2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak sana bi süper fikir daha battaniyenin altına gir atv yi aç asmalı konak izleeeeee bi yandan da yazış benlen nasıl beğendinmi

evet daha tv yi açmadım...ne derdim varsa önce bilgisayarın başına geçtim...ahhhh canlarım ben sizsiz yapamıyorum galiba...neyse gelelim asmalı konak fikrine şekerim ben asmalı konağı yayınlandığı dönemde öyle sıkı takip etmişim ki (tekrarlarıyla beraber) dün biraz bakayım dedim üzerinden o kadar zaman geçmesine rağmen ezbere biliyorum herşeyi hatırlıyorum...yinede ona bakcam bu saatte ya haber ya dizi tekrarları var zaten...

ay bnde şekerim bndee sizi merak ediorum hep

asmalı konağı bnde çok sıkı takip etmiştim tekrarlarıınıda ama şimdi sanki ilk defa izliyormuş gibi heycanla gülerek izliorum

kızlar artık işsizim :))))))1.11.11 itibariyle ev bayanı oldum kutlamaya hade bana kahveye gelin heheeh :))))))

oh oh ne güzel.....ne diyorum ben yaaaa....işten çıkmış insana oh oh ne güzel denirmi eveeeeetttt denir çünkü böyle bişey bebek için olunca denir...hayırlısı olsun arkadaşım inşallah emeklerimizin karşılığını alırız...

ay bnde şekerim bndee sizi merak ediorum hep

asmalı konağı bnde çok sıkı takip etmiştim tekrarlarıınıda ama şimdi sanki ilk defa izliyormuş gibi heycanla gülerek izliorum

aynen canımcım ben en iyisi bir battaniye,sıcak bir çayla güne devam edeyim o kadar da işim var ama oturmak durumunda bıraktılar beni...:95:

günaydın hanımlar
güzel bir gün ve mutlu haberleri alacağımız bir ay olsun kasım ayı

şimdiden teşekkürler yardımın için nasıl memnunmusun kemal beye mi gidiyorsun ben kemal beyle tel de görüştüm ama bilemiyorum bu ay boş geçelim dedi kasım adetinde görüşelim dedi. raporsuz 3300 dediler ilaç da 1500 falan dediler ama ben daha önce rapor çıkarmışlardı başkent üniversitesi 1364 işlem 500-600 ilaç tutttu yani iyiydiama burası rapor çıkarmıyormuş siz nasıl yaptınız rapor mu çıkardınız yoksa özelmi memnunmusunuz yani merak ettiklerim şimdilik bunlar

slm kızlar nasılsınızzzz bu ay başlıycagımız tüp bebek için çok kıymetli günlerde dua etmek bize evlatlarımızı nasip edecek rabbi rahimimize dua edip niyaz etmenin tam zamanı bol bol dua edelim canlarım rabbim bu günler yüzü suyu hürmetine minişlerimizi sağlıkla gelmelerini nasip etsin
bu paylaşım bizim için

Zilhicce ayının fazileti

Sual: Zilhicce ayının fazileti nedir?
CEVAP
Kurban Bayramı’nın bulunduğu aya zilhicce denir. Zilhicce ayının ilk on gününde yapılan ibadetlerin kıymeti çoktur. Bu husustaki hadis-i şeriflerden birkaçı şöyledir:
(Zilhiccenin ilk günlerinde tutulan oruç, bir yıl oruç tutmaya bedeldir. Bir gecesini ihya etmek de Kadir Gecesi’ni ihya etmek gibidir.) [İbni Mace]

(Zilhiccenin ilk on gecesinde yapılan amel için, yedi yüz misli sevab verilir.) [Beyheki]

(Terviye günü [Arefe’den önceki gün] oruç tutup, günah söz söylemeyen Müslüman Cennete girer.) [Ramuz
]
(Zilhiccenin ilk 9 günü oruç tutan, her günü için, yüz köle azat etmiş veya cihad edenlere yüz at vermiş veya Kâbe’ye kurban için yüz deve göndermiş gibi sevab alır.) [R. Nasıhin]

(Bu on günün hayrından mahrum olana yazıklar olsun! Bilhassa dokuzuncu [Arefe] günü oruçla geçirmelidir! Onda o kadar çok hayır vardır ki, saymakla bitmez.) [T. Gafilin]

(Zilhiccenin ilk 9 günü oruç tutana, her günü için bir yıllık oruç sevabı verilir.) [Ebul Berekat]

(Zilhiccenin ilk on günü fazilette bin güne, Arefe günü ise on bin güne eşittir.) [Beyheki]

(Zilhiccenin ilk on gününde yapılan amellerden daha kıymetlisi yoktur.) [Taberani]

(Allah indinde zilhiccenin ilk on gününde yapılan amellerden daha kıymetlisi yoktur. Bugünlerde tesbihi, tahmidi, tehlili ve tekbiri çok söyleyin!) [Taberani]
Tesbih: Sübhanallah,
Tahmid: Elhamdülillah,
Tehlil: Lâ ilâhe illallah,
Tekbir: Allahü ekber, demektir.

