2011 Kasim Anneleri

ha bide şunu sorayım.hemen jinekologa gittiniz mi?Aile doktoru hemen kese görünmez.1 hafta kadar bekle dedi.siz ne düşünüyorsunuz

evet ben dun gittdim 12 subat adet gunumdu 4 gun gecikmisti testlerim pozitiv cikmisdi. doktor gorunmez dedi ama ben israr etdim baktik ve gordu 2-3 haftalik hamileyim darisi basina insallah. resmine baksan nokta gibi bi sey. :65: :122: :64:

bende hamileyim arkadaşlar.:52:dün öğrendim.hala şaka gibi geliyor.hiç beklemiyordum.polikistik over hstasıyım.ilk bu ay denedim ve rabbim bu mutluluğu nasip etti.:nazar:darısı diğer arkadaşlara inşallah

tebrik ederim canim ben de hamileyim daha minicik. :49: insallah sag selamet kucagimiza aliriz. tanri tum isteyenlere nasib etsin insallah :64:

kızlar iki düşükten sonra bende dün hamile oldugumu öğrendim.. ama beta hcg çok düşük 15.75 referans aralıgında 2-3 haftalık diyor..adetimde 3 gün gecikti,doktorumda 10 gün sonra gel dedi..İnşallah güzel haberler alırız..Ama ümidim o kii HAMİLEYİM???

Günaydın kızlar.herkese sağlıklı gebelikler diliyorum. Bende hamileyimmmmmm.eylülde boş gebelikten dolayı kürtaj olmuştum :2:
Sat 31 ocak. Adetime 4 gün kala idrar testi ile öğrendim hamileliğimi.kan testi yapmadım. 17 gün geçti adetim. Sata göre 6+3 üm.yarın doktora randevum var.çok heyecanlıyım. Inşallah herşey yolundadır. Inşallah kalp atışlarını görürüm :31:

kızlar iki düşükten sonra bende dün hamile oldugumu öğrendim.. Ama beta hcg çok düşük 15.75 referans aralıgında 2-3 haftalık diyor..adetimde 3 gün gecikti,doktorumda 10 gün sonra gel dedi..inşallah güzel haberler alırız..ama ümidim o kii hamileyim???

canım tebrik ederim. Kuruntu yapma bence daha şimdi. Beta hcg hızla artıyor canım. Daha yeni demekki.geç döllenmiş olabilir.

canım tebrik ederim. Kuruntu yapma bence daha şimdi. Beta hcg hızla artıyor canım. Daha yeni demekki.geç döllenmiş olabilir.

canım teşekkur ederim.SAT 18 şubat yeni olduguna çok düşük sanırım.. Sanada hayırlı olsun..İnşallah kalp atşlarını duyarsın,Rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip etsin, bende birde kan pıhtılaşması var aspirin felan kullanıyorum keseyi görüncede kan sulandırıcı iğneye başlayacagız..bol bol duaya ihtiyacımız var..

canım teşekkur ederim.SAT 18 şubat yeni olduguna çok düşük sanırım.. Sanada hayırlı olsun..İnşallah kalp atşlarını duyarsın,Rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip etsin, bende birde kan pıhtılaşması var aspirin felan kullanıyorum keseyi görüncede kan sulandırıcı iğneye başlayacagız..bol bol duaya ihtiyacımız var..

evet canım.daha yeni o yüzden düşüktür.içini rahat tut. allahım herkesin gönlüne göre versin. tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. ben yaşadım daha önce kötü şeyler. allah kimseye yaşatmasın. moral de çok önemli. iyi şeyler düşünelim iyi şeyler olsun...

evet canım.daha yeni o yüzden düşüktür.içini rahat tut. allahım herkesin gönlüne göre versin. tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. ben yaşadım daha önce kötü şeyler. allah kimseye yaşatmasın. moral de çok önemli. iyi şeyler düşünelim iyi şeyler olsun...

Allah razı olsun hep beraber inşaallah...

ben de cumartesi öğrendim çok silik çıktı testte.kan testi yaptırdım aynı gün.73 gibi ufak bir oran çıktı.herhalde daha çok küçük hesaplamalara göre 5 hafta 3 günlük gibi bir şey.acayip heyecanlıyım.hep onu düşünüyorum.yarın doktora görüneceğim bakalım hayırlısı olur inş.tüm anne adaylarını tebrik ederim...:emir_bebek:

bizde carsamba keseyi gorduk kan verdik beta hcg bakildi bugunde vercem gelisimine bakilacak.. 13 ocakta kurtaj olmustum bebegim gelismemisti..bir adet gordum simdi hamileyim..ins. bebegim saglikla sihhatle dogar hepimizin de ins..

kızlar merhaba, bende tüp bebek tedavisi gördüm..yarın test günüm..inşallah bende sizin topiğinize dahil olabilirim..evde 1 haftadır idrar testi yapıyorum hep silik çizgi var..umut ediyorum benimde bebeğim benledir...

kızlar merhaba, bende tüp bebek tedavisi gördüm..yarın test günüm..inşallah bende sizin topiğinize dahil olabilirim..evde 1 haftadır idrar testi yapıyorum hep silik çizgi var..umut ediyorum benimde bebeğim benledir...

