slm hanımlar,bugün bil çöktü sinir oldum,sizin yazdıklarınızı okuyodum birden gitti..yoklugu ne zormuş alışmışım iyice..şimdi arkadaştan yazıyorum,eşim yaptırcak inş yarın hemen olur..EGUNAL sende yaklaşıyosun sona hadi bakalım,bende yarın hemşireyi arıycam lucrine başlıyorum..öptüm sizi
ohhh bitirdin iğneleri çok şükür hadi çarş.iyi haberlerini bekliyoruzzz cnm bnm..
bu akşam yumurtalarımı çatlatcam...çarşamba saat 8:00 de hastanede olcam...geçmişi okuyamadım ne durumdasınız bilmiyorum...ilk fırsatta döncem ben size...
kızlarr tedavi süresince kilo alan oldu muuu
ben 3 kilo aldım yaaa
GÜNAYDINNNNN kızlarr aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz rabbim kucaklarımızı doldursun inş.HLY CİM ben hala ginera ya devam ediyorum az kaldı,yarında sanırım lucrin başlıycam(kremmi bu?)bu arada dünden beri başım yine felaket agrıyo(dün 3 tane agrı kesici attım banamısın demedi..daha da atcaktım düşünün eşim kızdı atma dayan biraz diye..atmadım ama gecede uyuyamadım agrıdan hala öyleyim,cok halsizimm (ne olcak benim bu başagrısı bilmiyom bıktım,hamile kalsam napcam onuda bilmiyom,başım agrımasın karnım agrısın daha iyi ya (bu nedir,böyle inatcı agrımı olur?yumoşlarıma etkisi olcak agrıkesicinin diye korkuyorum atmıyım diyorum dayanamıyorum offf offff...neyse dün cok kötüydüm bakalım bugün kendiliginden gececekmi?NESRİNSAVAŞ ve işlemi olan arkdaşlar ALLAH yardımcınız olsun güzel haberler verin bize:))NESRİNSAVAŞ sende kavuşuyosun melegine hadi inş.gelince hemen bize ayrıntıları yaz,dinlendikten sonra tabi:)BRNYNS CİM SEN nasılsın?gece rahatmıydın?EGUNAL BANA ÜTÜÜ DEME HİÇ SEVMİYORUM malesef benimde var 2 3 gün daha sallıycam halim yok ütü yapmaya,ohh sen kurtuldun hadi tebrikler bende seni alkışlıyorum bu sefer ve BU HAFTA SONUC ALCAK ARKADAŞLARA HEPİMİZE HAYIRLI Bİ HAFTA OLSUN BOLLL BEBİŞLİ OLSUN
cnm sıkma kendini üzmede klinik kliniği tutmuyo işte herkesin müzdarip olduğu bi durum elbet oluyo hem büyük ihtimalle senin embrıolar ii durumda bu gün 4. günün değilmi demekki 5. gün koycaklar daha ii işte bu kadar zamandır döllenmişler bu ii işaret bence sevinmelisin....
evet Nesrin'cim bugun koymamalarının sebebi 5. gune bekletmeleri degil mi?
bu acıklamayaı yapmadılar mı sana ? yani neden bugun yapmadıklarını?
bu arada dondurma ıslemıne ben para vermemıstım dıye hatırlıyorum . ılk 1 sene ucretsızdı sanırım , sonra devam edersen para oduyordun .
Canım adet olmayı bekliyorum 20-22 si gibi olucam inşşş,bir aksilik olmazsa..
elize,su1838 bende Umuttayım...Tedavilerimiz hayırlısıyla sonuçlanır inşşş.Ben Ulun Bey e gidiyorum,ilaçlarımı falan aldım,adet olmayı bekliyorum şimdi..
bende ilk gidiyorum ulun beye cuma günü gittim. bazı ilaçlar verdi kullanmamı istedi . şu gün gelin falan demedi. hormon testlerini yapın dedi . yumurtalıklarıma baktı çok iyi dedi. benim eşimde sorun azospermi var ona bakacaklar sperm bulurlarsa inşallah. ya bulamazlarsa yardım et yarabbim . 2 ,5 senelik evliyim . allah hepimizin yardımcısı olsun
oh oh pek guzel...
