2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hepinize iyi geceler..bana desteginiz,dualarınız için teşekkürler..yarın bebişlerimi alıp gelcem..benide yazcaksınız artık transfer listesineilk fırsatta girip haber vercem size..hoşcakalınn

amin canım inşallah... günler yaklaştıkçaaa çok heyecanlanıyorummmm

heycanlanmaz mı insan yaa ben yerimde duramazdım sanırım tedaviye başlamaya karar verdiğimden benim bile içimde bile bir heyecan var ordada hiç olmamasına rağmen inşallah canım bebeğin gelir güzel haberlerini alırız dua edicem senin için bütün bebek sahibi olmak isteyenler içinde tabiii yüce rabbim isteyen herkese tez vakitte versinn

çok tebrik ederimmm. umudum tükendikçe burdan bir haber alıyorummm. tekrar yüzüm gülüyoo... çok saolun arkadaşlarr. şimdi yeni ve heyecanlı bir sürece girdin. inşallah hayırlısyla hepsini tek tek atlatırsın ve bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın....:)))))))

canımmmmm benimmmm hayırlıııı olsunnnn çokk sevindim. Bende hamileyim :))))))))))
nihayet kabullendin:)))) tekrar tebrik ederim allah tamamına erdirsin canım....
kızlar tüm gün ben de giremedim siteye işyerinden ... sabah dayanamadım gittim kan verdim.. ve sonuç 266...HAMİLEYİM:))
tebrikler canım.... allah kucana almayı nasip etsin
akasya cım çok sevindimmmmmmmmmmm.....gözümüz aydınnn...
sağol canım benim....
ikinizide teprik ediyorum Allhım kucağınıza almayı nasip eder inşallah..........bu rada siz bizden tecrübeli olduğunuz için transferden sonra neler yaptınız ne yediniz
amin canım... valla ben pek aman aman bişey yapmadım. yatmadım ama iş de yapmadım evin içinde pinekleyip durdum:) kabak çekirdeği ve ananas öneriliyodu aldım bi ananas anca tüketmişimdir kabak çekirdeğide eh işte yedim biraz. ben zaten kabız olduğum için aman sakın sen olma bi sürü kaysı yemek zorunnda kaldım:))

teşekkür ederim canım... ve moralini sakın bozma ben hala hiçbişey hissetmiyorum yani hiç belirtim yok....
hayırlı geceler herkese!... öncelikle hamile olanları çok tebrik ediyorum
RABBİM bizlerede nasip eylesin benimde 2. denemem olucak
İNŞAALLAH bu sefer tutarrrr......

inşallah rabbim yüzünü güldürür. teşekkürler....

İNŞAALLAH Akasyacığım....

amin..teşekkür ederim canım... rabbim kimsenin duasını karşılıksız bırakmasın herkezin yüzünü güldürsün... ayrıca umut hiç bitermi....lütfen umudun asla kaybetme...

slmlar hamile herkese tebrikler diliyorummmm veeee akasya1978 seni ayrıca takip ediyorum cünkü aynı problemden tedavi gorduk sanırım ve sonucunuda heyecanla bekledım bana umut oldum allahım sana hamıle olan butun arkadaslara saglıklı bısekılde kucaklarına almayıda nasıp etsın cok sevındım canım hemde cok

Ne güzel yaaa hamiş listesi çoğalıyooo. leyliko ve esly sizide çok tebrik edyorummmm. hayırlısı olsunnnn... Bu gece artık mutluluktan uyuyamazsınızz...:))))

ataşehirim benim..... teşekkür ederim darısı senin başına arkadaşım. inşallah sende benim gibi pozitifi görüp yüzünde kocaman bi gülümsemeyle gezersin....

hamile arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorummmmm....benimde çarşamba günü yumurtalarım toplancak(((((ne diyeyim valla hakkımızda hayırlısı olsunnnn.......

kızlar tüm gün ben de giremedim siteye işyerinden ... sabah dayanamadım gittim kan verdim.. ve sonuç 266...HAMİLEYİM:))

canım çooook tebrik ediyorum...ALLAH kucağına almayıda nasip etsin inşallahhh...

ne demek tabiki yanında olacaktım...o attığın idrar testindeki çizgi doğruymuş eşinde sende hayal görmemişsiniz...güzel dileklerin için çok sağol inşallah bu ay hamile kalır hemen arkandan gelirim canım

hamile arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorummmmm....benimde çarşamba günü yumurtalarım toplancak(((((ne diyeyim valla hakkımızda hayırlısı olsunnnn.......

teşekkürler..... sanada bol şans inşallah bissürü yumoşun toplanır ve hepsi döllenir...

şimdi bana hastanenle ilgili bilgileri verirsen sevinirim...nasıl bir tedavi süreci vardı??? ne kadar ödediniz??? rapor geçerlimi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…