İnşallah canım Allahım hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin senin kısa protokol mü uzun mu ?
cnm bende diğer formlarda okuyorum tüp bebekle hamile kalanlar şöle diolar kısa yürüyüşler ii geliyomuş evde çakılı kalmak yatmak pek ii değilmiş devamlı yatınca rahme kan gitmiyomuş bu tarz şeyler yani bende şunu yapcam çok fazla kendimi yormadan yorucu işler yapmadan standart işlerimi yapcam
arkadaşlar merhaba ben 5.gün tek embriyo transferi yaptırdım ve bugün 3. günüm.tedavinin başından beri göğüslerim acıyor ve biraz şişti fakat transfer sonrası hiç acıma şişme yok eski haline döndü neden acaba ilaçlar aynı devam ediyo neden olabilirki
yanı kocışını kırma ozaman canım alabılıyosan ızın al.. ama dediğim gibi yatmadım ben..uzandım tw syrettım .çamaşır yıkadım ama sepeti kaldırmadım mesela..yavaş yavaş bulaşık yıkadım..kendımı yormadan tum işlerimi yapmaya çalıştım..
ama bende burda çok okudum..kıpırdamadan yatanı falan..
hayır canım yarın sabah toplama olacak Allah izin verirseee canım topladılar mı yumoşları...
bu bayramda gezme canım benım bebişinle beraber seneye bayram da gezersin inş.
amanda kuzucum listesini de güncellermiş
Evettt dün akşam 23 te çatlatma iğnemi yaptım şuan kendim çatlamak üzereyimkarnım davul gibi oldu kasıklarımda baskı ve ağrı var inşallah herşey yolunda gider Biraz önce doktorumu aradım şikayetlerimi söyledim gayet normal yumurtalar çatlamak için biraz daha büyüyor bi sıkıntı yok operasyondan sonra bu şikayetlerin kalmayacak dedi . Yarın sabah Allah izin verirse yumoşlarımı alacaklar sonra yine bekleyeceğiz bakalım
yok canım benim uzun protokoldü off beklemek çok zor yaa Allahım çabalarımızın mükafatını versin inşallahkısa protokol canım senındemi kısa
hayır canım yarın sabah toplama olacak Allah izin verirseBakalım bende belki yıllık iznimden 1 haftam kalmıştı bayramda da evde olucam sonra iznimi de kullanayım diyorum
hee hadı bakalım bol bol yumoş olsun toplansın..
ayy valla maşallahhhhhh listemiz çoğaldı iyiceeee
az kaldı canım yarın ilk evreyi atlatacaksın inşallah herşey çok güzel olacak ve yolunda gidecek canım
İnşallah kuzum sabırsızlıkla seni de bekliyorum valla sensiz patlatmam tüpü
valla benim kırmızılar hala gelmediğinden biraz gerginim
bnde bi başlayaydım iyiydibu gidişle sen önce patlatcan kuzum
tanemmmmmmmmmmm gelmişşşş hoşgeldin canım.. nasılsın ? nasıl oldu OPU ay annat çok merak ettik seni inşallah bi sorun yoktur canım
tanemmmmmmmmmmm gelmişşşş hoşgeldin canım.. nasılsın ? nasıl oldu OPU ay annat çok merak ettik seni inşallah bi sorun yoktur canım
canım bende biraz once geldım eve herşey yolunda gitti... şimdi yazdıklarınızı okuyodum o kadar ıyı geldıkı sızlerı tanımasamda arkamda olduğunuzu bilmek iyi hissettirdi...
8 tane yumurta toplandı ve bir suru ilaç verdiler bende eve gelir gelmez onları aldım ağrım sızım yok ... çok az kasıklarımda baskı hissediyorum onun dışında herşey yolunda:)
narkoz aldığım için biraz halsizim o kadar yarın embiryolar için arayacaklarmış beni bakalım ne olacak.... darısı sizlerin başına :)))
kızlar benım aklımı kurcalayan birşey var oda transferden sonraki
dinlenme zamanı daha önceki 3 denememde de transfeden son 3 gün dinlenip
işe başladım buda eşimle aramızda soruna neden oldu yatmadığın için
tutmuyor diye doladı diline bu defa test gününe kadar yatacaksın diyor
anlatmaya çalışıyorum yatmayla alakalı olmadığını fakat başarılı olamıyorum
siz nasıl yapıyosunuz benım gibi 2-3 gün dinlenip işemi başlıyorsunuz yoksa test gününe kadar
evde yatıyormusunuz
canım bende biraz once geldım eve herşey yolunda gitti... şimdi yazdıklarınızı okuyodum o kadar ıyı geldıkı sızlerı tanımasamda arkamda olduğunuzu bilmek iyi hissettirdi...
8 tane yumurta toplandı ve bir suru ilaç verdiler bende eve gelir gelmez onları aldım ağrım sızım yok ... çok az kasıklarımda baskı hissediyorum onun dışında herşey yolunda:)
narkoz aldığım için biraz halsizim o kadar yarın embiryolar için arayacaklarmış beni bakalım ne olacak.... darısı sizlerin başına :)))
hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsın yarın hepsi 1.kalite olsun inşallahya opu anında narkozlu oldugum için hiç bir şey anlatamıyorum detay olarak :)) ama oncesı herkez beni bekliyordu operasyon odasına o kadar hızlı alındımki ben bile şaşkındım herşey 5 dk içinde oldu sonra uyandım herşey bitmişti beni odaya aldılar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?