Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben varım canım
nersinde oturuyosun izmir'in?
yaşasın yanlız değilim,ben güzelbahçede oturuyorum sen nerdensin?bebeişin kaç haftalık cnm?
maşallahsağlıklı ii bir hamilelik geçiririz inşallah...e sen dr. falanda orda gidiyorsun o zaman,ben alsancakta reşat bozoklar var ona gidiyorum
bende varım kızlar 6 haftalık benimbebegimde ben yeşilyurtta oturuyorum doktorum bülent dutsag tanıdıgımız oluyor kendisi o yüzden dahada bi ilgileniyor benimle şimdilik hersey yolunda umarım hep böyle olur
bende varım kızlar 6 haftalık benimbebegimde ben yeşilyurtta oturuyorum doktorum bülent dutsag tanıdıgımız oluyor kendisi o yüzden dahada bi ilgileniyor benimle şimdilik hersey yolunda umarım hep böyle olur
merhaba bende ekimde doğum yapacagim allah izin verirse çiğlide oturuyorum kordon kliniğe gidiyorum bugün itibariyle 19+6 yim. kizim olacak :)
merhaba bende ekim de doğum yapçam nasipse.izmirli fazla yok galiba.20 +5 benimde kızım olcak allah izin verirse