2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar merhaba...bugün menopur kullanmaya başladım lucrinle beraber. bu ilacı kullanalar oldu mu daha önce? ismini hiç duymamıştım da. bilgisi olan arkadaşlardan paylaşım bekliyorum

kızlar tüm gün ben de giremedim siteye işyerinden ... sabah dayanamadım gittim kan verdim.. ve sonuç 266...HAMİLEYİM:))

tebrik ederim akasya, Allah tamamına erdirsin inşallah, ben de bugün lucrinle birlikte menopur isimli ilaca başladım, sen hangi ilacı kullanmıştın? kaç yumurtan oluşmuştu? kaçı döllendi? ve kaç tanesi transfer edildi? çok soru sordum biliyorum ama merkez ve doktor aynı olunca birden çok heyecanlandım. bana da ümit oldun :)))

canım sağlık çok güzel yazmışsın okurken hep evet evet dedim bu gece tek yattığın gece olur yarından itibaren bebişlerinle uyursun dualarımızdasın

sana katılıyorum canım. bende 2 aşılama 2 tüp yaptırdım egede. Allahıma şükürler olsun 2.nin sonucunu aldım HAMİLEYİM.DARISI SİZİN BAŞINIZA

canımmmmm benimmmm hayırlıııı olsunnnn çokk sevindim. Bende hamileyim :))))))))))

ikinizide teprik ediyorum Allhım kucağınıza almayı nasip eder inşallah..........bu rada siz bizden tecrübeli olduğunuz için transferden sonra neler yaptınız ne yediniz

maşallahhh akasya1978,leyliko ve esly allah hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin.

benim de test günüm yaklaşıyor.8 ve 9. gün idrar testi yaptım negatif.hiç bişey hissetmiyorum.8. günden beri lekelenme oluyor.test yapmaya cesaretim kalmadı.allah yardımcımız olsun.

kızlar tüm gün ben de giremedim siteye işyerinden ... sabah dayanamadım gittim kan verdim.. ve sonuç 266...HAMİLEYİM:))
tebrik edrim canım allah tamamına erdirsin inşallah....

amin canım sağolasın.... been direk gonalf başladım kısa prtokoldü 9gün kullandım 3gün bi iğne daha kullandım ama şimdi adı aklıma gelmiyo. 9. gün çatlama iğnesini yaptım 11 gün 13yumoşum toplandı, 8i olgun çıktı 7si döllendi. sadece 3 kaliteli dediler 2si transfer edildi. ayrıca ne zaman istersen sorabilirsin yardımcı olabilrsem ne mutlu bana

hayırlı geceler herkese!... öncelikle hamile olanları çok tebrik ediyorum
RABBİM bizlerede nasip eylesin benimde 2. denemem olucak
İNŞAALLAH bu sefer tutarrrr......

ikinizide teprik ediyorum allhım kucağınıza almayı nasip eder inşallah..........bu rada siz bizden tecrübeli olduğunuz için transferden sonra neler yaptınız ne yediniz

soru bana gelmedi ama inede cvp vereyim. Kabak çekirdeği ve ananas yedim çokk.. Süt içtim. Bol dua ettim

CANIM TEBRİK EDERİM DEGERİNDE COK GÜZEL MAŞALLAH..ALLAHIM SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN,COOK SEVİNDİM..DARISI BAŞIMIZA..SENİNDE MAŞALLAHINI KOYİM..

tşkr ederim. Darısı başına canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…