2011 Kasim Anneleri

kızlar ben 8 haftalık hamileyim bu haftaya kadar gelmiş olup hala benim gibi bulantısı olmayan var mı? en azından çok yağlı şeyleri yiyemesem diyorum ama nerdeee onları bile iştahla tüketiyorum. bu yemeyle nolacağım bilemiyorum :1:

benimde şu ana kadar midem hiç bulanmadı. rahat geçiyor şimdilik çok şükür

benim gecen haftadan buyana midem bir fena ki sormayin cikartmamaya calisiyorum..gecenin bir yarisi basliyor bulantilar oglen 4-5 gibi azaliyor aksamlar daha rahatim ama pek bir halsizim canimda bir\sey yapmak istemior zaten.. bir yuruyus market falan o kadar

vala bende cıkarmamaya calısıyorum sanki istifra edince bebek ac kalıyo..neyse bu günleride atlatcaz kızlar..

merhaba arkadaşlar..bnm 2. hamileliğim sat 30 ocak ...ikiz 11 yaşındaki oğullarımdan sonra bu süpriz yumurta gerçekten çok tatlı bir süpriz oldu :)

hayirli olsun canim benimde ilk sezeryandi ama burda bir sezeryandan sonra yine normal yaptiriyorlar..eger hersey normal giderse..
ilk cocugun kac yasinda?

ben bu konuyu dr ile görüştüm.. rahim yırtılması riski varmış bu durumlarda kesinlikle bunu gözardı etmeyelim dedi..(rahim yırtılmasında rahim alınıyormuş artı bebeği kaybedebilirmişiz..).hiç riske atmayın derim...

vala bende cıkarmamaya calısıyorum sanki istifra edince bebek ac kalıyo..neyse bu günleride atlatcaz kızlar..

ayva yemenizi tavsiye ederim..ikizlerimdeki bulantılarımda ayvayı keşfetmiştim...bu gebeliğimdeki bulantılarıda geçiriyor...

canım ben nekadarlık olduğunu bile bilmiyorum ki:))) sadece test yaptırdım 19 martta 238 küsür çıktı haftaya gel dedi bakalım ultrasonda okadar:)) en son 19 şubatta hastalanmıştım..bildiğim sadece bu:(( sen nekadarlıksın yani nekadarda göründü bu arada bu cumartesi çağırmıştıya doktorum tam 1 hafta geçmiş olucak adetim..
o zaman şimdi gittinde kese görünür hayırlısıyla canım ben de ilk gittiğimde göremedi iki gün sonra tekrar gittim o gün sadece tahlile bakacak sandım ultrasonla da baktı keseyi gördü 2 hafta sonraya gün verdi kalbinin atışlarına bakalım dedi bi görseydim derin bir ohh çekip hamileliğimin tadını çıkartmaya devam edecem bulantılarla beraber tabi senin ne kadarlık

canım ben nekadarlık olduğunu bile bilmiyorum ki:))) sadece test yaptırdım 19 martta 238 küsür çıktı haftaya gel dedi bakalım ultrasonda okadar:)) en son 19 şubatta hastalanmıştım..bildiğim sadece bu:(( sen nekadarlıksın yani nekadarda göründü bu arada bu cumartesi çağırmıştıya doktorum tam 1 hafta geçmiş olucak adetim..

canım ben gittiğimde 5 haftalıktı ama sanırım keseyi erken gördük biz yani görünmezse sıkıntı yapma şimdi 6 haftalık oldu sanırım garantiolsun diye tam 7 haftalık olunca bakcak sanırım kalp atışlarına haftaya cuma için de buna gün verdi sanırım 7 haftalıkta falan herşey netleşiyor.

:nazar:verdiğin bilgi için teşekkür ederim cnm:) yarını sabırsızlıkla bekliyorum zaten.. inşallah bende görürüm yaa .. biras olsun içim rahatlar diyorumm..
canım ben gittiğimde 5 haftalıktı ama sanırım keseyi erken gördük biz yani görünmezse sıkıntı yapma şimdi 6 haftalık oldu sanırım garantiolsun diye tam 7 haftalık olunca bakcak sanırım kalp atışlarına haftaya cuma için de buna gün verdi sanırım 7 haftalıkta falan herşey netleşiyor.

izmit_1982 dün sen doktora gidecektin ne oldu en kısa zamanda paylaş bizimle...

