ben aranıza yeni katıldım.. ve forumdaki samimi yazışmalar çok hoşuma gitti.. öncelikle bunu belirtmek istedim.. özellikle tüp bebek tedavisiyle ilgili birbirinize verdiğiniz destek çok hoş.. çünkü bu yaşamayanın çokta anlayamayacağı, yorumlayamayacağı bir mevzu ki zaten herkesede söylemek istemediğin bir konu.. o yüzden şimdi bunu paylaşabileceğim ve anlayabilecek birilerini bulmak beni mutlu etti..
gelelim dr. israel aruh'a.. ben ve eşim açıkçası bugün geldiğimiz aşamaya kadar herşeyden çok memnunuz.. içimiz çok rahat.. çünkü işini ve hastalarını önemseyen bir doktor.. her gittiğinizde israel bey herşeyinizle ilgileniyor.. bunu özellikle söylüyorum çünkü ben daha önce erol tavmergen'de de tüp bebek tedavisi oldum fakat erol tavmergeni bir elimin parmağını doldurmayacak kadar az gördüm.. onlarda ilk muayenehanesinde, daha sonra histeroskopi operasyonumda (bayıltılmadan hemen önce), yumurta toplama operasyonumda (aynı şekilde bayıltılmadan önce) ve transferde.. ki artık bu operasyonlarada kendisinin yerine kardeşi dr. ege hanımın girdiği oluyormuş.. kısacası siz erol tavmergene tedavi olduğunuzu sanıyorsunuz ama erol hocadan başka herkesle muhattap oluyosunuz.. yani erol tavmergende yaşadığım ilgisizlikten ve bilgi vermekteki kıtlıklarından sonra, israel aruh ve ekibindeki ilgi alaka gerçekten tatmin edici, rahatlatıcı ve güven verici.. bakalım cuma günü yumartalarım toplandı.. 17 yumurtadan 12si döllendi.. yarında transferim yapılacak.. tutarsada tutmazsada içim rahat olucak.. çünkü şuana kadar heranlamda israel bey ve ekibi açısından gönlüm ferahtı.. öyle de olucak.. ama tabiki inşallah tutar.. ben çok umutluyum.. dualarınızı esirgemeyen..