sensin o benimcanımmmmmmmmmmmm ayy carmen ya valla çok sevindim arkadaşım sen böle umutsuz konuşurken banada sıkıntı olmuştu hem kendim için hem senin için üzülüp durdum takiiii hamileyim yazana kadrrrr ya dedim şimdi ben hamileyim yazsam olmuycak ispet yapar gibi yazmak olmuycaktı bide içimde sıkıntı olmuştu acaba benimde negatif olurmuki die amannn ne bileyim işte ama çok seviniyorum hem senin hem kendim içinçok teşekkür ederim.e2değerin için yardımcı olmak isterdim ama ben hiç bilmiyorum değerler normal diyorlardı bende tamam diyordum..değeri bile bilmiyorum..benim sıkıntılarım başkaydı..
seni çok iyi anlıyorun çünkü bende senin gibiydim okur okur ayyy der sevinirdim... darısı basınıza inşallah olacak...
teşekkür ederiz teyzesi..
bugun amma ağlak oldukk...brnyns için sana katılıyorum canım o bnm..
lililililililililililiililililliililiili........tey teyy teyy teyy teyy teyyyyyyyy...............amin cnm aminnnn allah herkese bu mutluluğu yaşatsın...
çok teşşeekkür ederm..
bir negatiften bu kadar umutsuzluğa kapılmana çok kızdım ben neler gördüm 1 aşılama 1 ameliyat 1 tüpbebek ve aralarda olusan yeni problemler ama pes etmedim pes etmek yok biz uğraşcaz allahımda bize vereck..bizimde sınavımız bu
ayy ne güzel rüyaa ...
ayyyyyyyyyyyyy şurda uyuya kalmışımmm bi kaç saatçikk haberleri kaçırdım yahuuuuuuuuuuuuuu hep mercimekk iştee napalımm
CARMENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN & BRNNYNSSSSSSSSSSSSSSSSSSS canlarımmmmmmm benimmmm çok sevindimmmmmmm sizin adınızaaaaaaa Allah ım sağlıkla daim etsin inşalalhhhhhhhhhhhhhhhh çok şükür şimdi sizde benim gibi gün saymaya başlayacaksınız kese için kalp atışları için büyümesi için vs. inşallah bu dönemler sağlıkla geçer canlarım mutlu bir hamilelik geçirmenizi diliyorumm
tşk ederiz mercimeğin annesi :))
inşlh beraber geçircez ama sen bizden 15 gün önce öğreniceksin yani arada 15 hgünümüz var :)
şimdi bu yazıının altına bunu yazmak çok zor ama elden malesf bişi gelmiyor
nesmit & papatyamm inşallah bi dahaki denemede hatta denemeden gelir mucizeniz..Allah ım sağlık sıhhat versinn yeeter ki.. dualarımdasınız ..
tebrık ederım kızlar sızı. çok sevındım sızlerın adına.
cnm tşk ederiz ama du yaa daha erken bi ihtimal belki geç yerleşir umudunu yiyirme ne olur bu sevincin üzerine üzülmeyelim biraz sabret ve 12. gününde bi daha test yaptır emi arkadaşım...
ben de kan testı yaptırdım ve sonuc 0.20 cıktı. yanı 3 gun sonrada yaptırsam degısen bırsey olmayacak. a.akıllınınkıde oyleydı olmamıstı saglık olsun.
canım sol kasıktak,batmalar bende de var ince ince....göğüslerimin uc kısmı hafif ağrıyorr.... acaba bende mi hamileyim.....:26::26::26:
hamileyiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm................................ağlamaktan baska bişe yazamıcm hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................
mrb arkadaşlar .... hamile kalan bayanları tebrik ediyorum. kalamıyanlarada çıkmadık candan umut kesilmez diyorum inşallah birgün hepimizin olur en kısa zmnda ama) neyse hamiş bayanların hangi hastanede tedavi oldukları ve sorunun kimden neden kaynaklandığı yazılırsa listeye ayrıntılı bi şekilde bence dahada güzel olur en azından kime daha çok soru sorıcağımızı biliriz )) bilgilenmiş oluruz .....
arkadaşım benim prolifi güncellermisin ocak adetiyle tüpe başlanıcak bahçeci fulyada
canım nasılsın.ağrıların geçmiştir inşl..... o ağrıları ben bilirimmm.. eşimi bile yanıma yaklaştırmamıştım.... aayrı yatmıştık... karnıma deyecek diye aklım çıkıyordu.......
maşallah diyorum 4 hamiş varokuduk moral bulduk.allah tamamına erdirsin.bende oynuyorum sevinçten :124::124::124::124::124::124::124:
çoooooooooooook sevindim arkadaşımm allah hayırlı uğrlu etsin.gerçekten tüm sıkıntılara değdi.sanırım benim sonuç negatif olacak öyle hissdiyorum yine de bir umut bekleyeceğiz
mrb arkadaşlar .... hamile kalan bayanları tebrik ediyorum. kalamıyanlarada çıkmadık candan umut kesilmez diyorum inşallah birgün hepimizin olur en kısa zmnda ama) neyse hamiş bayanların hangi hastanede tedavi oldukları ve sorunun kimden neden kaynaklandığı yazılırsa listeye ayrıntılı bi şekilde bence dahada güzel olur en azından kime daha çok soru sorıcağımızı biliriz )) bilgilenmiş oluruz .....
Canım ben de ocak adetimle bahçeci fulyada başlayacam tedavime. Sende ki sorun ne canım, ilk tüp bebek tedavisi mi? Doktorun kim. Çok soru sordum ama ne yapayım ....
Günaydınnnn Günaydınnnn Günaydınnnn
bol morallı bi gun diliyorum herkeseeeee
Günaydınnnn Günaydınnnn Günaydınnnn
bol morallı bi gun diliyorum herkeseeeee
Aminnnn bu gün dua edin ne olur bana akşama kan testim var
sat son adet tarihi demek di mi bat ne peki
canım bende bılmıyorum..hly o şekilde yapmıştı listeyı sanırım beklenen adet tarıhı olabilir.. bızde test tarıhınızı yazıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?