- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
riu kaya belek bizim de listemizde vardıama alacartlarında sıkıntı yaşadk.
balayı süresince yalnız 1 kez kullanım hakkına sahip oluyorsun. onun için iptal ettik :44:
Biz nişanlımla çok zevk alarak yapıyoruz herşeyi...Ev ve eşya alma işinde bile çok eğlenmiştik, internetten 30- 40 eve indirdik gezeceğimiz evleri sonra tek tek gezdik ve en çok içimize sineni seçtik ... Eşyalar alınırken eğlendiğim kadar hiç eğlenmemiştim, yatak odasını tamamen biz tasarladık , çılgın nişanlım dolabın içinde ki tüm rafları kendi çizdi... Perdeleri seçmemiz 1 ay sürdü ... Koltukları almak için 1 günü maskoda geçirdik ... Aydınlatmalar için 4 ayrı mağzadan kombinasyonlar yaptık... Anlatırken bile mutlu oluyorum ... Şimdi ev işi bitti, gelinlik damatlık ve balayı işleride , düğün mekanı tamam , kına mekanıda hazır, sadece nikah şekeri ( ki onuda seçtik) ve davetiye kaldı ... Bunlar güzel günler ben hiç bitmesin istiyorummmm yorgunluk mu !!!! hiç öyle bir şey hissetmiyorum
speedy seni vazgeçiren ne oldu güral dan ...
bende baktım.Peki canım Fantasia yı sen araştırdın mı baya şikayet var çünkü nette
bide keeper canım herkez yeni hayatına keyifle başlıyor.
ama mesela herkezin hayatı aynı olmuyor. kendimden örnek verirsem. devamlı işte yoğunum,
ee haftasonu da işlerin yoğunluğundan mutlaka işe geliyorumhangi arada işlerimi yapmalıyım.
yani daha fazla yoruıluyorum falan filan işte ee buda stres yapıyor.. :90:
Biz evimizi 8 ay önce nişanlanmadan aldık ... 3 yıldır birlikteyiz ve 6 aydır nişanlıyız...sonra eşyalar için para biriktirdik ... Haziran 2011 de evleniyoruz , borçları ödemeden evlenmek doğru gelmedi , borçla evlilik kolay olmuyor (arkadaşlarımızdan gördük) 21 Haziranda balayına çıkarken arkamızda hiç kimseye borcumuz kalmadan içimiz rahat çıkacağız :)) Allaha şükür...
aynen benimde öyle durumlarr... cmt günleri de çalışıyorum bana kalan bir pazar ve alışverişe çıktığımda pazar günü heryer kapalı oluyor bunada deli oluyorum tabii:)
Biz evimizi 8 ay önce nişanlanmadan aldık ... 3 yıldır birlikteyiz ve 6 aydır nişanlıyız...sonra eşyalar için para biriktirdik ... Haziran 2011 de evleniyoruz , borçları ödemeden evlenmek doğru gelmedi , borçla evlilik kolay olmuyor (arkadaşlarımızdan gördük) 21 Haziranda balayına çıkarken arkamızda hiç kimseye borcumuz kalmadan içimiz rahat çıkacağız :)) Allaha şükür...
daha uyguna daha fazla şartlarla yeni otel bulmuş olmam oldu.
fantasia mesela 25 nisanda yeni açılıyır yani onarımda şuanda
bende baktım.
mesela bi tanesi kocası havuzda boğuluyormuş.neden ona kimse yardım etmemiş.
e be salak arkadaşım senin kocan madem yüzme bilmiyor. neden boyundan yüksek havuza dalıyor
bi kaç tane daha gördüm ama önemsemedim
nysan sende araştırdınmı canım kervansaraylada ilgili pek çok şikayet var nette. Aslında Ets tur un önerdiği oteller arasında ama kafam çok karışık:44:
tabiki insanların beklentilerine göre değişiyo memnuniyetleri ama hiç bilmediğim bir yere hem de balayı için giderken bunu riske atmak istemiyorum o yüzden çok kararsız kaldım canım ets tur un web sayfasında fantasia otle için bu sezon kapalıdır yazıyodu demek tadilatta olduğu için öyle yazıyor belki oteli yenilerken hizemt anlayışlarınıda yenilerler
sende haklısın speedy biz sanırım şanslıyız her işimizi hafta sonu hallediyoruz ... Neyse ki cumartesi yarım gün ... Eminim bu yorgunluklarınızı haziran da gideceğiniz balayında atarsınız:)) Umarım çok eğlenir ve dinlenirsiniz
bende bu yorgunlukların acısını şöyle 6gün boyunca balayında atıcammm
nysan sende araştırdınmı canım kervansaraylada ilgili pek çok şikayet var nette. Aslında Ets tur un önerdiği oteller arasında ama kafam çok karışık:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?