Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben 8 haftalık hamileyim bu haftaya kadar gelmiş olup hala benim gibi bulantısı olmayan var mı? en azından çok yağlı şeyleri yiyemesem diyorum ama nerdeee onları bile iştahla tüketiyorum. bu yemeyle nolacağım bilemiyorum![]()
hayirli olsun canim benimde ilk sezeryandi ama burda bir sezeryandan sonra yine normal yaptiriyorlar..eger hersey normal giderse..
ilk cocugun kac yasinda?
vala bende cıkarmamaya calısıyorum sanki istifra edince bebek ac kalıyo..neyse bu günleride atlatcaz kızlar..
o zaman şimdi gittinde kese görünür hayırlısıyla canım ben de ilk gittiğimde göremedi iki gün sonra tekrar gittim o gün sadece tahlile bakacak sandım ultrasonla da baktı keseyi gördü 2 hafta sonraya gün verdi kalbinin atışlarına bakalım dedi bi görseydim derin bir ohh çekip hamileliğimin tadını çıkartmaya devam edecem bulantılarla beraber tabi senin ne kadarlık
canım ben nekadarlık olduğunu bile bilmiyorum ki:))) sadece test yaptırdım 19 martta 238 küsür çıktı haftaya gel dedi bakalım ultrasonda okadar:)) en son 19 şubatta hastalanmıştım..bildiğim sadece bu( sen nekadarlıksın yani nekadarda göründü bu arada bu cumartesi çağırmıştıya doktorum tam 1 hafta geçmiş olucak adetim..
canım ben gittiğimde 5 haftalıktı ama sanırım keseyi erken gördük biz yani görünmezse sıkıntı yapma şimdi 6 haftalık oldu sanırım garantiolsun diye tam 7 haftalık olunca bakcak sanırım kalp atışlarına haftaya cuma için de buna gün verdi sanırım 7 haftalıkta falan herşey netleşiyor.
izmit_1982 dün sen doktora gidecektin ne oldu en kısa zamanda paylaş bizimle...
çok şükür kesemizi gördük
salı günüde randevum var kalp atışları için
giremedim lekelenmem çoğalmıştı yataktan kalkma demişti doktor
ama şimdi geçti çok şükür
allah herkese bu güzel duyguları nasip etsin inşallah
ben de dun dr a gitmek zorunda kaldim kanamam vardi cok korkuyla gittik ama dr bi kanama goremedi..bebegin kalp atislarini da gorduk cok sukur..sat a gore 6+5 ama ultrasonda 6+2 cikti