arkadaşlar 22 45 de çatlatma iğnemi vuruldum iğnelerim bitti dua edin çok heyecanlıyım
carmennn nesmit bu gaz sorunu bende de var ya gazman gibi dolaşıyorum evde:26: bir de sancı var karnımda adet olacakmış gibi bazen ateş basıyor bana bazen de ayaklarımda buz kesiyor anlamadım gitti bu ilaçlar mı yapıyor bütün bunları:44:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar doktordan geldim şimdi
değerim 387.5 olmuş çok şükür
doktor artık kesin hamilesin ilk 3 ay çok dikkatli olacaksın yediğine içtiğine hareketlerine dikkat et dedi 8-10 gün sonra gel keseye ve bebeğe bakalım dedi çooooooook mutluyum Allahıma şükürler olsun inşallah bundan sonra da Rabbim bi aksilik çıkarmaz karşıma .. Yarın da tüp bebek merkezindeki doktorumu arayıp haber vereceğim
ALLAHIM SIRADA BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARIMA BU MUTLULUĞU YAŞAT EN KISA ZAMANDA ONLARINDA MÜJDELERİNİ DUYMAYI NASİP ET YARABBİM
kızlar enfeksiyon önemli bir sorun. antibiyotik kullanıyormusun canım doktorun vermiş olmalı enfeksion embriyonun gelişimini etkiliyor demişti bana doktorum
canım Maşallahhhh Rabbim sağlıkla kucağına almayı ansip etsin . Darısı hepimziin başınaa
ya bende aynı durumdayım. gaz yapıcı bısı yemedıgım halde yuruyen bomba gıbıyım. dr aramıcam bende cunku yeterınce sınır oldum merkeze. carmencım bı cozum bulursan ana da soylermısın? acaba olur mu gebelık belırtısı
breskacım coooooook sevındım.mınık mercımegın hayırlı ugurlu olsun. ınsallah saglıkla kucagına almayı nasıp eder rabbım. bızede dua edermısın. rabbım ınsallah bızlerde yasatır o duyguyu. dıkkat et kendıne. artık ıkı canlısın
breshka,çooooook sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inş. darısı başımıza
canım gözün aydınnn çok sevindimm darısı hepimizin başına inşallahh
maaşallahhhhhhhhhhh
canım tebriklerr tekrarrrrrr.....
MAŞALLAHHHH...hep böyle sağlıkla devam etsin İNŞALLAHHHH....bi de nazar boncuğu kondurayım
kızlar opu günü hafif kasık ağrılarım ve mide bulantım olmuştu sonrasında geçti...dün ve bugün karın bölgemde şişlik arttı sanki...sürekli rahatsızlık veriyo...yumurtaları toplamadan önce bu kadar şiş değildim...aklıma ohss geliyo ama belirtilerine baktım o boyutta değilim şimdilik...merak ediyorum siz opu dan sonra neler yaşadınız????
kızlar opu günü hafif kasık ağrılarım ve mide bulantım olmuştu sonrasında geçti...dün ve bugün karın bölgemde şişlik arttı sanki...sürekli rahatsızlık veriyo...yumurtaları toplamadan önce bu kadar şiş değildim...aklıma ohss geliyo ama belirtilerine baktım o boyutta değilim şimdilik...merak ediyorum siz opu dan sonra neler yaşadınız????
