kızlar sanırım stresten kanama durdu offf ya doktoruda aradım pazartesi gelcem diyeeeeee ya bu stresi nasıl yencem ben anlayamadım çok kötüyüm şimdiden böyle olursam gerisi düşünemiyorum psikolojik destek almayı düşünüyorummm
cnm stresten olyo evet belkide tam sökülemedi.haziranda dra gittiğimde kanamam var diye randevu almıştım ama gittiğimde benimde endometriumum hala kalındı dr tam akışkan bir kırmızıyı görmemiz lazım yani adetin sökülüyo olmalı demişti.ama ay hem stres hemde kistim varmış sökülmedi adetim histereskopi oldummhaziranın 16 sında.inşallah adetin sökülür ama sokülmezsede hemen başlama sakın tedaviye drlarımız malesef bazen ihmalkarsızlıklarda yapıyolar aklında bulunsun cnm benim.inşallah güzel bir şekilde tedavine başlarsın ve pozitif sonuç alırsın.
ben niye artik tup bebek forumuna girmedigimi soyliyeyim...
hep birlikte tedavi surecimiz boyunca duygularimizi burda gusel gusel paylastik...
herkes birbirindan mujdeli haber bekledi....
yani negatifleri kimse duymak istemiyo ne olur bana kizmayin....
yani benim ilk etapta pozitifti sonra dusus oldu...
ama bi baktimki kimse beni merak etmiy....
ozelden bi gecmis olsun diyen olmadi....
bu belki benim icin bile gecerlidir....![]()
evet cnm haklısın aslında pozitif sonuç alan arkadaşlar malesef başka topiklere kendi ilği alanında olanlara geçtiler.
ama pozitif sonuç alıp burayada ugrayan arkadaşlar var tabiyki arkadaşlıklarımız devam ediyor tabiy ki,
hepimiz çok zor uzun yorucu bir süreçten geçtik geçiyoruz herkes tabiyki farklı problerle ugraşıyor bazılarımızın piskolojiside bozuldu negatiflrden olumsuz etkilenenlerimiz oldu ama ben inanıyorum ki bizim topiğimiz gerçekten güzel şeyler paylaştı inşallah paylaşmayada devam edicez.birbirimize yasinler okuduk,dualar okuduk
birbirimizi tanımadan gün geldi ailelerimizden bile daha yakın olduk birbirimize hiç kimsenin içinde art niyet yoktu hepimiz negatif alanlarla üzüldük pozitif alanlarla sevindik .bu dönemde hepimiz hassaslaştık sana veya diğer arkadaşlara kasıt kimse farklı birşey yapmamıştır emin ol.
allah hakkımızda en kısa zamanda hayırlı olanını nasip etsin inşallah.
bakk tatlim sil aklinda tu olumsuz dusunceleri.....
hersey bizim icin biliyorum yuregin yanioama ne yapalim...
pazar sabahi ust komsumun yeni dogan bebginin aglamasi ile uyandim....
veee oda bir tupcuk....
nede gusel agliyodu beeeee....
allah belki bizede nasip edicek belki de etmicek....
cnm benim alt katmda yeni doğan bir bebek var bizim apartmanda çocuk yuvası gibi yatak odamın karşısında banyo var ve havalandırmadan inan hergün hepsinin sesi geliyor.her ortama girdiğimde kardeşinin çocugu kocaman oldu kız sen ne diye hala yapmıyosun diyen bir sürü insan var çevremde.
ve özellikle anne babamın yanında eşimin yanında soranlar da çok oluyor onların yanında çünkü onlar biliyor ugraştıgımı olmadıgını ailemin yanında millete bişeyler uygurmak ,yok daha zamanı var demek daha zor oluyor inan.
ama allah herkesin kendisine sagıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. kim ne yapmış kimin çocugu nasıl diye kafaya taktıgında herşey daha zor oluyor.