırtsın sana canım inşaallah...

Hayırlı cumalar herkese arkadaşlar.

canım dualarımız seninle canım inşallah katlanmıştır değerin

rabbim yüzünü güldürür inşallah.

canım benim inşallahhhh hayırlı haberler alırsın allah hepimizin yüzünü güldürsün:64::64::64::64::64::64::64:

sağol canım inşallah kan testimde pozitif olur yarın için sabırsızlanıyorum:52:allah herkeze nasip etsin:71:

kızlar iyiki sizler varsınız allah hepinizden razı olsun binlerce kez siz olmasaydınız zor olan bu süreç hiç çekilmezdi eşim bile yazdınmı nete diye valla o bile alıştı bize

Back
X