Sen de sona yaklasıyorsun guzelım ...
evet canım sona geliyorum...zor bir süreç bir an önce bitsin istiyor insan...emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim...
garip duygular içindeyim,varlığını hissetmek için elimi karnıma koyuyorum dayan diyorum,inatçı ol sakın bu sefer beni bırakma diyiroum.. ve dinleniyorum eşim izin almış bugun perş.kadar evde...pek kendimi dinlememe izin vermiyor:))) umarım bebeğim benimledir..
cmt.transfer yaplıdı cmt. sayılmıyor salı 10.gün oluyor bende 12 diye biliyordum ama 10.gün çağırdılar benimde işime geldi...senin merkezin biraz daha garantili sonuç almak istiyodur belki ama demekki sende salı yaptırabilirsin:))) 2 gü n 2 gündür ....
bu arada ağrın sızın var mı normal hayata döndün mü ne durumdasınn?? bide 2 tane hamilelikten bahsetmişsin o bebeklerin yaşıyor mu ben anlayamadım kusura bakma sorduğum için.
ohhh bitirdin iğneleri çok şükür hadi çarş.iyi haberlerini bekliyoruzzz cnm bnm..
bu akşam yumurtalarımı çatlatcam...çarşamba saat 8:00 de hastanede olcam...geçmişi okuyamadım ne durumdasınız bilmiyorum...ilk fırsatta döncem ben size...
Merhaba ben bu formu takip etmeye yeni basladim 30 yasindayim cok onemli bi rahatsizligimiz yok esomde bende aslinda oldukca saglikli sayiliriz sadece yumurtlamamayla ilgili bi sikintim oldugunu biliyodum 6 senelik evliyim 4,5 yildir koruadigimiz halde cocuk sahibi olamadik 1 kez asilma denedik ama olmadi 7 kasimda tup bebek tedavisime basladim lucrin lle simdi gonal f diye igne kullaniyorum daha yolun basindayom farkindayim herkes icin hayirlisini diliyorum saygilar
Kızlar umutluyum mutluyum ama ne kadar bu modda gidebilirim bilmiyorum.sizide bilgilendirmek istiyorum .yumurtalarım toplandıktan sonra eve geldim karnım agrıyo ama nasıl bir agrı daha önce içkanama ve acık ameliyat gecirmiştim kistten öle bir agrım vardı ogun sıktım dişimi yapılan işlemdendir dedim ama yok dün karnım şişmeye başladı davul gibi oldum.agrı kaburgalarımın altına doğru yayılmaya başladı hemen hastaneye koştum over hiperstimülasyonu genellikle pkolu genc ve zayıf bayanlarda görülüyomuş yumurtalıkların fazla uyarılmasında kaynaklana karın boşlugunda sıvı toplanması imiş erken tanı cok önemli dediler.catlatma iğnesini vurduktan sonraki gün belirtiler ortaya cıkıyomuş biranda fazla kilo artşı karın şişliği nefes alamama başlıca şikayetler.belirli bi tedavisi yok proteinle beslenme öneriyolar.bugünkü transferim iptal oldu dün gece hastanedeydim.erken teşhis olduğum için sıvı takviyesi yapıldı beslenme listem düzenlendi ek iğneye ve ilaçlara başladım.yarın kontrole gidicem.iki gün içinde düzelmezse tedavim iptal olucak.embriyolarım dondurulcak.allahtan hayırlısı yumurtalarınınz toplandıktan sonra günlük tartılın karın cevrenizi metre ile ölcün benzer şikayetleriniz olursa hemen doktorunuza başvurun.rabbim hepimize hakkımızda hayırlısını versin.banada sabır versin dua edin nolur bende bebeğimi laıp geleyim.tek yumurtalıktan 6 yumurtam döllenmişti suan hepsi ii durumdalar allahım birini almayı nasip etsin:26:
