Akasyacim tebrik ediyorum. Degerin katlanarak yukselsin insallah.
ben geldim ağzım kulaklarımda güzel haberlerle geldim:))) değerim167. saatlerdir sizinle paylaşmak için siteye girmeye çalışıyorum ama her nasıl oluyosa site gecici bakımda diyip beni kknın ana sayfasına yönlendiriyo yoksa bu saate kadar bekletirmiyim sizi hiç, öğlen dakkaları sayıyodym sonuç gelsin size yazayım diye bi takıldıysa pc birdaha giremedim. sizler en stresli günlerimde yanımdaydınız bana destek oldunuz hepinize binlerce kez teşeşekkür ederim....
kızlar tüm gün ben de giremedim siteye işyerinden ... sabah dayanamadım gittim kan verdim.. ve sonuç 266...HAMİLEYİM:))
Hanımlar yarın benim büyük günüm..yarın 12 de hastanede ol dediler.bebeklerim şükür iyi durumdalarmış.yarın transferim olcak ve ben bebeklerime kavuşcam..ne tuhaf bi duygu bu ne anlatılmaz..yıllardır,aylardır özlemle hasretle bekledigim bebeklerim yarın bu saatlerde içimde olcaklar..ve ben onları taşıyo olcam..içimden sadece aglamak geliyo..cok istiyorum kızlar bebeklerime kavuşmayı rabbim onlara can versin benden almasın bütün duam bu..şuanda ne ev ne para ne araba hiçbişey umrumda degil..bebebklerim saglıklı olsun onlara kavuşayım hayırlısıyla gerisi yalan..hayatımda ilk defa hamile olcam bütün arkadaşlarımın ben hamileyim derken hem nasıl sevinip hem nasıl üzüldüysem şimdi ben hamileyim bebeklerim içimde diyebilcem..bu duygu muhteşemdir yarın yaşayıp hissetcem..anlıycagınız bugün aglamalı modumdayım..bugece bana uyku yok,sabahı ederim ben..lütfen banada dua edin,bebeklerim benimle kalsın,rabbim onlara can versin,kan versin,dualarınızı esirgemeyin..şimdiden herkese teşekkürler..sizlerde benim dualarımdasınız..bu duygularımı sadece size yazabildim,beni en iyi siz anlarsınız diye..allahım bu yolun sonunda bana anne olmayı nasip etsin ve hepimizi..sevgilerr
canım ben de ege den rapor aldım ilk randevu biraz geç oluyor o da 20 gün falan atıyor.ondan sonrası kolay.birbuçuk ay içinde raporunu alırsın en geç.o da tahlil günleri malum 3. gün 21. gün rahim filmi falan onlar oyalıyor.bence devlet hakkını al.sonuçta özel olan kuruluşlar işe önce ticari gözle bakıyorlar.smyrna da tahlil parası verilmiyor diye birşey yok canım farkları oluyor onlar alınıyor muayeneden de fark alınıyor.sperm testi karşılanmıyor diyorlar onu direkt tahsil ediyorlar.rahimin içine bakmadan da ne yapcaklarına karar vermiyorlar önce histereskopi yapıyorlar o da 500 tl kafada alıyorlar zaten.ben araştırmıştım o yüzden .yaşın müsaitse kendini çok kasmadan git devletten faydalan derim ben. konu ile ilgili soru sormak istersen ben hazırım cevaplamaya.
ben geldim ağzım kulaklarımda güzel haberlerle geldim:))) değerim167. Saatlerdir sizinle paylaşmak için siteye girmeye çalışıyorum ama her nasıl oluyosa site gecici bakımda diyip beni kknın ana sayfasına yönlendiriyo yoksa bu saate kadar bekletirmiyim sizi hiç, öğlen dakkaları sayıyodym sonuç gelsin size yazayım diye bi takıldıysa pc birdaha giremedim. Sizler en stresli günlerimde yanımdaydınız bana destek oldunuz hepinize binlerce kez teşeşekkür ederim....
sana katılıyorum canım. bende 2 aşılama 2 tüp yaptırdım egede. Allahıma şükürler olsun 2.nin sonucunu aldım HAMİLEYİM.DARISI SİZİN BAŞINIZA
tebrik edrim canım allah tamamına erdirsin inşallah....kızlar tüm gün ben de giremedim siteye işyerinden ... sabah dayanamadım gittim kan verdim.. ve sonuç 266...HAMİLEYİM:))
tebrik ederim akasya, Allah tamamına erdirsin inşallah, ben de bugün lucrinle birlikte menopur isimli ilaca başladım, sen hangi ilacı kullanmıştın? kaç yumurtan oluşmuştu? kaçı döllendi? ve kaç tanesi transfer edildi? çok soru sordum biliyorum ama merkez ve doktor aynı olunca birden çok heyecanlandım. bana da ümit oldun :)))
kızlar tüm gün ben de giremedim siteye işyerinden ... Sabah dayanamadım gittim kan verdim.. Ve sonuç 266...hamileyim:))
senin 3 günün kalmış inşallah hayırlı haberlerini alırız.
ikinizide teprik ediyorum allhım kucağınıza almayı nasip eder inşallah..........bu rada siz bizden tecrübeli olduğunuz için transferden sonra neler yaptınız ne yediniz
maşallahhhAkasya1978,leyliko ve esly allah hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin.
Benim de test günüm yaklaşıyor.8 ve 9. Gün idrar testi yaptım negatif.hiç bişey hissetmiyorum.8. Günden beri lekelenme oluyor.test yapmaya cesaretim kalmadı.allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?