Peygamber efendimiz, Zilhiccenin ilk on gününde yapılan amellerin, diğer aylarda yapılan amellerden daha kıymetli olduğunu bildirince, Eshab-ı kiram, (Ya Resulallah, bu ayın ilk günleri yapılan ameller, Allah yolundaki cihaddan da mı daha kıymetlidir?) dediklerinde, (Evet, cihaddan da kıymetlidir, ancak canını, malını esirgemeden savaşıp şehid olanın cihadı, daha kıymetlidir) buyurdu. (Buhari)

Hazret-i Ebüd-derda buyurdu ki:
Zilhiccenin ilk dokuz günü oruç tutmalı, çok sadaka vermeli ve çok dua ve istiğfar etmelidir, çünkü Resulullah, (Bu on günün hayır ve bereketinden mahrum kalana yazıklar olsun) buyurdu. Zilhiccenin ilk dokuz günü oruç tutanın, ömrü bereketli olur, malı çoğalır, çoluk çocuğu belalardan muhafaza olur, günahları affolur, iyiliklerine kat kat sevab verilir, ölürken kolay can verir, kabri aydınlanır. Cennette yüksek derecelere kavuşur. (Şir’a)

Her hafta saç, sakal, tırnak kesmek sünnettir. İbni Âbidin hazretleri, (Zilhicce ayının ilk on günü, bu sünnetleri geciktirmemeli. (Kurban kesecek kimse, Zilhicce ayı girince, saçını ve tırnağını kesmesin) hadis-i şerifi, emir değildir. Bunları, kurban kesinceye kadar geciktirmek müstehabdır) buyurmaktadır. Kurban kesecek kimsenin, Zilhicce ayının ilk gününden, kurban kesinceye kadar, saçını, sakalını, bıyığını ve tırnağını kesmemesi müstehabdır; fakat vacib değildir. Bunları kesmesi günah olmaz ve kurban sevabı azalmaz.

Bu on gün içinde, hasta ziyaret eden, Allahü teâlânın dostlarının hatırını sormuş ve ziyaret etmiş gibi olur. Bu on gün içinde Ehl-i Sünnet’e uygun bir din kitabı okumak çok sevabdır. Din ilmini, Ehl-i sünnet itikadını öğrenmek, kadın erkek herkese farzdır. Çocuklara öğretmek, birinci görevdir.

Zilhiccenin onuncu günü
Sual: Zilhiccenin ilk dokuz gününde oruç tutmak ve ibadet etmek sevab olduğu gibi, onuncu günü ve bayramın diğer günleri ibadet etmek de sevab mıdır?
CEVAP
Evet, çok sevabdır. Zilhiccenin onu, bayramın birinci günüdür. Bir hadis-i şerif meali:
(Rahmet kapıları dört gece açılır. O gecelerde yapılan dua, tevbe reddolmaz. Ramazan ve Kurban Bayramı'nın birinci geceleri, Berat Gecesi ve Arefe Gecesi.) [İsfehani]

(Bayram gecelerini ihya edenin kalbi, kalblerin öldüğü gün ölmez.) [İbni Mace]

ben kemal beyin hastası değilim 1-2 defa uğraştım randevu alamadım aslında ben tüp bebek yapmaya
karar verdiğim zaman yurtdışındaydı bende başka bir doktoru tercih ettim.
hastane çalışanları genel olarak çok iyi alakalı ve güler yüzlüler ben özel yaptırıyorum rapor çıkartmıyor.
3.deneme olduğu için 2900 tl ilk deneme 3300 gibibirşey vermiştim galiba tam hatırlamıyorum ilaçlrda kullanıma göre değişiyor ama ortalama 1500-1700 civarı tutuyor benım.

lotus bana daha net bilgi vermek istersen face adresimi yazabilirim eklersen oradan mas da atabilirsin teşekkürler. bende ankaraa başkent üniversitesi tüp bebek merkezinde yaptırdım prof dr. hulusi bülent zeyneloğluna gittim bilgi almak isteyen olursa verebilirim seve seve yardımcı olurum . birnur çevikbaş face adresim yazarsanız çıkarım hoşçakalın

