Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy canlarım ikinizide tebrik ediyorum ve MAŞALLAH diyorum..Rabbim bizede o günleri görmeyi nasip eder inşAllah..Sizin adınıza çok sevindim..
dünden beri kimse yazmamış ama ben yine de söyleyeyim. 2 oğlum olacakmış. Allah şükür ikisi de sağlıklı görünüyor. Allah hepimize nasip etsin![]()
dünden beri kimse yazmamış ama ben yine de söyleyeyim. 2 oğlum olacakmış. Allah şükür ikisi de sağlıklı görünüyor. Allah hepimize nasip etsin![]()
arkadaşlar güzel dilekleriniz için hepiniz saolun. evet 2 paşa geliyor biraz zor olacak ama onlar için herşeye değer. 15. haftanın başında öğrendim cinsiyetlerini. doktor hiç tereddüt te etmedi kesin ikisi de erkek dedi hatta ben bile gördüm erkek olduklarını :)Allah herkese bu günleri görmeyi nasip etsin..