2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne kötü bi durum arada bir internet kesiliyo sinir oluyorum bilgisayarın tamamen çöktüğünü düşünemiyorum alışkanlık yapıyor gerçekten...sona yaklaşıyorum evet ama sanki yeni başlıyormuşum gibi geliyor...ay tabi şekerim başla artık lucrine...test günümü beklerken senin tedavi sürecinden kaynatırız...

ohhh bitirdin iğneleri çok şükür hadi çarş.iyi haberlerini bekliyoruzzz cnm bnm..

inşallah canım iyi haberlerle dönerim...inşallah bebeklerimiz sımsıkı tutunurlar...çok emek veriyoruz...kurban olduğum ALLAH bizi böyle sınıyor diye düşünüyorum...ama çoook bekledik misss kokularını duyalım artık...

bu akşam yumurtalarımı çatlatcam ...çarşamba saat 8:00 de hastanede olcam...geçmişi okuyamadım ne durumdasınız bilmiyorum...ilk fırsatta döncem ben size...

ohh ohh catlasın yumoslar. senınde ıslerın basladı hadı hayırlısı canım. ınsallah guzel kalıtelı olurlar yumoşların.

[/QUOTE=egunal;21665171]kızlarrr yarın güzel haberlerinizi bekliyorum...alın gelin bebişlerinizi...sabah erken saatte hastaneye gidecem şimdiden yazıyorum...[/QUOTE]

canım benım ıs yarın sabah 11 e kaldı. 11de burda ol dedı dr. 5. gun yarınmış.

kızlarr tedavi süresince kilo alan oldu muuu
ben 3 kilo aldım yaaa

hayat canım nasılsın. transferın oldumu merak edıyorum. ınsallah guzel gecmıstır.

canım gecmıs olsun. mıgrenmı var sende. benım de en buyuk korkum hamılelegımde mıgrenım azacak olma ıhtımalıdır. ayrıca bazılarında mıgren kayboluyormus hamılelıgınde. ayrıca lucrın ıgne canım. koldan vuruluyorsun. kucucuk ınsulın ıgnesı gıbı. yumurtalıkların gelısımını kontrollu saglıyor. bana dr saatınde vurulması onemlı demıstı. ayrıca transferım yarın 11de:)

canım 5. gunde olaılır sorun degıl, benım kızdıgım sey cumartesı veya pazartesı dıyıp bı beklentı ıcıne sokmaları. benım esım kaptan. 6 ay gıdıyor mesela gemıye. ben 6 aya kendımı hazırlıyorum ama 2 gun gecıkse gelmesı kafamı bozuyor. evlendıgımden berı ole beklentı ıcıne gırmemeye calısıyorum. neyse hersey guzel olsun da 3. gun 5. gun farketmez.

seebı 5. gune bekletmelerıymıs canım ama acıklama yok. merkez belkı ısını ıyı yapıyordur ama bılgılendırme zayıf. ılla ıseyı soracaksın. ustelık dr sadece ultrasondan ultrasona goruyorsun. dıger butun ısler koordınatore baglı. yanı ılacın tahlılın yumurta toplama vs vs. hersey ıcın dr degıl koordınatoru arıyorsun. ayrıca ben 7 sene zeynep kamıl hastanesınde calıstım. yanı saglık sektorunun ıcınde olupta boyle seyler yasamak canımı sıkıyor. mesela dunden berı sag kasıgımda agrı var, oglen aradım hastaneyı. koordınator gaz sancısıdır dedı. agrı yapıyop dıyınce gel akalım dedım. gıttım dr haberı yok. ne oldu dedı anlattım usg ıle karından bakıldı ve yumurtaların buyuk ondan yapıyordur. ama mesela sol tarafta 2 yumurta varsa sagda 6-7 tane saydım yanyana. mınoset ıc dedı bu kadar. neyse ya artık eşelemeyecegım bu ışı. hayırlısı ne ıse olsun

ulun beyide gördüm nasıl biri süleyman hoca çok şeker komik biri sordugun her soruyu açıklaya açıklaya anlatıyo yanı insan soru sorarken hiç kasılmıyo hadı hayırlısıyla hepimiz güzel sonuçlarla döneriz

bende umuutayım süleyman hocayla başladık banada sadece folikasit verdi başlayana kadar