özel olassa sizdeki sorun neydi 3. Denemen olduğu için sordum teşekkür ederim bilgilerin için ben de hala karar veremedim bakalım hayırlısı allah bu sefer yüzünü güldürsün inşallah allah yar ve yardımcın olsun

paron canım benım 4.deneme sayıları karıştırır olmuşum artık
pkoluyum ben
inş. canım Yüce Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
bizleride bu sefer sevindirir inş.

birnur beni kabul edersen ben ekledim seni face si me ayrıca kemal deiğiniz doktor kimdir merak ettim?

evett sabah sabah koltukları sildim akşama kadar kurusunlar diye,üstünede 3 halı sildimm ve koştum bilgisayara,herkese günaydınnnnnnnnnnnn..........herkes bayram temizliğinde aslında bayramdan ziyade transfere az kaldı yatacz yapamayız diye yapıyoruz bence temizliklerii....

BRAYNS cam silme olayına koptum yanlız,bende yarın silecem camları aynen senin gibi yapim bari:)))....iğne acısına gelince hepimizde oluyor korkma savaş halindeler yumurtalar ondan galiba:)

EGUNAL cok üşüyorsan adanaya gel canım balkonda kahve içelim güneşte ısın biraz:)) valla şaka bir yana bende artık battaniye alıp üzerime yatmayı özledim bu kış burayada gelmez mi acaba diyorum hep ama sonra amannn şimdi gelse termosifon açılacak,klima çalışacak elektriğe zaten zam geldi aman gelmesin diyorum... bu arada bunalımdan çıktığına sevindim çünkü benim giresim var birileri sapıtınca öbürlerinin ayakta olması lazım ki bana yandan yandan gelmeye başladılar aman belli bir sebep yok sanırım zaman az kaldıkça gerginliğin artıyor durduk yere ağlıyorum falan yani:))

UMUTLUYUM bende geçen yıl bugün işten çıkmıştım valla zaman çok çabuk geciyor 1 yıl olmuş sayende onu farkettim,kendi isteğinle çıktıysan sorun yokk...hazır kışta geldi bol bol tv,battaniye,çayy keyfi seni bekler...

HLY7 ay ben bugun kaçıncı iğnemi vurulacm deyince buraya koşuyorum hemen senin güncellemelerine bakıyorum:)) cnm bnm çok teşşekkürler emeklerin için bizden iyi takip ediyorsun...inşallah HAMİLE diye yazdığın günü de görürümmm..

TANEM 77 de opuda hayırlısıyla dönsün inşallahh..genelde herkes kaç yumurta çıkacak diye merak ediyor ama ben opuda narkoz olayı olduğu için çok korkuyorum onun stresine şimdiden girdim yinee... inşallah birsürü sağlıklı yumurtan olmuştur..haberlerini bekliyoruzz...

kuzular iyi dilekleriniz için teşekkürler bu ay heepimize hayırlı gelir inşallah
tanemmm inş birsürü minnoşun olur inşallah

En guzelini yapiyorsun .... Ben de bu tedavimde oyle yapmaya cakisacagim. Hatta kafamda yumurta sayilarimi, olgun cikan adeti, dollenen adeti ve pgtye gidip saglikli tutan adedi bile belirledim . Hatta bir tane dondurdum bile :)))))

ilk gün çok heycanlıydım yarın kontrol var ve bende gr heycan yok sakinliğe vurdum biraz amannnn böle iimiş rahat yani belki böle kafaya fazla takmayınca işler yolunda gider

kızlar bende adet oldum gibi.lekelenmeler başladı.yarın gidip start vereceğim .hakkımızda hayırlısı.bende yumurta rezervi za.4 folüküleri görmeden başlama taraftarı değilim.allah yardımcımız olsun

hoşgeldinnnnnnn hadi hayırlısı bak ben dedimmm başından beri bu hafta iice hareketlencek die tek tek herkes dahil oluyo ve inşlhhhh herkesin tedavisi sonu hamiş hamiş olcaklarrrrrrrrrr

hadi o zaman hoşgeldin listeye:)) herşey gönlünce olur inşallah cnm

canım benimmm ne demekkk ben mutlu oluyorumm bilgileri güncellerken ay az kalmış falan diye.. darısı diğerlerimizin başına inşallahhhhhh listeyle alakalı eğer talebiniz varsa başım gözüm üstüne kızlar

kuzular iyi dilekleriniz için teşekkürler bu ay heepimize hayırlı gelir inşallah
tanemmm inş birsürü minnoşun olur inşallah

kuzummm hadi gözün aydın artık ev hanımı oldun sende bize katıldın inşallah bebeğinde gelecek Allah ın izniyle ohhhhhh ondan sonra hep evdesin

hadi gözün aydın şekerim hemen listemizi güncelliorum... tedavin hayırlı uğurlu ve bebişli olsun inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…