Slm kızlar bakalım izmirden kaç tane ekim annesi çıkacak,inş sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi,hadi burdan paylaşalım dr,hastane,kontrollerimiz,sıkıntılarımız ,sevinçlerimiz....
slm cnm hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebişin inşallah.ben 2010 annesiyim ama bi destek oliyim dedimpek yok galiba izmirli ekim annesi yada anca meydana çıkacaklar
yok canım burda kadın doğum uzmanı yok.
benim doktorumjun da tayini çıktı yeni.adanaya gitmiş.
bir tane barış bey var var o da hep dolu.randevu bile alamıyorum.
ben sada hastanesindeki gökhan beye gidiyorum şimdilik.
şimdilik diyorum çünkü araştırıyorum hala.
bende varım kızlar 6 haftalık benimbebegimde ben yeşilyurtta oturuyorum doktorum bülent dutsag tanıdıgımız oluyor kendisi o yüzden dahada bi ilgileniyor benimle şimdilik hersey yolunda umarım hep böyle olur
bende varım kızlar 6 haftalık benimbebegimde ben yeşilyurtta oturuyorum doktorum bülent dutsag tanıdıgımız oluyor kendisi o yüzden dahada bi ilgileniyor benimle şimdilik hersey yolunda umarım hep böyle olur
oh oh yavaş yavaş geliyor izmir hamişlerihayırlısı olsun cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.,bu arada ben yarın kalp atışlarını duyacağım allahın izniyle,benimki ilk gittiğimde çok küçüktü 15 gün sonra gel demişti dr.,ben erken öğrendim barbunyamı
13 haftalık hamileyim karşıyakadayım karşıyaka devlet hastanesinde aptülkadir gök dr um ii bi doktor sgk olmadığı için devlet hastanesine gidiyorum şimdilik memnunum ama doğum nerde yapıcam bilmiyorum sada hastanesin de doğum yapan varmı
nasıl gidiyor hemen hemen yakınız birbirimize :) benim sat 6 ocak zorlu günleri geride biraktim simdilik keyfini sürüyorum ama disarda bebisleri gorunce bir an once kizimi kucagima almak istiyorum :) gobegim iki haftadir belli olmaya basladi 3 kilo kadar aldim bakalim kapanis nasil olacak