Kızlar umutluyum mutluyum ama ne kadar bu modda gidebilirim bilmiyorum.sizide bilgilendirmek istiyorum .yumurtalarım toplandıktan sonra eve geldim karnım agrıyo ama nasıl bir agrı daha önce içkanama ve acık ameliyat gecirmiştim kistten öle bir agrım vardı ogun sıktım dişimi yapılan işlemdendir dedim ama yok dün karnım şişmeye başladı davul gibi oldum.agrı kaburgalarımın altına doğru yayılmaya başladı hemen hastaneye koştum over hiperstimülasyonu genellikle pkolu genc ve zayıf bayanlarda görülüyomuş yumurtalıkların fazla uyarılmasında kaynaklana karın boşlugunda sıvı toplanması imiş erken tanı cok önemli dediler.catlatma iğnesini vurduktan sonraki gün belirtiler ortaya cıkıyomuş biranda fazla kilo artşı karın şişliği nefes alamama başlıca şikayetler.belirli bi tedavisi yok proteinle beslenme öneriyolar.bugünkü transferim iptal oldu dün gece hastanedeydim.erken teşhis olduğum için sıvı takviyesi yapıldı beslenme listem düzenlendi ek iğneye ve ilaçlara başladım.yarın kontrole gidicem.iki gün içinde düzelmezse tedavim iptal olucak.embriyolarım dondurulcak.allahtan hayırlısı yumurtalarınınz toplandıktan sonra günlük tartılın karın cevrenizi metre ile ölcün benzer şikayetleriniz olursa hemen doktorunuza başvurun.rabbim hepimize hakkımızda hayırlısını versin.banada sabır versin dua edin nolur bende bebeğimi laıp geleyim.tek yumurtalıktan 6 yumurtam döllenmişti suan hepsi ii durumdalar allahım birini almayı nasip etsin:26:
canım transferın yapıldı mı? Merak edıyorum nasıl gectıı? Suan nasılsın? Dr ne dedı?
cnm çok üzüldüm geçmiş olsun ama allahtan hemen fark etmişsin ben her bildiğim şeyi paylaşmaya ve bana ne yapıldıyda açıklamaya bu yüzden çalışıyorum geçen bende yazmıştım benim nedenlerimi ve dr. Bünyeme göre ve yapıma göre düşük dozda ilaçlar verdiğini normaldeki yumurtlama dönemimdeki yumurta sayım ortalama 16 iken ilaçlarla 9 olmuştu ve bunu açıkladım dr. Bünyen zayıf ve normal giden bir seyiri fazla oynamadan ayarlıyalım demişti neyse uzatmıyım inşlh düzelir herşey ve herkes okur bu yazdığını...
yok canım yapılamadı malesefover hiperstimülasyonu yasıorum diğer msjmda acıkladım malesef inşallah tedaviyi bırakmak zorunda kalmam dua et nolur allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın
Inan yazdıklarını hayretle okudum. çok çok gecmıs olsun canım. Dıkkat etmek gerekıyor. Sen ıyı farketmıssın canım. Drun ne dedı pekı. Bu arada ınsallah tedavın hemen yapılırda sende transferını gerceklestırısın. ınan çok şaşkınım şuan ve buna benzer bısılerde benım aklımdan gecıyordu sonuna gelmısken ya bı aksılık olur dıye. Benım sadece sag kasıgımda agrı var. Druma gıttım yumurtalıkların buyumesınden mınoset al yeter dedı. Yarın 11de transfere gel. Yazdıklarını okuyunca acaba mı dedım:26: Allah yardımcın olsun canım. Sıkma canını. Hersey yoluna gırecek allahın ıznıyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?