İlayda'cim ben istanbuldayim, uskudar' dabi baharatci tavsiye etmisti bi arkadas ben ordan karisimip aldim ama benim esim cok terso birisi ve maalesef yediremiyorum bu tarz seyleri, proxeed plus da iciremiyorum kokusundan dolayi... su anda direkt morfolojiyi yukseltsin diye pycnegenol diye bisey iciyo hap seklinde oldugu icin onu da o yuzden hap seklinde bisey oldugundan bu cym plusu alcam, ben de calisiyorum ama malum iste cok acildik tup bebek, sonrasinda bayramda tatil falan derken:))) Ovulasyon testi 20-25 lira arasi bisey icinden 5 tane test cikiyor ama, miktari fazla degil, galenik ovulasyon testi... Sadece 1 ay falan gidiyor. Canim bu preseed jeli aliyosun, ama o hemen bitmiyo, zaten toplam en fazla 1 hafta kullaniyosun, kalani sikica kapatip. 6 ay boyunca denemelerinde kullaniyosun, tabii insaallah bi dahaki aya gerek kalmaz... İnsaallah senin bu ay bos gecmez kuzum cunku benim basarisiz tup bebekten sonra yumurtaliklarim ilk ay nasil agridi, hissediyodum yumurtladigimi sanirim aldigimiz ilaclardan dolayi, bu donemi iyi degerlendir, ben degerlendiremedim, esimden dolayi
((
Ben sana cok uzuldum, hele hayatta en korktugum seyle mucadele ettin, positifi alip sonra kayip yasamak, Allah'im insaallah goz yaslarimiza aciyip bizleri mutlu eder insaallah... Dualarim seninle ve hepimizle...
Ben sana cok uzuldum, hele hayatta en korktugum seyle mucadele ettin, positifi alip sonra kayip yasamak, Allah'im insaallah goz yaslarimiza aciyip bizleri mutlu eder insaallah... Dualarim seninle ve hepimizle...
Son düzenleyen: Moderatör: