Merhaba arkadaşlar ...
Okadar şey yazdım kimse cevap vermedi yine de son kez yazayım ....
Nesmit sakın kendini sıkma 3 günde neler olur belki son anda tutunacak bebeğin onun için mutlaka gününüzde test yaptırın
Hamile olan arkadaşlar hamileliği bekleyen arkadaşlar hepiniz için hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah herkesin yüzü güler
Günaydınnnn Günaydınnnn Günaydınnnn
bol morallı bi gun diliyorum herkeseeeee
Aminnnn bu gün dua edin ne olur bana akşama kan testim var
o zaman benm sat 26 ekim son adet tarihim yanii.
bat benm bildiğim beklenen tarih ama madem test tarihini yazacaz bnm tarihim dün dü canım 15 ideğil güncelleme için ...ellerine sağlık.
Günaydın hanımlar..herkese güzel ve hayırlı bigün diliyorum.egunal cim sende en kısa zamanda toparlan inş.rabbim acılarını gecirsin,dayanma gücü versin,melegini sana nasip etsin inş.dikkat et kendine lütfen..taze hamileler kendinize iyi bakın,melekler önce rabbime sonra size emanet:))..
Bugun benım dogum gunummmm
canım sağol iyi dileklerin için...sürekli karnımı açıp acaba daha fazla şiştim mi diye kendimi izliyorum...zor bi dönem atlatmaya çalışıyorum...sürekli bir huzursuzluk hali olunca keyfimde olmuyor...bütün işlemler bitti sıra test gününü beklemeye geldi diye sevinemiyorum bile...çünkü gebe kalırsam hastanelik olma olasılığım çok yüksek...hayırlısı demekten ve dua etmekten başka yapacak bişey yok...
yazıyor ya onları silmeniz gerek yoksa liste alıntı şeklinde gözükür post şeklinde gözükmez.. onları da sildikten sonra başka bişi kalmıyor zaten cevapla diyosunuz... ha bide mesela kolon eklemek satır eklemek için de en alt sırada butonlar var.. en baştan 4. sola yeşil okla gösteren buton üste satır ekliyor..onun yanındaki 5. buton alta satır ekliyor onun yanındaki 6.buton ise olduğunuz satırı siliyor... sonra diğer yandaki butonlarda 7.ve8. butonlarda kolon ekliyor ama bunu kullanmanıza gerek yok siz sadece satır ekleyeceksiniz o kadar :) 9.butonda kolon silmek için ama bunada gerek yok :) yani bu kadar listeyi güncellemek.. zaten font yazı rengi ve bold italik var onları anlatmama gerek yok herhalde :)
daha once hly 7 arkadaşımız anlatmıştı bende kopyaladım..canlar...
listemızı nasıl oluşturacagımızı
tebrikelr canım hayırlı olsunarkadaşlar bugün transferimin 10. günü ve kan değerim 135.3 nasıl sizce???
zor bir durum daha önce 3 defa yaşadım bir an önce kendini toparlamaya ve negatifleri unutki bir daki sefere umutla bakabilesin umarım kendiliğinden hamile kalırsın canım...tebrık ederım kızlar sızı. çok sevındım sızlerın adına.
ben de kan testı yaptırdım ve sonuc 0.20 cıktı. yanı 3 gun sonrada yaptırsam degısen bırsey olmayacak. a.akıllınınkıde oyleydı olmamıstı saglık olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?