2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok geçmiş olsun canım

arkadaşlar ben anlamadım bende tedaviye yeni başladım ama bana sadece koruyucu ilaçlar verdi. şu zaman gel git demedi biz mi hata yaptık . arayıp sorsak mı
umut tüp bebek merkezine gitttim. doktorum da ulun bey benim yumurtalıklarımın iyi old söyledi. eşimde azospermi var ona bakacaklar acaba ondan mıdır.

3 deneme kadın faktör umut tüp bebek merkezi

Canım bende umut tüp bebek merkezindeyim doktorum süleyman bende çok memnunum
Bugün tedaviye başladım

Guzelim gecmis olsun . Ama brynsin dedigi gibi erken farketmissin ve sonucta en kotu gelecek ay transferin olur. Vahim bir durumun olmamasi guzel . Sagligin da iyi cok sukur.
Paylasimin icin tesekkurler. Toplandigi gun mu oldu asiri agrin ? Gercekten cok onemli birbirimizi uyarmamiz .
Su an iyi misin ? Gecti mi sislik durumun ve agrin?insallah ohs durumun gecer ve transferin bu ay gerceklesir.

Son düzenleme:

Guzelim gecmis olsun . Ama brynsin dedigi gibi erken farketmissin ve sonucta en kotu gelecek ay transferin olur. Vahim bir durumun olmamasi guzel . Sagligin da iyi cok sukur.
Paylasimin icin tesekkurler. Toplandigi gun mu oldu asiri agrin ? Gercekten cok onemli birbirimizi uyarmamiz .
Su an iyi misin ? Gecti mi sislik durumun ve agrin?insallal ohs gecer ve gonul ister transferin bu ay yapilsin .
Ne zaman belli olacak?

Son düzenleme:

Canim 6 fazla mi , o anlamda mi soyledin?anlayamadim.

Korkmak yokkkkkk.... Mattikacim ....

Ikimiz de ayni durumdayiz... Fazla yumurta icin allaha emanet. Sen kac doz puregon yapiyorsun bu arada?

canım benım ıs yarın sabah 11 e kaldı. 11de burda ol dedı dr. 5. gun yarınmış.

hayat canım nasılsın. transferın oldumu merak edıyorum. ınsallah guzel gecmıstır.

canım gecmıs olsun. mıgrenmı var sende. benım de en buyuk korkum hamılelegımde mıgrenım azacak olma ıhtımalıdır. ayrıca bazılarında mıgren kayboluyormus hamılelıgınde. ayrıca lucrın ıgne canım. koldan vuruluyorsun. kucucuk ınsulın ıgnesı gıbı. yumurtalıkların gelısımını kontrollu saglıyor. bana dr saatınde vurulması onemlı demıstı. ayrıca transferım yarın 11de:)

canım 5. gunde olaılır sorun degıl, benım kızdıgım sey cumartesı veya pazartesı dıyıp bı beklentı ıcıne sokmaları. benım esım kaptan. 6 ay gıdıyor mesela gemıye. ben 6 aya kendımı hazırlıyorum ama 2 gun gecıkse gelmesı kafamı bozuyor. evlendıgımden berı ole beklentı ıcıne gırmemeye calısıyorum. neyse hersey guzel olsun da 3. gun 5. gun farketmez.

seebı 5. gune bekletmelerıymıs canım ama acıklama yok. merkez belkı ısını ıyı yapıyordur ama bılgılendırme zayıf. ılla ıseyı soracaksın. ustelık dr sadece ultrasondan ultrasona goruyorsun. dıger butun ısler koordınatore baglı. yanı ılacın tahlılın yumurta toplama vs vs. hersey ıcın dr degıl koordınatoru arıyorsun. ayrıca ben 7 sene zeynep kamıl hastanesınde calıstım. yanı saglık sektorunun ıcınde olupta boyle seyler yasamak canımı sıkıyor. mesela dunden berı sag kasıgımda agrı var, oglen aradım hastaneyı. koordınator gaz sancısıdır dedı. agrı yapıyop dıyınce gel akalım dedım. gıttım dr haberı yok. ne oldu dedı anlattım usg ıle karından bakıldı ve yumurtaların buyuk ondan yapıyordur. ama mesela sol tarafta 2 yumurta varsa sagda 6-7 tane saydım yanyana. mınoset ıc dedı bu kadar. neyse ya artık eşelemeyecegım bu ışı. hayırlısı ne ıse olsun[/QUOTE] canım 3 meleğimde geldim evime.benim ağrılarım çok fazla yumurta oluşumundan dolayı yatıyorum.

Son düzenleme:

bana niye kimse cevap vermiyor ya offf beni de listeye alır mısın.
yaş 31
10 kasımda başladım. azosperm var eşimde

Korkmak yokkkkkk.... Mattikacim ....

Ikimiz de ayni durumdayiz... Fazla yumurta icin allaha emanet. Sen kac doz puregon yapiyorsun bu arada?
200 yapıyorum canım.
yarın gidicem bakalım durum ne

bana niye kimse cevap vermiyor ya offf beni de listeye alır mısın.
yaş 31
10 kasımda başladım. azosperm var eşimde
listeyi yapan arkadas yok heralde, geldiğinde ekler
hoşgeldin bu arada, hayırlısıyla gelir inş bebeğin

arkadaşlar bizde 9 kasım çarşamba günü tedaviye başladık eşimde sperm hareketsizliği var anadolu sağlık merkezinde doktor ebru hanımda tedavi görüyoruz bu cumartesi günü toplıcaklar inşallahhh çok korkuyorum

200 yapıyorum canım.
yarın gidicem bakalım durum ne

listeyi yapan arkadas yok heralde, geldiğinde ekler
hoşgeldin bu arada, hayırlısıyla gelir inş bebeğin

arkadaşlar bende 175 puregon yapıyorum hangi merkezde tedavi görüyosunuz

saol canım inşallah yaşamazsın allahım kimseye yaşatmasın ama sen yinede tedbirini al catlatma iğnenden sonra bolbol protein beslen ızgara et.haşlanmış tavuk.tavuksuyu corbası.süt.muz.peynir.yumurta.ton balığı ve 3 saatte bir besleniyosun cok sık bolbol yiyosun cünkü vücut su ve protein kaybedio yinede aklında olsun.rahat ol hayırlısı de.

anladım canım. dikkat edeyim.
lucrinle iştahım açılmıştı, kilo aldım 2 kilo fln, biraz da psikolojik tabi.
son 4-5 gündür dikkat ettim yürüyüş yaptım gitti o 2 kilo.

proteine de dikkat ederim, bende pıhtılaşma var, proteinden kısıtlı diyet veriyolar ama buna pozitif olursa dikkat ederim
tşk ederim bilgiler için.
sen nasılsın şimdi

pembecim ara tabi sor tedavin boyuncada aklına takılan herseyi sor için rahat olsun tereddütte kalma zor bir sürecten geciyoruz.ben bilmek hakkımdır die düşünüyorum nene hatundayım doktorum figen hanım saolsun oda cok yardımcı herseyi ince ince anlatıyor.buarada tedavinde hayırlı olsun.

eurofertil canım, konyadaki

Bana da 225 demislerdi... Bakalim benim durum biraz farkli. Memorialda tedavi oluyorum ama yumurtabtakipleri izmirde olacak. Degisik bor tedavi sureci benim icin . Ve isin ilginc yani burada takip eden dr karar verecekmis dozlara... Hangi doktora gidecegimi debilmiyorum daha ((

Koruyucu ilac derken anlayamadim ben canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…