2011 izmirli ekim anneleri buyyrruunnnn....

yamanes

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
33
0
286
İzmir
Slm kızlar bakalım izmirden kaç tane ekim annesi çıkacak,inş sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi,hadi burdan paylaşalım dr,hastane,kontrollerimiz,sıkıntılarımız ,sevinçlerimiz....:66:

slm cnm :3:hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebişin inşallah.ben 2010 annesiyim ama bi destek oliyim dedim:9:pek yok galiba izmirli ekim annesi yada anca meydana çıkacaklar:51:

TŞKLER GONCAK4 KİMSE YOK ZANNEDERSEM İZMİRDE EKİMDE SADECE BEN DOĞURACAĞIM:1:,SENDE SAĞLIKLA BÜYÜT CNM BEBEĞİNİ:nazar:

maşallah:nazar:sağlıklı ii bir hamilelik geçiririz inşallah...e sen dr. falanda orda gidiyorsun o zaman,ben alsancakta reşat bozoklar var ona gidiyorum

maşallah:nazar:sağlıklı ii bir hamilelik geçiririz inşallah...e sen dr. falanda orda gidiyorsun o zaman,ben alsancakta reşat bozoklar var ona gidiyorum

yok canım burda kadın doğum uzmanı yok.
benim doktorumjun da tayini çıktı yeni.adanaya gitmiş.
bir tane barış bey var var o da hep dolu.randevu bile alamıyorum.
ben sada hastanesindeki gökhan beye gidiyorum şimdilik.
şimdilik diyorum çünkü araştırıyorum hala.

bende varım kızlar 6 haftalık benimbebegimde ben yeşilyurtta oturuyorum doktorum bülent dutsag tanıdıgımız oluyor kendisi o yüzden dahada bi ilgileniyor benimle şimdilik hersey yolunda umarım hep böyle olur

bende varım kızlar 6 haftalık benimbebegimde ben yeşilyurtta oturuyorum doktorum bülent dutsag tanıdıgımız oluyor kendisi o yüzden dahada bi ilgileniyor benimle şimdilik hersey yolunda umarım hep böyle olur

oh oh yavaş yavaş geliyor izmir hamişleri:nazar:hayırlısı olsun cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.,bu arada ben yarın kalp atışlarını duyacağım allahın izniyle,benimki ilk gittiğimde çok küçüktü 15 gün sonra gel demişti dr.,ben erken öğrendim barbunyamı:1:

13 haftalık hamileyim karşıyakadayım karşıyaka devlet hastanesinde aptülkadir gök dr um ii bi doktor sgk olmadığı için devlet hastanesine gidiyorum şimdilik memnunum ama doğum nerde yapıcam bilmiyorum sada hastanesin de doğum yapan varmı

merhaba bende ekimde doğum yapacagim allah izin verirse çiğlide oturuyorum kordon kliniğe gidiyorum bugün itibariyle 19+6 yim. kizim olacak :)

merhaba bende ekimde doğum yapacagim allah izin verirse çiğlide oturuyorum kordon kliniğe gidiyorum bugün itibariyle 19+6 yim. kizim olacak :)

merhaba bende ekim de doğum yapçam nasipse.izmirli fazla yok galiba.20 +5 benimde kızım olcak allah izin verirse

merhaba bende ekim de doğum yapçam nasipse.izmirli fazla yok galiba.20 +5 benimde kızım olcak allah izin verirse

nasıl gidiyor hemen hemen yakınız birbirimize :) benim sat 6 ocak zorlu günleri geride biraktim simdilik keyfini sürüyorum ama disarda bebisleri gorunce bir an once kizimi kucagima almak istiyorum :) gobegim iki haftadir belli olmaya basladi 3 kilo kadar aldim bakalim kapanis nasil olacak

arkadaşlar ben de izmirdeyim ve doktorun sölediğine göre ekim annesi olacağım... çok değişik bi duygu :9: ilk gebeliğim veee çoookkk mutluyummm :nazar:

Back
X