2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoşgeldin aramıza.... tebrik ederim öncelikle....
karın ağrısı değilde rahimde ve kasıklarımda şişlik hissediyorum bazaende sol kasığım az sızlama şeklinde ağrıyor....
içini rahat tut ve bol bol dinlen. kendini yorma...doktorum kasktaki ağrı yorgunuktan demişti...

benim 11.gün kanama oldu ama pembe renkli,prolüton depot iğne vuurlmamı söylediler,ondan sonrada Allaha çok şükür kanama olmadı,büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır,çok erken kan vermeyin bence sabırlı olun 11.günden sonra verin ,moralinizi bozmayın

hoşbulduk canım,tşk ederim..çalıştığım için pek dinlemedim kasık ağrımda olmuştu geçen hafta o geçti,fakat bu karın ağrısı geçmiyor,ben ist da yaptırdım tedavimi,ordaki doktorumu aradım kanama yoksa korkma dedi,normal dedi,ama yinede korku oluyor işte,birde dün vajinamın iç dudağında küçük bir tane çıktı ,oda korkutuyor beni,ne olabilir diye,yarın doktor randevumu bekliyorum korkarak.

sen ne kadarlık hamilesin?

iyiymiş canım.. ınterne baktım 230 tl yazıyodu..
kaç gun vurulacaz peki..yanı sen nasıl kullanıcaksın.. :))

kusura bakma canım misafir vardi yeni gördüm ben dün başladım yani adetimin 21. günü adet olana kadar her gün aynı saatte 10 ü. vuracam adet olunca doktorumla görüşecem (gonal f e başlıyacaz galiba ) benim tedavim uzun protokol internette de baya pahalıymış sen hangi şehirdesin ben daha dün aldım 100 tl verdik arada çok fark var

olsun canım onemlı değil
bende eve geldim kahvemı aldım bakıyodum ne var ne yok dıye..
canım ben umuttayım..dondurulmuş tedavısı olıcam geçen hafta olucaktım herşey guzel trasnferım olucak kan testı yaptılar hormon yumurtalar çok çalışıyo bu sebepten ertelendı bu şekilde olmaz dedi..adetın 21.gunu gel lucrın verıcem dedi..baskılayacak ..
ilk tedavım kısa idi.. hıç kullanmadım ondan pek bılgım yok ama burda baya ogrendım..

tamam canım afiyet olsun tedavinde hayırlısı olsun zaten bir kutu lucrin fazlasıyla yetiyo artıyo bile

sağol canım benim.allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.

arkadaslar tedavisi boyunca PROGESTAN İGNE VURUNAN VARMI BİŞE SORUCAMMM

canım ben iğnesini değil yumuşak kapsül ( inci tanesi şeklinde) yani vajinal fitil olanını kullanıyorum. dr um iğneyle arasında fark yok boşa canını yakmayalım demişti

kızlarr sonucumu ldıımmmmmmmmmmmmmmmmmmm 617 test sonucumm doktorum tebrik etti hamilesiinn dediiii İKİ GÜN SONRA tekrar test yaptıracaz inşallah yükseliirr

maşalalhhhhhhhhhhh tebriklerrrrr

hayırlı olsun maşallahhhhhhh

şifa olsun canım inşalalh işe yarar

kizlar test sonucumı aldim 1600 ciktiiii

herhalde çoğul gebelikkk maşalalhhhh tebriklerr

senide tebrik ederimmmm maşallahhh

canım ben iğnesini değil yumuşak kapsül ( inci tanesi şeklinde) yani vajinal fitil olanını kullanıyorum. Dr um iğneyle arasında fark yok boşa canını yakmayalım demişti

canım ıgneyı bırakmadan kanaman olmuyo degılmı bu ıgne kanamayı engellıyomu yoksa etkılemıyomu?***

canım senınde benım gıbı tupler kapalıymış..
daha oncekı denemelerınde neden tutmadı araştırıldımı....

yok canım ama bugüne kadar benim hayatta kalmam mucize basit bir kist ameliyatından sonra defalarca ameliyat oldum yani aynı zamanda endoluyum. üstelik hep proflara gittim dünyanın parasını da verdik. bu yeni merkezimiz de ilk muayenede tüplerimin ucunda sıvı birikmesi olduğunu söyledi bugüne kadar kimse söylememişti normalde ameliyat olup sonra tüp bebek yapmam lazımmış bu sıvılar başarı şansını düşürüyormus ama benim durumum riskli olduğu için önce tüp bebek deneyeceğiz ki inşallah olur olmazsa ameliyat olacağım rabbim hepimize yardım etsin hayırlı sağlıklı evlatlar versin bu arada hiç halime tipime bakmıyorum yani bi taneyi bulmuş gibi ikiz istiyorummmm

ah batty ah... zor işlermiş bunlar yaşayınca daha iyi anladım. insan umut etmeye bile korkarmış.. beklemek zamanın durduğu anmış.... ama öyle yada böyle geçicek her ne kadar bana duruyo gibi gelsede zaman akıp gidiyo... listeden baktım Kİ ALLAH RAZI OLSUN LİSTEYİ YAPANLARDAN ( MELİKE EGUNAL VE HLY) senin transfer 29 u benimki ayın biri tek fark benimki 3.gün embriyosu yani aramızda bir gün var seninle inşallah iyi haberleri bir gün arayla alır mutlulugumuzu paylaşırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…