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar doktordan geldim şimdi
değerim 387.5 olmuş çok şükür
doktor artık kesin hamilesin ilk 3 ay çok dikkatli olacaksın yediğine içtiğine hareketlerine dikkat et dedi 8-10 gün sonra gel keseye ve bebeğe bakalım dedi çooooooook mutluyum Allahıma şükürler olsun inşallah bundan sonra da Rabbim bi aksilik çıkarmaz karşıma .. Yarın da tüp bebek merkezindeki doktorumu arayıp haber vereceğim
ALLAHIM SIRADA BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARIMA BU MUTLULUĞU YAŞAT EN KISA ZAMANDA ONLARINDA MÜJDELERİNİ DUYMAYI NASİP ET YARABBİM
carmennn nesmit bu gaz sorunu bende de var ya gazman gibi dolaşıyorum evde:26: bir de sancı var karnımda adet olacakmış gibi bazen ateş basıyor bana bazen de ayaklarımda buz kesiyor anlamadım gitti bu ilaçlar mı yapıyor bütün bunları:44:
ya bende aynı durumdayım. gaz yapıcı bısı yemedıgım halde yuruyen bomba gıbıyım. dr aramıcam bende cunku yeterınce sınır oldum merkeze. carmencım bı cozum bulursan ana da soylermısın? acaba olur mu gebelık belırtısı
breskacım coooooook sevındım.mınık mercımegın hayırlı ugurlu olsun. ınsallah saglıkla kucagına almayı nasıp eder rabbım. bızede dua edermısın. rabbım ınsallah bızlerde yasatır o duyguyu. dıkkat et kendıne. artık ıkı canlısın
günaydın canım yumurta toplamadan sonraki şişlik bende de olmuştu doktorumu aradım şikayetimi dile getirdim. bana yumurta toplanırken iğne benzeri birşey kullanıldığı iiçin vucut tepki veriyor ayrıca hassanız biraz daha fazla hissedersiniz demişti.
örnekle açıklamıştı birde, kolunuzdan bir tüy koparsanız acıyor ve kızarıyor düşünün iğne ile yumurta toplamayı demişti
canımm sordunmu doktoruna..neden oldu acaba..
Canım o şişkinlik bende çatlatma iğnesinden sonra oldu ve opudan birkaç gün sonra geçti opudan sonra ilk bir iki gün kasık ağrılarım vardı ama sonra o da geçti. Kendini sıcak tut ben doktora sorduğumda normal demişti eğer ağrın çok olursa bir minoset iç canım
cnm korkma ohss olsan çok daha ağır yasarsın benim acılarım tam bir haftada geçti
İnşallah canım etmez olurmuyum her daim duamdasınız
allahım şükürler olsun bugunude gördük hadi darısı pıt pıtlarını duymaya cnm bnm bizede dua etmeyi unutmaaaaaaaaa....
Çok fazla da araştırma canım insan okudukça daha çok evhamlanıyor olmazsa dediğin gibi doktorunu ararsın inşallah hemen geçer canımcanım ağrım yok çok şükür...opu dan sonra şikayetlerim zamanla geçer diye beklerken tersine arttı gibi geldi...opu dan çıkalı 2 gün oldu dün akşamdan beri şikayetim var o yüzden huzursuz oldum...bugün de devam ederse hastaneyi ararım heralde...
canım ağrım yok çok şükür...opu dan sonra şikayetlerim zamanla geçer diye beklerken tersine arttı gibi geldi...opu dan çıkalı 2 gün oldu dün akşamdan beri şikayetim var o yüzden huzursuz oldum...bugün de devam ederse hastaneyi ararım heralde...
evet canım araştırıp duruyorum...bu ohss nin 3 aşaması varmış...hafif,orta ve ağır...belirtiler hafif olableceğini gösteriyor o da bir hafta 10 günde dinlenerek geçer diyor...umarım daha fazla artmadan geçer...
Çok fazla da araştırma canım insan okudukça daha çok evhamlanıyor olmazsa dediğin gibi doktorunu ararsın inşallah hemen geçer canım
canım benimde aynı şikayetlerim olmuştu..... opudan 2 gün sonra başladı. daha yeni geçti sayılır... geçer yaniii... biraz sabır.. ilk denemde çok ağrım olmuştu benim. 24 yumurtam olmuştu o zaman sanırım ağır geçirdim o zaman karnım davul gibi olmuştu.....şu anda da bende hafif kasık ağrım var....bir de ben lavaboya çıkınca adet ağrım gibi içten içe ağrım oluyorrr...
az önce hastaneyle görüştüm...döllenen 12 yumurtam 1.kalite olarak devam ediyormuş...yarın transferim yapılacakmışşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?