Ben de tek çocuklu bir kadınım, kızım 30 yaşında :)))
İyi bir evliliğim var, maddi kaygım yok çok şükür, 10 tane de doğursam eşim de bir emziremez onun dışında güzel bakıyor ama ben boy boy çocuklarım olsun hayalleri olan biri değildim, insan kendini bilecek ben biliyorum o yüzden ortak kararla tek çocuk olsun dedik.
Aynen öyle, annedir babadır diye diye çocukların vicdanına oynuyorlar, anne hakkı baba hakkı diyorlar da peki çocukların hakkı?
@zsmm güzel bir çocukluğu hak etmiyor muydu? Döven bir anne sorumsuz bir babanın evine doğmayı kendisi mi seçmiş?
“Konu sahibinin annesi sizi doğurdum çünkü kimse beni sevmiyordu siz beni sevip yoldaş olun istedim demiş.”
Ne kadar bencilce bir cümle, sevilmek için değil sevmek için doğurursunuz, sevilmeyi bile evlatlarının üzerine yüklemiş, sevseydi de sevilmeyi hak etseydi.
@zsmm valla kusura bakmayın anneniz hakkında içimden geldiği gibi yazıyorum kırıcı oluyor belki ama annelik altına sığınılarak yapılan yanlışlara tahammülüm yok, sorumsuz bir adama bakamayacağı kadar çocuk yapmış suçlusu da siz olmuşsunuz.
Ayılıp bayılsa da küsse de resti çekin, korkmayın hiçbir şey olmaz.