selam ben yeni üye oldum,arkadaşlar ben de tüp bebek yaptırdım,ve şuan 6 haftalık hamileyim,keseyi gördük yarında kendisini görmemiz lazım,kontrolum var yarın,fakat çok karnım ağrıyor sanki adet olucakmışım gibi,aranızda karnı ağrıyan varmı hamile kaldığında,hepinize bol bol dua edicem bu gece
öyle canım ben iki gün önden gidiyorum anlamına geliyor galiba,belirtin var mı hiç bende cumartesi gününden beri bel ağrısı var ve kasık ağrısı,tabi kasık ağrısı adet belirtiside olduğu için gebeliğe yorumlayamıyorum benim şuan güzel gidiyor bence ama ah şu kanamada olmasaydı,korkuyorum artıp adete dönecek diye[/QUOTE
kesinlikle güzel gidiyor. katlanarak artmış değerin. iğneden olsa düşerdi. kanamadan korkma bence. sakin ol, hamileysen ki büyük ihtimalle öylesin bebiş etkilenir stresten.ben de o zaman bekleyim en azından perşembe yaptırırım.
tam yerleşme kanamasının olabileceğin günlerdesin. kanaman onunla alakalıdır. peki değerle ilgili bir uzman görüşü aldın mı ? hemşire, dr falan? ben de yarın baktırıyım o zaman çıkar büyük ihtimalle. en azından 0 ise daha fazla böyle beklemem....
hoşgeldin aramıza.... tebrik ederim öncelikle....
karın ağrısı değilde rahimde ve kasıklarımda şişlik hissediyorum bazaende sol kasığım az sızlama şeklinde ağrıyor....
içini rahat tut ve bol bol dinlen. kendini yorma...doktorum kasktaki ağrı yorgunuktan demişti...
hoşgeldin aramıza.... tebrik ederim öncelikle....
karın ağrısı değilde rahimde ve kasıklarımda şişlik hissediyorum bazaende sol kasığım az sızlama şeklinde ağrıyor....
içini rahat tut ve bol bol dinlen. kendini yorma...doktorum kasktaki ağrı yorgunuktan demişti...
iyiymiş canım.. ınterne baktım 230 tl yazıyodu..
kaç gun vurulacaz peki..yanı sen nasıl kullanıcaksın.. :))
kusura bakma canım misafir vardi yeni gördüm ben dün başladım yani adetimin 21. günü adet olana kadar her gün aynı saatte 10 ü. vuracam adet olunca doktorumla görüşecem (gonal f e başlıyacaz galiba ) benim tedavim uzun protokol internette de baya pahalıymış sen hangi şehirdesin ben daha dün aldım 100 tl verdik arada çok fark var
olsun canım onemlı değil
bende eve geldim kahvemı aldım bakıyodum ne var ne yok dıye..
canım ben umuttayım..dondurulmuş tedavısı olıcam geçen hafta olucaktım herşey guzel trasnferım olucak kan testı yaptılar hormon yumurtalar çok çalışıyo bu sebepten ertelendı bu şekilde olmaz dedi..adetın 21.gunu gel lucrın verıcem dedi..baskılayacak ..
ilk tedavım kısa idi.. hıç kullanmadım ondan pek bılgım yok ama burda baya ogrendım..
şekerim rahim kalınlığın gayet iyi şekerim opuya kadar daha da kalınlaşır...yumoşlarda iyi oh oh yakındır opu...opu da daha fazla yumoş çıkıyor...doktorlar en büyükleri sayıyorlar ben 10 tanesanırken 19 çıkmıştııı...
rabbim gönlüne göre versin canım...inşallah ikiz olur...
tamam canım afiyet olsun tedavinde hayırlısı olsun zaten bir kutu lucrin fazlasıyla yetiyo artıyo bile
arkadaslar tedavisi boyunca PROGESTAN İGNE VURUNAN VARMI BİŞE SORUCAMMM
arkadaslar tedavisi boyunca PROGESTAN İGNE VURUNAN VARMI BİŞE SORUCAMMM
kızlarr sonucumu ldıımmmmmmmmmmmmmmmmmmm 617 test sonucumm doktorum tebrik etti hamilesiinn dediiii İKİ GÜN SONRA tekrar test yaptıracaz inşallah yükseliirr
Hamileyimmmmmm elhamdüllah!
Arkadaslar benim için hamile kalmak dısında en önemlisi inşallah bebeğimi dokuz ay ongun karnımda sağlıklı bir sekilde taşırım inşallah.ne olur dua edin ne olur benim de dualarım sizinle...saglikli bir gebelik sagLikli uzun ömürlü bir BEBEGi olsun diye !!! Şimdi 4 gün sonra tekrar beta hcg var inşallah oda düzenli cikicak Allah'ın izniyle ....çok uzun bir yolculuğun ilk adımları ...
Kızlaaaaaaaaaaarr.Konuştum sonunda prof İbrahim saraçoğlu ileeee..O bile şaşırdı inanın hikayemeeee...Bismillahh noluyoruzz 26 yaşında diyerekkk başladıkk konuşmayaaa..Bana ve eşime kürler yollıcakkk.322 tl tuttu..Önce fsh ve e2 yi kontrol altına alalım dediii.Amh yükselir zaten bunlar normale geçince dediii..Sen bir şeymi yaşadın durup dururken fsh böyle olmaz dediii.Bende evet yaşadımmm dedimmmmmm..Ağlıyorum şimmdiiii..Ama onunla sakince muhabbet ettimmmm..
Bana 8 ay ver dediii..3 sene uğraşıp ta mutlu sona erdiğim hastalar var dedii.Senin yaşın daha küçükkk 8 ayda evvel Allah halledicez dediiiii.Tabii oda %100 hiç birşey hakkında konuşamayız dediii ama tedbirimizi alıcazz dedii.3 aylık kür yolluyor bana şimdiiii..Bakalımmm ne olucakkkkk..FSh bu kadar yüksekken olmazzz dediii..10 un altına inmesi gerekli hormonlarını bir düzene sokalım bakalım vücut tekrardan yumurta üretimine başlasınnn dediii..DUa edin ne olurr.Postahaneden yatırıcam kargo yapıcaklarr...Bu ay doktora giderim az folikül varsa başlamam daha bu ay diyorummm.Raporumun süresiii nisana kadar..Saraçoğluna da dedimmm..3 ay bir kullan bakalımmm olmazsa illa tüp yaptıracam diyorsannn tutunma kürü yollarım dedii.AMa ne aşılama nede tüpü aklından çıkar bir süre dediiiii..Şifa olur inşşş..
ELime geçtiğinde içeriklerini yazarım size...
kizlar test sonucumı aldim 1600 ciktiiii
canım galiba seninde 8. günün,aynı gün transferimiz ben iki gündür kan testi yapıyorum dün merakımdan yapmıştım bugünde çok az kanamam olduğu için yaptım dün 10.16 dıydı bugün 20.00 olmuş,bu kan korkutuyor beni o yüzden yarında yaptırıcam...ama bugünki yükselme çok rahatlattı beni,katlaanarak artar inşallah
canım ben iğnesini değil yumuşak kapsül ( inci tanesi şeklinde) yani vajinal fitil olanını kullanıyorum. Dr um iğneyle arasında fark yok boşa canını yakmayalım demişti
yumurtaları baskılamak için lucrın kullanan arkadaşlarım...
fiyatı nedır pahalı bir iğnemi...
sorabılırsın canım ben vurulmuştum ilk denememde
canım senınde benım gıbı tupler kapalıymış..
daha oncekı denemelerınde neden tutmadı araştırıldımı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?