çok şükür kesemizi gördük
salı günüde randevum var kalp atışları için
giremedim lekelenmem çoğalmıştı yataktan kalkma demişti doktor
ama şimdi geçti çok şükür
allah herkese bu güzel duyguları nasip etsin inşallah

çok şükür kesemizi gördük
salı günüde randevum var kalp atışları için
giremedim lekelenmem çoğalmıştı yataktan kalkma demişti doktor
ama şimdi geçti çok şükür
allah herkese bu güzel duyguları nasip etsin inşallah

çok sevindim senin adına canım bende çarşamba görcem inşşş:emir_bebek::nazar:

selam arkadaşlar bende allahın izniyle hamileyim.16 şubatta adet olmuştum perşembe doktora gittim pozitif çıktı ve 1459 çıktı ne kadarlık olduğunu bilmiyorum daha kesesi belli olmaz dedi kısmetse salı tekrardan gitcem..birde ben hamile olduğumu bilmeden 2 tane novalgin yuttum ama muhtemelen en başında yuttum bebeğin oluşacağı zaman acaba bebeğe bir etkisi olurmu çok korkuyorum.birde sol kasığıma ara ara ağrılar giriyor bunun nedeni nedir sizce...:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:bu arada herkesin bebeği hayırlı olsun allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin... aminnn

merhaba arkadaşlar.. benide alın aranıza.. benimde son adet tarihim 21 şubat, kasım sonuna denk geliyor galiba doğum.. değerim 730 çıktı, 4 nisanda keseyi görmeye gidicez.. 2yıllık evliliym, 1,5 yıl korunmadım, klomen ve ovitrelle ile hamile kaldım, hiç bir rahatsızlığım yok şimdilik çok şüükür, ara ara kasık ağrılarımı saymazsak... sizler nasılsınız nasıl gidiyo hamişlik:)

bende hamişimmmm 9 şubatta son adetim oldu yani kasımda inşallah kucağıma alıcam.bugün doktora gidicem ama gerginim hani olurda keseyi göremezsem allah korusun boş gebelik filan diye..

herkese selam...
yeni kasım annelerimiz de hoşgelmişler,tebrikler...inşallah hepimiz günü geldiğinde hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz.
başlarda kasık ağrıları çok şiddetle olmamak şartıyla normalmiş,bende de oluyo ara ara.
TATARGUL hiç endişelenme inşallah görürsün,içini ferah tut bugün görürsün ondan sonra da ay bi kalp atışını duysaydım diye benim gibi strese girer durursun:61: stres yapmamak en iyisi ama insanın elinde değil bi kere.bende salı gününü bekliyorum hasretle,bebişimin kalp atışını duymak için:18:

merhaba arkadaslar.bende 8,5 haftalık hamileyim.size bir sorum olacak internetten bakınca kollar bacaklar bu hafta da olusmus görünüyor ama benim bebeğimde noktalar var kol yerine tam olusmamıs.tecrübeli arkadaslar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.birazcık canımı sıktı bu konu.doktor takmadı hiç 12 haftada net olarak görünür dedi.sorun yok dedi şükürler olsun:nazar:.bide midem kötü kilo veriyorum hiçbişeyden zevk,tat almıyorum hasta gibiyim.

arkadaşlar dün doktora gittim benim bebiş 6+0 adet tarihime göre.doktora ultrasona göre 6+3 3 gn önden gidiyo bu ne demek bilgi lütfen

ben de dun dr a gitmek zorunda kaldim kanamam vardi cok korkuyla gittik ama dr bi kanama goremedi..bebegin kalp atislarini da gorduk cok sukur..sat a gore 6+5 ama ultrasonda 6+2 cikti

ben de dun dr a gitmek zorunda kaldim kanamam vardi cok korkuyla gittik ama dr bi kanama goremedi..bebegin kalp atislarini da gorduk cok sukur..sat a gore 6+5 ama ultrasonda 6+2 cikti

hayırlısı olsun canım allah bebişini size bağışlasın....bakalım bende salı günü doktora gitcem inş.bebişi görürüm..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X