ben dün test yaptım iki kere ikisindede çift çizgi vardı.bugünde yaptım düne göre daha az sanki ama war yine 2 çizgi.ümitlenmek istemıom ama sen yaptın mı test aynı gündeyiz ya bişiler hissedionmu?sen nerde tedavi görüon?
:))))))))))))))))))))))) hamişlere sorduğun için cevap yazmadım. ben bekleme aşamasındayım. yatmıyorum ama işte yapmıyorum. evin içinde sallanıp duruyorum bol bol pc başında oturuyorum:) zaten acayip bi şişkinlik var bende. dikkat etmeme rağmen kabız oldum yani demem oki hapşuruğa öksürüğe yapacak bişeyin yok. evet gerginmiyim gerginim zamanı geçirmekte zorlanıyorum ve hep bi umutsuzluk içimde tutmadı diye.. ama dua etmekten ve beklemekten başka yapabileceğim bişey yok...
kizlar test sonucumı aldim 1600 ciktiiii
kizlar test sonucumı aldim 1600 ciktiiii
Hanımlar cevap veren olurmu bilmiyorum ama bişey sorcam.bizim ilk tedavimiz ve benim merkezde hormonlarıma falan bakılmadı,kan alınmadı..sizin bakıldımı?dün hemşireye sordum bakılması lazımdı size bakılmadımı diyo?iyide ben nerdeyse opu ya geldim..hormon kagıdı verdi elime yaptır dedi,anca perşembe kan vercem pazartesi sonuc cıkcak..benim transfere yakın oluyo yani..anlamadıgım ya hormonlarımdan allah korusun yüksek olan varsa transfere gelmişken sorun cıkmazmı?ne olcak ozaman?sizin ne zaman bakıldı merak ettim..aklma takıldı
evet akasyacım zaman geçmiyo ve ben de gün yaklaştıkça daha negatif ve huzursuz olmaya başladım.senin kaçıncı günün? benim bugün 7 bitti. yarın kan vermeyi düşünüyorum belki bir fikir verir, dayanamıyorum çünkü
transfer gününü sayarsak 6.günüm daha yarısını anca atlattım. belirsizlik kötü şey.... bi tarafım olumlu düşün diyo diğer tarafımsa kendini negatife hazırla diyo... bende dayanamaz perşembeden itibaren idrar testi yapmaya başlarım galiba..
sultanhamza senin transferin de 29 unda olmuş şimdi gördüm. aynı gün olmuş. dolayısıyla ben de yarın kan versem büyük ihtimal çıkar di mi??senin idrarda çıkmış mıydı? acaba idrar testi mi yapsam??
canım evet aynı günmüşüz biz ben 6. günü akşam hatta gecenin bir yarısı idrar yapmıştım tek çizgiydi sonra sabah yani 7. gün kan verdim 10.16 çıktı bugünde verdim 20.00 olmuştu yarında vericem ben çünkü iki gündür çok az kanamam var ve devam ediyor korkutuyor bu beni
Batty,senin kaçıncı gün embriyosu benim 4.gün embriyosu olduğu için test günümü cuma verdilir yani 11. günü test günün sayalım dedi doktor,kan testi idrara göre çok daha net oluyor tabi yapacaksan test ben kan testi yaptırmanı tavsiye ederim
tam yerleşme kanamasının olabileceğin günlerdesin. kanaman onunla alakalıdır. peki değerle ilgili bir uzman görüşü aldın mı ? hemşire, dr falan? ben de yarın baktırıyım o zaman çıkar büyük ihtimalle. en azından 0 ise daha fazla böyle beklemem....
ya bak çok güzel hatırlattın. embriyo günü de önemli sonuç için.... benim 2.gün embriyosu sanırım. yani döllendi.bir gün bekledi, bölündü ve donduruldu 1 ay sonra sabah çözülüp öğleden sonra verdiler. döllenme günü sayılır mı bilmiyorum, sayılırsa 2. gün emb. bu durumda beinim daha iki gün beklemem gerekebilir senin değerine ulaşabilmem için....
öyle canım ben iki gün önden gidiyorum anlamına geliyor galiba,belirtin var mı hiç bende cumartesi gününden beri bel ağrısı var ve kasık ağrısı,tabi kasık ağrısı adet belirtiside olduğu için gebeliğe yorumlayamıyorum benim şuan güzel gidiyor bence ama ah şu kanamada olmasaydı,korkuyorum artıp adete dönecek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?