2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım galiba seninde 8. günün,aynı gün transferimiz ben iki gündür kan testi yapıyorum dün merakımdan yapmıştım bugünde çok az kanamam olduğu için yaptım dün 10.16 dıydı bugün 20.00 olmuş,bu kan korkutuyor beni o yüzden yarında yaptırıcam...ama bugünki yükselme çok rahatlattı beni,katlaanarak artar inşallah

evet akasyacım zaman geçmiyo ve ben de gün yaklaştıkça daha negatif ve huzursuz olmaya başladım.senin kaçıncı günün? benim bugün 7 bitti. yarın kan vermeyi düşünüyorum belki bir fikir verir, dayanamıyorum çünkü

sultanhamza senin transferin de 29 unda olmuş şimdi gördüm. aynı gün olmuş. dolayısıyla ben de yarın kan versem büyük ihtimal çıkar di mi??senin idrarda çıkmış mıydı? acaba idrar testi mi yapsam??

benim de aynen öyle oldu hiç hormonlarıma bakılmadı ve doğru düzgün kan testim yapılmadı sadece doktor opu ya karar vermeden önce rahmimde sıvı görmüş acaba yumurtalarında erken çatlamamı var diye e2 hormonu ve prolaktine baktı başka bisey yok...

transfer gününü sayarsak 6.günüm daha yarısını anca atlattım. belirsizlik kötü şey.... bi tarafım olumlu düşün diyo diğer tarafımsa kendini negatife hazırla diyo... bende dayanamaz perşembeden itibaren idrar testi yapmaya başlarım galiba..

idrarda çıkmıyomuş ama....kan versek daha iyi olmaz mı?? bu arada transfer gününü saymıyorlarmış, bilgin olsun.perşembe belki 7. günün olacağından kanda çıkar senin de...

canım evet aynı günmüşüz biz ben 6. günü akşam hatta gecenin bir yarısı idrar yapmıştım tek çizgiydi sonra sabah yani 7. gün kan verdim 10.16 çıktı bugünde verdim 20.00 olmuştu yarında vericem ben çünkü iki gündür çok az kanamam var ve devam ediyor korkutuyor bu beni

güzel haberi alan üç arkadaşımızı da kutluyorum.rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşalahhh.

tam yerleşme kanamasının olabileceğin günlerdesin. kanaman onunla alakalıdır. peki değerle ilgili bir uzman görüşü aldın mı ? hemşire, dr falan? ben de yarın baktırıyım o zaman çıkar büyük ihtimalle. en azından 0 ise daha fazla böyle beklemem....

Batty,senin kaçıncı gün embriyosu benim 4.gün embriyosu olduğu için test günümü cuma verdilir yani 11. günü test günün sayalım dedi doktor,kan testi idrara göre çok daha net oluyor tabi yapacaksan test ben kan testi yaptırmanı tavsiye ederim

ya bak çok güzel hatırlattın. embriyo günü de önemli sonuç için.... benim 2.gün embriyosu sanırım. yani döllendi.bir gün bekledi, bölündü ve donduruldu 1 ay sonra sabah çözülüp öğleden sonra verdiler. döllenme günü sayılır mı bilmiyorum, sayılırsa 2. gün emb. bu durumda beinim daha iki gün beklemem gerekebilir senin değerine ulaşabilmem için....

dün doktoruma söylemiştim 10.16 değerini bana ne sevin nede üzül hiç bir şey ifade etmez 7. gün çok erken dedi opu dan önce yapılan çatlatma iğnesinde hcg hormonunun olduğunu onun yükseltebileceğini söyledi ama bugün kanamaya rağmen artması çok ümitlendirdi beni iğneden olsa bu değerin yerinde sayması gerekmez miydi diye düşünüyorum ben doktoruda aramadım ben bugün çünkü yine moralimi bozacaktı çok birşey ifade etmiyor diyecekti belki,bende korkuyordum hep 0 görücem diye ama bu rakamlar bile insanı sevinçten uçurabiliyormuş

öyle canım ben iki gün önden gidiyorum anlamına geliyor galiba,belirtin var mı hiç bende cumartesi gününden beri bel ağrısı var ve kasık ağrısı,tabi kasık ağrısı adet belirtiside olduğu için gebeliğe yorumlayamıyorum benim şuan güzel gidiyor bence ama ah şu kanamada olmasaydı,korkuyorum artıp adete dönecek diye

Senaysen,masideaydn,enny

tebrik ederimmmmmm :)) taze anne adaylarııı...

allahım üzünüzü güldürmeye devam eder inşallahh........

selam ben yeni üye oldum,arkadaşlar ben de tüp bebek yaptırdım,ve şuan 6 haftalık hamileyim,keseyi gördük yarında kendisini görmemiz lazım,kontrolum var yarın,fakat çok karnım ağrıyor sanki adet olucakmışım gibi,aranızda karnı ağrıyan varmı hamile kaldığında,hepinize bol bol dua edicem bu gece

selam ben yeni üye oldum,arkadaşlar ben de tüp bebek yaptırdım,ve şuan 6 haftalık hamileyim,keseyi gördük yarında kendisini görmemiz lazım,kontrolum var yarın,fakat çok karnım ağrıyor sanki adet olucakmışım gibi,aranızda karnı ağrıyan varmı hamile kaldığında,hepinize bol bol dua edicem bu gece

bendede olmuştu kasık ve krın ağrısı ,kesin hastalanıcam sandım ama hastalanmadım,ve hala ağrılarım var,üzülme inşallah hamilesindir,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…