bak sana bi süper fikir dahabattaniyenin altına gir atv yi aç asmalı konak izleeeeee bi yandan da yazış benlen nasıl beğendinmi
evet daha tv yi açmadım...ne derdim varsa önce bilgisayarın başına geçtim...ahhhh canlarım ben sizsiz yapamıyorum galiba...neyse gelelim asmalı konak fikrine şekerim ben asmalı konağı yayınlandığı dönemde öyle sıkı takip etmişim ki (tekrarlarıyla beraber) dün biraz bakayım dedim üzerinden o kadar zaman geçmesine rağmen ezbere biliyorum herşeyi hatırlıyorum...yinede ona bakcam bu saatte ya haber ya dizi tekrarları var zaten...
kızlar artık işsizim :))))))1.11.11 itibariyle ev bayanı oldum kutlamaya hade bana kahveye gelin heheeh :))))))
ay bnde şekerim bndee sizi merak ediorum hep
asmalı konağı bnde çok sıkı takip etmiştim tekrarlarıınıda ama şimdi sanki ilk defa izliyormuş gibi heycanla gülerek izliorum
günaydın hanımlar güzel bir hafta sizinle olsun
İnşallah canım hepimizin duaları gerçek olurda kavuşuruz bebişlerimize
sonu çok güzel olur inş. erva
hoşgeldin birnur inş. bu denemende kavuşursun bebişine.ben antalya tüp bebeğe gidiyorum sormak istediğin birşey varsa yardımcı olurum seve seve
şimdiden teşekkürler yardımın için nasıl memnunmusun kemal beye mi gidiyorsun ben kemal beyle tel de görüştüm ama bilemiyorum bu ay boş geçelim dedi kasım adetinde görüşelim dedi. raporsuz 3300 dediler ilaç da 1500 falan dediler ama ben daha önce rapor çıkarmışlardı başkent üniversitesi 1364 işlem 500-600 ilaç tutttu yani iyiydiama burası rapor çıkarmıyormuş siz nasıl yaptınız rapor mu çıkardınız yoksa özelmi memnunmusunuz yani merak ettiklerim şimdilik bunlar
ben kemal beyin hastası değilim 1-2 defa uğraştım randevu alamadım aslında ben tüp bebek yapmaya
karar verdiğim zaman yurtdışındaydı bende başka bir doktoru tercih ettim.
Hastane çalışanları genel olarak çok iyi alakalı ve güler yüzlüler ben özel yaptırıyorum rapor çıkartmıyor.
3.deneme olduğu için 2900 tl ilk deneme 3300 gibibirşey vermiştim galiba tam hatırlamıyorum ilaçlrda kullanıma göre değişiyor ama ortalama 1500-1700 civarı tutuyor benım.
özel olassa sizdeki sorun neydi 3. Denemen olduğu için sordum teşekkür ederim bilgilerin için ben de hala karar veremedim bakalım hayırlısı allah bu sefer yüzünü güldürsün inşallah allah yar ve yardımcın olsun
özel olassa sizdeki sorun neydi 3. Denemen olduğu için sordum teşekkür ederim bilgilerin için ben de hala karar veremedim bakalım hayırlısı allah bu sefer yüzünü güldürsün inşallah allah yar ve yardımcın olsun
En guzelini yapiyorsun .... Ben de bu tedavimde oyle yapmaya cakisacagim. Hatta kafamda yumurta sayilarimi, olgun cikan adeti, dollenen adeti ve pgtye gidip saglikli tutan adedi bile belirledim . Hatta bir tane dondurdum bile :)))))
kuzular iyi dilekleriniz için teşekkürler bu ay heepimize hayırlı gelir inşallah
tanemmm inş birsürü minnoşun olur inşallah
kızlar bende adet oldum gibi.lekelenmeler başladı.yarın gidip start vereceğim .hakkımızda hayırlısı.bende yumurta rezervi za.4 folüküleri görmeden başlama taraftarı değilim.allah yardımcımız olsun
kızlar bende adet oldum gibi.lekelenmeler başladı.yarın gidip start vereceğim .hakkımızda hayırlısı.bende yumurta rezervi za.4 folüküleri görmeden başlama taraftarı değilim.allah yardımcımız olsun
evett sabah sabah koltukları sildim akşama kadar kurusunlar diye,üstünede 3 halı sildimm ve koştum bilgisayara,herkese günaydınnnnnnnnnnnn..........herkes bayram temizliğinde aslında bayramdan ziyade transfere az kaldı yatacz yapamayız diye yapıyoruz bence temizliklerii....
HLY7 ay ben bugun kaçıncı iğnemi vurulacm deyince buraya koşuyorum hemen senin güncellemelerine bakıyorum:)) cnm bnm çok teşşekkürler emeklerin için bizden iyi takip ediyorsun...inşallah HAMİLE diye yazdığın günü de görürümmm..
kuzular iyi dilekleriniz için teşekkürler bu ay heepimize hayırlı gelir inşallah
tanemmm inş birsürü minnoşun olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?