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin..allah herkesin gönlüne göre versin...kasıma kadar hep bu topicde devam ederiz..

O silik çizgi, birşey olmadan çıkmıyor. Daha doğrusu çatlatma iğnesinin etkisi ile çıkabiliyormuş ama onun üzerinden epey gün geçmiş, o yüzden bebiştir o :) İnşallah kan testiyle de tescillenir hamileliğin.

Bu sayfada herkesin az ya da çok belirtileri başladı mı ? Ben de belirtiye taktım :) Ama ne yapayım zaten inanamıyor insan onca zorluktan sonra gelince, bi de bişey hissetmeyince acaba diyor.
Allah herkesin bebişlerine sağlıkla, vaktinde dünyaya gelmeyi nasip etsin inşallah.

Bu sayfada herkesin az ya da çok belirtileri başladı mı ? Ben de belirtiye taktım :) Ama ne yapayım zaten inanamıyor insan onca zorluktan sonra gelince, bi de bişey hissetmeyince acaba diyor.
Allah herkesin bebişlerine sağlıkla, vaktinde dünyaya gelmeyi nasip etsin inşallah.

tebrik ederim canim galiba hamilesin,
belirtiler karinda siskinlik sanki patlayacakmis gibi, asiri idrar, (bende idrarda yanma bu bazen goruluyor) mide kazinmasi
istahsizlik, asiri uykusuzluk, yorgunluk, ne otura biliyosun, ne rahat geze biliyosun, akinti, gerginlik, bi de hafif mide bulantisi ama hemen tuvalete kacmiyosun filmlerdeki gibi sadece kendini garib hiss ediyosun, belde hafif sancilar, bazen karinda da. ben henuz bunlari gordum, umarim hamileliyimizi sakin geciririz, :66:

Ben de ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. SAT 12 şubat, Nisan başında gidip kalp atışını duyacağız ve keseyi göreceğiz inşallah:) 3 ay bekleyemedim, işyerimdekiler hariç herkes biliyor, Allah hepimizinkini tamamına erdirsin ve sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin...

bende sata göre 5haftalık hamileyim ama ne bulantı ne baş dönmesi ne aşermesi bunların hiçbiri yok sadece karnımda ağrı, sık tuvalete çıkma ,akıntı, çabuk acıkma, çabuk yorulma gibi belirtiler var

tebrik ederim canim galiba hamilesin,
belirtiler karinda siskinlik sanki patlayacakmis gibi, asiri idrar, (bende idrarda yanma bu bazen goruluyor) mide kazinmasi
istahsizlik, asiri uykusuzluk, yorgunluk, ne otura biliyosun, ne rahat geze biliyosun, akinti, gerginlik, bi de hafif mide bulantisi ama hemen tuvalete kacmiyosun filmlerdeki gibi sadece kendini garib hiss ediyosun, belde hafif sancilar, bazen karinda da. ben henuz bunlari gordum, umarim hamileliyimizi sakin geciririz, :66:

Tüm bunlar kaçıncı haftada görüldü ? Maşallah ya imrendim belirtilerinize :) Şaka bi yana bende sık tuvalete gitme dışında belirgin bişey yok. Geçen hafta kasıkta hafif batmalar oluyordu hepsi o, şimdi o da yok. Mesela uyku yapar diye biliyorum hamilelik, ben öğrendiğimden beri heyecandan uyuyamıyorum :) 5 haftalık benim. Dün keseyi gördük Allah'a çok şükür. Ama kuruntulardan kurtulamadım acaba yok mu içinde bebek diye (Allah korusun) korkuyorum. Kalp atışlarını da bi görseydik hayırlısıyla.

Son düzenleme:
Tüm bunlar kaçıncı haftada görüldü ? Maşallah ya imrendim belirtilerinize :) Şaka bi yana bende sık tuvalete gitme dışında belirgin bişey yok. Geçen hafta kasıkta hafif batmalar oluyordu hepsi o, şimdi o da yok. Mesela uyku yapar diye biliyorum hamilelik, ben öğrendiğimden beri heyecandan uyuyamıyorum :) 5 haftalık benim. Dün keseyi gördük Allah'a çok şükür. Ama kuruntulardan kurtulamadım acaba yok mu içinde bebek diye (Allah korusun) korkuyorum. Kalp atışlarını da bi görseydik hayırlısıyla.

Ben de aynı durumdayım canım.5 haftalığım.Dün ben de keseyi gördüm.Aynı kuruntular bende de zaman zaman oluşuyor.Ama sakin olmalıyız, bebişlerimiz hayırlısıyla oluşur.Sen hangi doktora gidiyorsun?Bana şimdiye kadar hiç alttan muayene olmayanlar yazsın.Benim doktor bu ay sanırım hep alttan muayene edecek

Back
X