kanda baksaydın belki sansın yok derdik ama idrarda çok çok erken umudunu kesinlikle kırma
psikolojim zaten bozuktu inan carmennn van da öğretmenim transferden sonra orda depremi yaşadım 2 kez uçak yolculuğu yaptım arabada 2 saat bozuk yollarda sallana sallana gittim kardeşimin evi yıkıldı bebeği var ikimde ankarada annemlerde kalıyoruz van a geri dönmek istemiyoruz ama tayin hakkı vermiyorlar bu kadar sıkıntının içinde tek umudum bu bebişlerdi pazartesi pozitif sonuç alamazsam psikolojim nasıl olacak bilemiyorum
kızlar yaaa listeyi en son kim devralmıştı bi güncelleme yapsada son durumları görsek kim var bu aralar sonuç bekleyen?? opuya transfere gidecek olan??
oh ohh maşallah ,yeterki döllensinler genelde bölünüyorlar...sende 5.güne gidersin cnm..bence pzt.transfer yapılacak sana...inşallah hayır haberlerle dönersin sende..
Çok sağoll gülüüümmmm..Bizi bizden başka kimse anlamıyor valla...Çoook tedirginim,inşş... sizler gibi hayırlı haberler verebilirim..
merhaba arkadaşlar ben de bugün tüp bebek tedavisine başladım.çok heyecanlıyım bir tedirginlik var.rabbim hayırlar versin hepimize inşallah.beni de listeye eklerseniz sevinirim.
merhaba arkadaşlar ben de bugün tüp bebek tedavisine başladım.çok heyecanlıyım bir tedirginlik var.rabbim hayırlar versin hepimize inşallah.beni de listeye eklerseniz sevinirim.
yani bence de bir de dahiliyeye git demez miolmaz mı ya o kadar hormon alıyoruz onlara sorsan herşey normal hiç bir yan etkisi yok ilaçların...
biliyorum canım bizim genetik test yapılcak o yüzden çok yumurta olması gerekiyocanım dozun çok fazla ben puragon 175 aldım 175 olmasına rağmen bendede şikayetler oldu
Ben puregon 375 kullanıyorum. hiçbir şikayetim yok. Hatta doz az bile gelebilir çünkü rezerv az
Birde puregon kaç iu alıyorsunuz? piyasada 300- 600 ve 900 iu satılıyor. dozlar bunların her biri için ayrı düzenleniyor. Yani puregon 900 kullanan birinin 100 ünitesi puregon 300 kullanan birinin 100 ünitesinden daha fazla..
canım bılg ver ekleyelım.. yaş deneme merkez fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?