2011 Kasim Anneleri

bende kasım annesi olacağım inşallah 4+5 günlük hamileyim, dün doktora gittim kan testinde çıktı ama değer 178.. sanki düşük gibi geldi bana ama doktor normal dedi. sat 17 şubattı..haftaya gidip keseye bakacağız. inşallah hayırlısıyla görürüz.. herkese hayırlı olsun..:nazar:

canım hayırlı olsun..tevafuk benimde sat 17 şubat sanırım aynıyız:)))bende en son cumratesi günü kan tahlili yaptırdım ve 158 çıkmıştı doktor yeni oldugundan böyle dedi..onun için canını sıkma..nasıl gidiyıor hamiliğinn bulantı ve yorgunluklar başladımı...bende çok fazla uyku ve yorgun luk varr fazla bulantılar yok bakalım şimdilik birde çalışıyorum baya zor oluyor..ayrıca bende kan pıhtılaşması var kan sulandırıcı iğneyle gebelige devam ediyoruz..

Son düzenleme:
günaydın herkesee....... benimde mercimeğim var içimde..... dün dr gittik ilk defa hem kasemzi gördüm hem kalp atışını duyduk çok şükürrr güzel haberlermizi aldık geldik..... bundan sonra güzel ama meşakkatli bir süreç başladı benim için.....

inş hepimizin bu özel güzel günler sağlıkla rahatça geçer......

gözün aydınn tek seferde 2 sini birden görmüşsün ne güzel:) hepimizde sağlıkla geçiririz inşallah bu süreci..

kızlar bu arada kilo değişimi nasıl? benim 8 haftalık ve şimdiden 2,5 kilo almışım. :39: böyle devam ederse bayağı şişecem sanırım oysaki ebru şallı gibi hamile olmak isterdim :97:

kızlar bu arada kilo değişimi nasıl? benim 8 haftalık ve şimdiden 2,5 kilo almışım. :39: böyle devam ederse bayağı şişecem sanırım oysaki ebru şallı gibi hamile olmak isterdim :97:

bendede aynı durumdayım 7 haftalığız nerdeyse 500-600 gr fazla çıkıyorum....şişlikmi kilomu bilemedim.... ark 5 aylık hamile hiç kilo almamış aynı kilosundaymış....

benimde karnımda şişlik var ve göğüslerim daha şimdiden fena durumda.ağzıma giricek gibiler ve inanılmaz ağrıyor.normalde de dolgundu zaten bu hızla ne olur bilemiyorum artık:)kilom da bi değişiklik yok henüz.iştahım çok yok,ne yesem canım bi daha yemek istemiyo.

ben daha bakmadım. gerçi çok yeni 4 haftalık ama. kilo almadım gibi geliyor.. bakalım hafta sonu kontrolum var o zaman belli olacak..

benimde karnımda şişlik var ve göğüslerim daha şimdiden fena durumda.ağzıma giricek gibiler ve inanılmaz ağrıyor.normalde de dolgundu zaten bu hızla ne olur bilemiyorum artık:)kilom da bi değişiklik yok henüz.iştahım çok yok,ne yesem canım bi daha yemek istemiyo.

sanırım bende tüm kiloyu göğüslerden aldım çok büyüdüler yaa:(( şimdiden böyleyse ilerleyen aylarda ne olacak tahmin edemiyorum bile. bel çevremde kalınlaştı eskiye göre iştahta son hızıyla devam herşeyi yiyorum yaa ve doyma duygum yok :18:bazen sırf bu yüzden az bulantım olsa diyorum ama yok yok ...

başlarda benim de hiç bulantım yoktu,hoş hala başlardayım da:)7. haftamdayım ilk 2 hafta bişe yoktu yeni başladı sayılır.niye bulanmıyo bi terslik mi var diye takmıştım bi ara.ama olmaması da normalmiş.değişirmiş bünyeye göre.boşver tadını çıkar bu zamanlarının pileo:)kaçıncı haftandasın?

