2011 Kasim Anneleri

İZMİT 1982 ARKADAŞIM MERHABA BENDE İZMİTTEYİM hangi doktora gidiyorsun merak ettim? ben akademi hastanesi gökhan gümüştaşa başladım. bendede adet ağrısına benzer ağrılar var. kistten dolayıymış

canım merhaba
ben izmitliyim ama izmire gelin geldim
ama sana şunu söyliyim
kesinlikle bir kaç arkadaşım akademiye gittiler
orada doğum yaptılar çok güzel ilgileniyorlarmış insanla
çokda memnun kalmışlardı
bendede nurtopu gibi iki kist var canım
ama bende ağrı yapmıyorlar

arkadaşlar 16 subat sat.....

ve bugün son adetin 34.günü , beta 216 sizce normalmi??? 6 gün önce 45 çıkmıştı

kendi doktorum normal dedi bi doç dr kuzenimizde normal dedi? ama nedense içimdeki şüphe bi garip:(

inşallah herşey yolundadır......

Benim ara ara adet agrilarima benzer ama daha hafifi şeklinde ağrılarım oluyor bu normalmi kızlarrr?

Cumartesi ilk doktor kontrolümüz vardı. Doktorum yaşayabileceğim bütün olasılıkları saydı. Rahmi tutan bağlar gerilmeye başladığı için adet ağrısı tarzında ağrıların olur merak etme dedi.

arkadaşlar 16 subat sat.....

ve bugün son adetin 34.günü , beta 216 sizce normalmi??? 6 gün önce 45 çıkmıştı

kendi doktorum normal dedi bi doç dr kuzenimizde normal dedi? ama nedense içimdeki şüphe bi garip:(

inşallah herşey yolundadır......

Takip et değerini 2 gün sonra 2 ye katlarsa normaldir.

Son düzenleme:
Benimde aynı oluyor hatta testte pozitif sonuç çıkmadan önce hep hasta olacağım zannediyordum ama doktor daha önceden kanama olmazsa butür ağrıları önemseme ilk aylarda demişti yarın doktotra tekrar gideceğim ikimiz için sorarım cevabı yazarım için rahat etmesi için :34:

Cok sagol gercekten makbule gecer.Ben 3 hft sonra dr a gidecegim gerci bende myom da var ondan mı oluyor diorum...

slm kızlar nasıl gidiyor hayat??:49::49:
benim bugün sağ kasığım çok ağrıdı ve bu kasık ağrısı bacağıma vuruyor.bu durumu benim gibi yaşayan var mı acaba???mide bulantısı falan başlamadı daha :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

leyla cım doktorunu ara istersen ...seni telaşlandırmak istemem ama ben daha önce 4 düşük yaptım..ve inanılmaz bir bacak ağrısı çektim 5-5.5 haftalık iken düşürdüm hepsini ama sen yinede telaşlanma bi doktoruna görün şeker

benim tam 6 haftalik oldu bugun...hala bel ve kasik agrisi cekiyorum..bulanti da var ama daha kusma baslamadi bakalim..halszilik cok zorluyor beni..kizimi sabah krese birakmaya bile zor kalkiyorum uyku ne guzel seymis:21:

gecen carsamba kahverengi akintim oldu dr a gittik acilen kese gorundu ama cok kucuktu 0.9 mm dedi dr..

Back
X