2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar merhaba ben 5.gün tek embriyo transferi yaptırdım ve bugün 3. günüm.tedavinin başından beri göğüslerim acıyor ve biraz şişti fakat transfer sonrası hiç acıma şişme yok eski haline döndü neden acaba ilaçlar aynı devam ediyo neden olabilirki

aynen canım... hemde kurmazsın kafanda..evde yat yatt stress oluyo..

ilaçların etkisinden canım benım göğüs ağrıların şişkinliklerin falan

ee canım topladılar mı yumoşları...
hayır canım yarın sabah toplama olacak Allah izin verirse Bakalım bende belki yıllık iznimden 1 haftam kalmıştı bayramda da evde olucam sonra iznimi de kullanayım diyorum

bu bayramda gezme canım benım bebişinle beraber seneye bayram da gezersin inş.

Ayy ağzın bal yesin senin canım inşallah bir dahaki bayramda anneannesine dedesine el öpmeye götürürüm bebişimi

ayy valla maşallahhhhhh listemiz çoğaldı iyiceeee

az kaldı canım yarın ilk evreyi atlatacaksın inşallah herşey çok güzel olacak ve yolunda gidecek canım

ayy valla maşallahhhhhh listemiz çoğaldı iyiceeee

az kaldı canım yarın ilk evreyi atlatacaksın inşallah herşey çok güzel olacak ve yolunda gidecek canım

İnşallah kuzum sabırsızlıkla seni de bekliyorum valla sensiz patlatmam tüpü

tanemmmmmmmmmmm gelmişşşş hoşgeldin canım.. nasılsın ? nasıl oldu OPU ay annat çok merak ettik seni inşallah bi sorun yoktur canım

valla benim kırmızılar hala gelmediğinden biraz gerginim

bnde bi başlayaydım iyiydi bu gidişle sen önce patlatcan kuzum

gelir gelir stres yapma bide bakıyosun gelmiyomuş normal yoldan hamile kalıyomuşsun ay ne güzel olur yaa
Sen şimdi kendini kandır birazcık her ay beklemiyoruz geliyor ya terslik işte bekleyince de gelmez beklemiyomuş gibi yap düşünme
Ben seni beklerim kuzummmm hem senin kısa olacak yine bana yetişicen ( ay kendimi hamile gibi hissettim biran )

tanemmmmmmmmmmm gelmişşşş hoşgeldin canım.. nasılsın ? nasıl oldu OPU ay annat çok merak ettik seni inşallah bi sorun yoktur canım

ama detaylı anlat çoooookkk merak ediyorum...inşallah iyisindir...kaç yumurta toplandı vs....

canım bende biraz once geldım eve herşey yolunda gitti... şimdi yazdıklarınızı okuyodum o kadar ıyı geldıkı sızlerı tanımasamda arkamda olduğunuzu bilmek iyi hissettirdi...
8 tane yumurta toplandı ve bir suru ilaç verdiler bende eve gelir gelmez onları aldım ağrım sızım yok ... çok az kasıklarımda baskı hissediyorum onun dışında herşey yolunda:)
narkoz aldığım için biraz halsizim o kadar yarın embiryolar için arayacaklarmış beni bakalım ne olacak.... darısı sizlerin başına :)))

ya opu anında narkozlu oldugum için hiç bir şey anlatamıyorum detay olarak :)) ama oncesı herkez beni bekliyordu operasyon odasına o kadar hızlı alındımki ben bile şaşkındım herşey 5 dk içinde oldu sonra uyandım herşey bitmişti beni odaya aldılar ...

hadi inş. hepsi döllenir hepsi 1.kalitedir inş.

ben 3 deneme yapmıs bırı olarak konuya gireyim :):)
herkes bir şey söyler bu konuda ve sonuc olarak o kişi kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle yapar.
ben ilk 2 teadvimde 5- 6 gün yattım . yattım derken oturdum evde, dışarı çıkmadım anlamında. tabi ki evde yurudum , mutfaga gıttım , kendıme bır seyler hazırladım vs... sonra da işe geldim. TUTMADI. Son donmus tedavimde 3 gun sonra normal hayatıma gerı dondum . TUTTU. Hic ilgisi yok. 12 gun evden cıkmayan arkadasımı bılıyorum ben , gebelik elde edemedi. Embryo saglam ise ve tutunacak ise o tutunacak . Ama bana kalirsa ilk 2-3 gun hadi diyeyim 3 gun biraz dinlenmek faydalı olabilir. Dısarıya cıkmanın da su faydası oluyor; aklın bıraz oradan uzaklasıyor. obur turlu evde esofmanlarla sureklı dusunuyorsun .

hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsın yarın hepsi 1.kalite olsun inşallah

Canım ya şimdi yarın benimde toplama işlemi olacak da accık soru soracağım sana
1- operasyonun bugün mü oldu ?
2- ne kadar süre sonra uyandın ?
3- ilaç olarak ne verdiler ? banada bir sürü ilaç verdiler ama hepsini transferden sonra kullanacakmışım progesteron vitamin folik asit vs... aldıklarım

Kusura bakma çok soru sordum ama ben çok stres durumdayım :18: şuan senle karşılaşmam çok güzel oldu

Son düzenleme:

canım hayırlı olsun..8 yumurta maşallh...inhşallah hepsi dollerın ..bebik olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…