kizlarrrrr ölüyorummmmmmm.... Korkmayın sadece heyecandan, hatırlayanlar vardır, temmuz'da 2.denememi dondurulmuslarla yaptım, sonuc negatifti. üzerine adet oldum, hatta gecen hafta 2.kez adet oldum. 5-6 gün sürdü, normalden daha az ve açık renkliydi. Son 2-3 gundur çok basım ağrıyor, sürekli kasıklarım sızlıyor, arada da midem bulanıyor. Ben korkmaya başladım, yine ne oldu diye. Bugün basım çok ağrıdı, esim birden bir tanıdığını aradı. Kursun falan döken, dua okuyan bir teyzeymis, askım görüşeyim, dua okusun zarar gelmez dedi, iyi dedim aradı. Kadına sadece çok bası ağrıyor dedi, teyze senin hatun hamile mı yoksa demiş. Güldüm ben de, kalktı usenmedi test aldı geldi. şok oldum kızlar çok silik ama ikinci çizgi var. Kafayı yiyeceğim, şimdi sabahı bekliyorum, bir test daha yapmak için. Benim tüplerimin biri yok digeri de yapışık. Olabilir mı bilmem ama bu bile yetti beni ağlatmaya, hem gülüyor, hem ağlıyor, hem dua ediyorum. Sabah nasıl olur bilmiyorum, bildigim tek bir şey var, sabah olur da ben hamile oldugumu öğrenirsem bu tam bir mucize olur...