Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynı durumdayım canım.5 haftalığım.Dün ben de keseyi gördüm.Aynı kuruntular bende de zaman zaman oluşuyor.Ama sakin olmalıyız, bebişlerimiz hayırlısıyla oluşur.Sen hangi doktora gidiyorsun?Bana şimdiye kadar hiç alttan muayene olmayanlar yazsın.Benim doktor bu ay sanırım hep alttan muayene edecek
hızla sayımız artıyorsağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inş
merhaba kızlar bende geçtiğimiz pazartesi 2. çocuğuma hamile olduğumu öğrendim, 3 ay uğraştıktan sonra nihayet hamileyim, 10 şubat son adet tarihimdi. 14 martta öğrendim 4 gün geçmişti ama meraktan duramadım, kan tahlili sonucum 414 çıktı ve aynı akşam idrar tahlilimdede çift çizgiyi gördüm :))
Allahım hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder inşallah, ilk bebeğimde 21 yaşında saf bi kadındım, hiç beslenemedim,ilaç kullanmadım, şimdi ise yine ilaç kullanmayı istemiyorum, mümkün mertebe organik ve kalsyim yönünden zengin besinler tüketmeye çalışıyorum, ceviz, badem üzüm, pekmez, süt, yumurta, et balık tavuk, bakliyat, ama yeterince, çünkü zaten 75 kilo ile hamile kaldım, dikkat etmem lazım :)
bana doktorum şimdiden iki ilaç verdi elevit ve falbiol![]()
benim ilk oğlumdan sonra bir düşüğüm var, bu sebeple önce kendi tedbirlerimi alıp doktora 1 nisan gibi gitmeyi düşünüyorum ki o zamana kadar herşey belli olur sanırım, ben oğlumda hiç ilaç kullanamadım, bulantıdan, ha şimdi doktor verse sanırım kullanırım bende, ihmal etme ilaçlarını ve bol bol dua et, Allah hayırlı etsin, tamamına inşallah.
benim ilk oğlumdan sonra bir düşüğüm var, bu sebeple önce kendi tedbirlerimi alıp doktora 1 nisan gibi gitmeyi düşünüyorum ki o zamana kadar herşey belli olur sanırım, ben oğlumda hiç ilaç kullanamadım, bulantıdan, ha şimdi doktor verse sanırım kullanırım bende, ihmal etme ilaçlarını ve bol bol dua et, Allah hayırlı etsin, tamamına inşallah.
sevgili leyla, bebeği öne sürüpte çok yemek yok, bunun tamamen psikoloji ile alakalı olduğunu biliyorsundur elbet, ben 86 kiloydum, arkadaşlarım dediki daha 30 yaşında değilsin , çocuğunun yanında aaa ablasımısın denilmesi kadar güzel bişey yok dediler ve tabi ben gaza geli bundan 6 ay önce 11 kilo verip 75 e düştüm, şuan 74-75 arasında gidip geliyorum, elbette ye, yeme demiyorum, ama işine yarayacak şeyleri gerektiği kadar ye, sonra yine üzülen sen olursun. :)))
tebrik ederim canim galiba hamilesin,
belirtiler karinda siskinlik sanki patlayacakmis gibi, asiri idrar, (bende idrarda yanma bu bazen goruluyor) mide kazinmasi
istahsizlik, asiri uykusuzluk, yorgunluk, ne otura biliyosun, ne rahat geze biliyosun, akinti, gerginlik, bi de hafif mide bulantisi ama hemen tuvalete kacmiyosun filmlerdeki gibi sadece kendini garib hiss ediyosun, belde hafif sancilar, bazen karinda da. ben henuz bunlari gordum, umarim hamileliyimizi sakin geciririz,![]()
bnde kısmetse inşallah kasım annesi olucam.5haftalıkken kesem ultrasonda gozuktu.alttan hiç muayne olmadım tam 6haftalıkken bebegim ve kalp atıslarını gorduk.suan6+3gunluk.alttan neden muayne edecegini merak ettim.bi der misin[/QUA
Alttan muayenede her şey daha çabuk ve net görülüyormuş,ne bileyim işte ben de ilk kez bir jinekoloğa gidiyorum ve kendi araştırmalarımla internetten buldum kendisini.Ne dese ikna oluyorum.Bilemiyorum tabi, 5 haftalık hamileyim ve alttan muayene olmasa görülmez mi ki?Acayip acıdı vallaHaftaya da kalp atışları için gideceğim, umarım duyabiliriz ...