Merhaba ben bu formu takip etmeye yeni basladim 30 yasindayim cok onemli bi rahatsizligimiz yok esomde bende aslinda oldukca saglikli sayiliriz sadece yumurtlamamayla ilgili bi sikintim oldugunu biliyodum 6 senelik evliyim 4,5 yildir koruadigimiz halde cocuk sahibi olamadik 1 kez asilma denedik ama olmadi 7 kasimda tup bebek tedavisime basladim lucrin lle simdi gonal f diye igne kullaniyorum daha yolun basindayom farkindayim herkes icin hayirlisini diliyorum saygilar

cnm valla ben çoktan hayata döndüm hiç yatmadım yatanlarıda hayretle okuyorum çünki ben yapamıyorum normal ne varsa yapıyorum internetimide açıyorum tellede konuşuyorum işimide yapıyorum zaten yapacak kimsemde yok mecburi herkes nasıl rahat ediyosa bence öle hareket etsin yatmak isteyen yatsın kalkmak isteyen kalksın ara ara kasıklarıma kıramplar giriyo ve heryerim ağrıyo sanırım ilaçlardan bu gün crinone jelin yan etkilerini okudum hepsi mevcut midem kötü sinirliyim ama belli etmemeye uğraşıyorum :)) bütün eklemlerim acıyo hatat en kötüsü midem çok iştahım açık herşeyi yemektende midem ağrıyo ve yanıyo olabilir özellikle bu gün akşam çok kötüydü
2 bebek meseleside nereyi okudun bilmiyorum :)) benim 2 oğlum var 15 ve 13 yaşlarında başımdan 5 kez normal hamilelik geçti kısaca bu

Kızlar umutluyum mutluyum ama ne kadar bu modda gidebilirim bilmiyorum.sizide bilgilendirmek istiyorum .yumurtalarım toplandıktan sonra eve geldim karnım agrıyo ama nasıl bir agrı daha önce içkanama ve acık ameliyat gecirmiştim kistten öle bir agrım vardı ogun sıktım dişimi yapılan işlemdendir dedim ama yok dün karnım şişmeye başladı davul gibi oldum.agrı kaburgalarımın altına doğru yayılmaya başladı hemen hastaneye koştum over hiperstimülasyonu genellikle pkolu genc ve zayıf bayanlarda görülüyomuş yumurtalıkların fazla uyarılmasında kaynaklana karın boşlugunda sıvı toplanması imiş erken tanı cok önemli dediler.catlatma iğnesini vurduktan sonraki gün belirtiler ortaya cıkıyomuş biranda fazla kilo artşı karın şişliği nefes alamama başlıca şikayetler.belirli bi tedavisi yok proteinle beslenme öneriyolar.bugünkü transferim iptal oldu dün gece hastanedeydim.erken teşhis olduğum için sıvı takviyesi yapıldı beslenme listem düzenlendi ek iğneye ve ilaçlara başladım.yarın kontrole gidicem.iki gün içinde düzelmezse tedavim iptal olucak.embriyolarım dondurulcak.allahtan hayırlısı yumurtalarınınz toplandıktan sonra günlük tartılın karın cevrenizi metre ile ölcün benzer şikayetleriniz olursa hemen doktorunuza başvurun.rabbim hepimize hakkımızda hayırlısını versin.banada sabır versin dua edin nolur bende bebeğimi laıp geleyim.tek yumurtalıktan 6 yumurtam döllenmişti suan hepsi ii durumdalar allahım birini almayı nasip etsin:26:

bu akşam yumurtalarımı çatlatcam ...çarşamba saat 8:00 de hastanede olcam...geçmişi okuyamadım ne durumdasınız bilmiyorum...ilk fırsatta döncem ben size...

hadi hayırlısı canımcım gözün aydı artık sende yavaş yavaş bize katılıyosun :)) sona yaklaşıyosun demiycem hiçde öle olmuyomuş transferden sonra beklemek başlıyo buda işin yarısı oluyo ve en sıkıntılı dönemi :))

hosgeldın aramıza canım. tedavın hayırlı ugurlu olsun. guzel haberler alacagız herbırlıkte.

seebı 5. gune bekletmelerıymıs canım ama acıklama yok. merkez belkı ısını ıyı yapıyordur ama bılgılendırme zayıf. ılla ıseyı soracaksın. ustelık dr sadece ultrasondan ultrasona goruyorsun. dıger butun ısler koordınatore baglı. yanı ılacın tahlılın yumurta toplama vs vs. hersey ıcın dr degıl koordınatoru arıyorsun. ayrıca ben 7 sene zeynep kamıl hastanesınde calıstım. yanı saglık sektorunun ıcınde olupta boyle seyler yasamak canımı sıkıyor. mesela dunden berı sag kasıgımda agrı var, oglen aradım hastaneyı. koordınator gaz sancısıdır dedı. agrı yapıyop dıyınce gel akalım dedım. gıttım dr haberı yok. ne oldu dedı anlattım usg ıle karından bakıldı ve yumurtaların buyuk ondan yapıyordur. ama mesela sol tarafta 2 yumurta varsa sagda 6-7 tane saydım yanyana. mınoset ıc dedı bu kadar. neyse ya artık eşelemeyecegım bu ışı. hayırlısı ne ıse olsun[/QUOTE]