başlarda benim de hiç bulantım yoktu,hoş hala başlardayım da:)7. haftamdayım ilk 2 hafta bişe yoktu yeni başladı sayılır.niye bulanmıyo bi terslik mi var diye takmıştım bi ara.ama olmaması da normalmiş.değişirmiş bünyeye göre.boşver tadını çıkar bu zamanlarının pileo:)kaçıncı haftandasın?

bgn 8. haftamızı doldurduk :16: bulantı olmaması tabi iyi ama doymuyorum ya yatana kadar yiyorum

merhaba arkadaşlar bende kasım annesi olacağım perşembe öğleden sonra dr.ye gideceğim kalp atışlarını duyacağım inşallah bugün itibari ile 5+2 olduk rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun kucağımıza almayı nasip etsin

mrb kızlar ben de 6+5 haftalık hamileyim doktora gittiğimde kesesi de kalp atışları da duyuldu benim merak ettiğim bi dahaki kontrol için ne zaman gitmeliyim (doktor da ne zaman gelmem gerektiğini söylemedi)

merhaba arkadaşlar bende kasım annesi olacağım perşembe öğleden sonra dr.ye gideceğim kalp atışlarını duyacağım inşallah bugün itibari ile 5+2 olduk rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun kucağımıza almayı nasip etsin

mrb kızlar ben de 6+5 haftalık hamileyim doktora gittiğimde kesesi de kalp atışları da duyuldu benim merak ettiğim bi dahaki kontrol için ne zaman gitmeliyim (doktor da ne zaman gelmem gerektiğini söylemedi)

kızlar hayırlı olsun rabbim güzel bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin..
Nisaneda canım bence doktorunu ara ve görüş derim, çünkü gebelikten gebelige degişir..mesela riskli gebeliklerde genelde haftalık kontroller isterler..

sağolasın senakar allah cümlemizinkini korur inşallah.Ben devlet hastanesinde muayene olmuştum özele gitsem mi bilemedim doktor herşey normal demişti

canım hayırlı olsun..tevafuk benimde sat 17 şubat sanırım aynıyız:)))bende en son cumratesi günü kan tahlili yaptırdım ve 158 çıkmıştı doktor yeni oldugundan böyle dedi..onun için canını sıkma..nasıl gidiyıor hamiliğinn bulantı ve yorgunluklar başladımı...bende çok fazla uyku ve yorgun luk varr fazla bulantılar yok bakalım şimdilik birde çalışıyorum baya zor oluyor..ayrıca bende kan pıhtılaşması var kan sulandırıcı iğneyle gebelige devam ediyoruz..

evet senakar, seninde hayırlı olsun canım.. bulantı, felan yok ama yorgunluk oluyor bende de..bende çalışıyorum zor olmuyor şimdilik ama, yavaş yavaş elimi ayağımı çekeceğim işlerden, inşallah hayırlısıyla bebişimizi kucağımıza alırız. Allah yardımcımız olsun..

amin inşallah öyle olur şuan için hiçbir değişiklik yok gibi kızımda bu haftalarda miğde bulantısından kendimi kaybederdim ama bu sefer öyle değilim şükür umarımda olmam :nazar:

hayırlı olsun.....inş daha güzel haberlerini almak nasip olsun....bende dün 6+5 ken gittim bir daha ki randevuyu (2li test yapacakmış) 5 hafta sonaraya verdi....sende 4-5 hafta sonra gidersen olur bence....

hayırlı olsun.....inş daha güzel haberlerini almak nasip olsun....bende dün 6+5 ken gittim bir daha ki randevuyu (2li test yapacakmış) 5 hafta sonaraya verdi....sende 4-5 hafta sonra gidersen olur bence....

seninle aynıyız galiba seninde hayırlı olsun şu 2li test ney bi bilgin var mı?

kizlar yardim!
hamile oldugumu ögrendim ama hala doktora gitmedim.. ama ortaya cikan asiri kasinti yüzünden gittim. gitmiskende bebegi görmek istiyorum dedim doktora.. daha cok erken alttan bakmam lazim dedi. bakti ve hicbisey göremedi :59: 3 hafta sonrasina gün verdi. ben benim gibi 4 arti 5 günlükler bebegini gördümü acaba? cok merak ediyorum

Son düzenleme:
Back
X