leyliko ve esyl sizi de tebrik edicektim karıştı....
amin canım inşallah... günler yaklaştıkçaaa çok heyecanlanıyorummmm
ben geldim ağzım kulaklarımda güzel haberlerle geldim:))) değerim167. saatlerdir sizinle paylaşmak için siteye girmeye çalışıyorum ama her nasıl oluyosa site gecici bakımda diyip beni kknın ana sayfasına yönlendiriyo yoksa bu saate kadar bekletirmiyim sizi hiç, öğlen dakkaları sayıyodym sonuç gelsin size yazayım diye bi takıldıysa pc birdaha giremedim. sizler en stresli günlerimde yanımdaydınız bana destek oldunuz hepinize binlerce kez teşeşekkür ederim....
nihayet kabullendin:)))) tekrar tebrik ederim allah tamamına erdirsin canım....canımmmmm benimmmm hayırlıııı olsunnnn çokk sevindim. Bende hamileyim :))))))))))
tebrikler canım.... allah kucana almayı nasip etsinkızlar tüm gün ben de giremedim siteye işyerinden ... sabah dayanamadım gittim kan verdim.. ve sonuç 266...HAMİLEYİM:))
sağol canım benim....akasya cım çok sevindimmmmmmmmmmm.....gözümüz aydınnn...
amin canım... valla ben pek aman aman bişey yapmadım. yatmadım ama iş de yapmadım evin içinde pinekleyip durdum:) kabak çekirdeği ve ananas öneriliyodu aldım bi ananas anca tüketmişimdir kabak çekirdeğide eh işte yedim biraz. ben zaten kabız olduğum için aman sakın sen olma bi sürü kaysı yemek zorunnda kaldım:))ikinizide teprik ediyorum Allhım kucağınıza almayı nasip eder inşallah..........bu rada siz bizden tecrübeli olduğunuz için transferden sonra neler yaptınız ne yediniz
teşekkür ederim canım... ve moralini sakın bozma ben hala hiçbişey hissetmiyorum yani hiç belirtim yok....maşallahhhakasya1978,leyliko ve esly allah hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin.
amin canım....çok teşekkür ederim...
benim de test günüm yaklaşıyor.8 ve 9. gün idrar testi yaptım negatif.hiç bişey hissetmiyorum.8. günden beri lekelenme oluyor.test yapmaya cesaretim kalmadı.allah yardımcımız olsun.
hayırlı geceler herkese!... öncelikle hamile olanları çok tebrik ediyorum
RABBİM bizlerede nasip eylesin benimde 2. denemem olucak
İNŞAALLAH bu sefer tutarrrr......
nihayet kabullendin:)))) tekrar tebrik ederim allah tamamına erdirsin canım....
tebrikler canım.... allah kucana almayı nasip etsin
sağol canım benim....
amin canım... valla ben pek aman aman bişey yapmadım. yatmadım ama iş de yapmadım evin içinde pinekleyip durdum:) kabak çekirdeği ve ananas öneriliyodu aldım bi ananas anca tüketmişimdir kabak çekirdeğide eh işte yedim biraz. ben zaten kabız olduğum için aman sakın sen olma bi sürü kaysı yemek zorunnda kaldım:))
teşekkür ederim canım... ve moralini sakın bozma ben hala hiçbişey hissetmiyorum yani hiç belirtim yok....
inşallah rabbim yüzünü güldürür. teşekkürler....
İNŞAALLAH Akasyacığım....
çok tebrik ederimmm. umudum tükendikçe burdan bir haber alıyorummm. tekrar yüzüm gülüyoo... çok saolun arkadaşlarr. şimdi yeni ve heyecanlı bir sürece girdin. inşallah hayırlısyla hepsini tek tek atlatırsın ve bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın....:)))))))
canım özelden mesaj attım bakarsan...
slmlar hamile herkese tebrikler diliyorummmm veeee akasya1978 seni ayrıca takip ediyorum cünkü aynı problemden tedavi gorduk sanırım ve sonucunuda heyecanla bekledım bana umut oldum allahım sana hamıle olan butun arkadaslara saglıklı bısekılde kucaklarına almayıda nasıp etsın cok sevındım canım hemde cok
kızlar tüm gün ben de giremedim siteye işyerinden ... sabah dayanamadım gittim kan verdim.. ve sonuç 266...HAMİLEYİM:))
sağol canım ya... senin desteğin o kadar çokki bana hep yanımdaydın çok teşekkür ederim.. rabbim senin yüzünüde en kısa zamanda güldürür inşallah.. ve biz seninle burdan benimkiler bunu yaptı seninkiler şunu yaptı diye geyik yapar dururuz:)))))
hamile arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorummmmm....benimde çarşamba günü yumurtalarım toplancak(((((ne diyeyim valla hakkımızda hayırlısı olsunnnn.......
hamile arkadaslarım tebrık edıyorum darısı basmıza bizede dua edınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?