Eseleme guzelim. Su yolunu bulmus artik. Eseleyince gercekten elimize birsey gecmiyor. Ben yapinolarak eseleyen biriyim , didik didik ederim. Bu sefer kendime mukayet olmaya calisiyorum ve yapacagim. Cunku obur turlusunu de yaptim bir sey degismedi. Hersey olacagina variyor.

Son düzenleme:

cnm çok üzüldüm geçmiş olsun ama Allahtan hemen fark etmişsin ben her bildiğim şeyi paylaşmaya ve bana ne yapıldıyda açıklamaya bu yüzden çalışıyorum geçen bende yazmıştım benim nedenlerimi ve dr. bünyeme göre ve yapıma göre düşük dozda ilaçlar verdiğini normaldeki yumurtlama dönemimdeki yumurta sayım ortalama 16 iken ilaçlarla 9 olmuştu ve bunu açıkladım dr. bünyen zayıf ve normal giden bir seyiri fazla oynamadan ayarlıyalım demişti neyse uzatmıyım inşlh düzelir herşey ve herkes okur bu yazdığını...

inan yazdıklarını hayretle okudum. çok çok gecmıs olsun canım. dıkkat etmek gerekıyor. sen ıyı farketmıssın canım. drun ne dedı pekı. bu arada ınsallah tedavın hemen yapılırda sende transferını gerceklestırısın. ınan çok şaşkınım şuan ve buna benzer bısılerde benım aklımdan gecıyordu sonuna gelmısken ya bı aksılık olur dıye. benım sadece sag kasıgımda agrı var. druma gıttım yumurtalıkların buyumesınden mınoset al yeter dedı. yarın 11de transfere gel. yazdıklarını okuyunca acaba mı dedım:26: Allah yardımcın olsun canım. sıkma canını. hersey yoluna gırecek Allahın ıznıyle...

canım transferın yapıldı mı? Merak edıyorum nasıl gectıı? Suan nasılsın? Dr ne dedı?

yok canım yapılamadı malesefover hiperstimülasyonu yasıorum diğer msjmda acıkladım malesef inşallah tedaviyi bırakmak zorunda kalmam dua et nolur allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın

çok saol canım dr un cok doğru yapmış eger dozunu fazla verseydi bünyene göre sonuçlar farklı olabilirdi yumurta sayısı az olan arkadaşlar hiç canlarını sıkmamalılar bize yeterli olan 1 az olsun temiz olsun bende tek yumurtalıktan 6 döllenmiş yumurta die dün seviniodum ama olayın bu tarafıda varmış hep diyorum hakkımızda hayırlısı cok dikkatli olalım

yok canım yapılamadı malesefover hiperstimülasyonu yasıorum diğer msjmda acıkladım malesef inşallah tedaviyi bırakmak zorunda kalmam dua et nolur allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın

ınsallah canım dualarım senınle. rabbım hıcbırımızın kucagını bos bırakmasın ınsallah.

cok saol canım.senin kasığındaki ağrıyumurtalıklarının fazla büyümesindendir muhtemelen doktorunun dediği gibi benim arkadaşımında öleydi çünkü benim bahsettiğim dayanılmayacak bir ağrıydı biide yumurtalıklarımda deil karnımda mimin olduğu bölümdeydi ayrıca kasılmada vardı düz yatamıyodum.inşallah bi sorun cıkmaz yarın bebişini alır gelirsin inşallah benimde ii gelir sonuçlarım bende bebişimi alırımda birlikte gün sayarız allah yardımcın olsun bebeğin içine yapışsın annesini hiç bırakmasın

benim en çok korktuğum şey de bu.
benim genetik test yapılacağından çok yumurta olması gerekiyo, bu yüzden bu sorunu yaşar mıyım diye korkuyorum.
allah yardımcın olsun canım, bol su içmek iyi geliyomuş sanırım bu sendroma.
inş atlatırsın transferin olur

çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…