2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar kızlar...
bugün ne güzel anneler ve bebişler buluşması bol olmuş...

arada tabiki fasulyelerde var aaa bide ikizler ....
ERVA...rabbim sağlıkla iki yavrunuda kucağına almanı nasip etsin,tedavide 2si birarada olmasıda paha biçilemez yanii..tebrikler...
KARASU..sende keseni görmüşün inş.fasulyen sapasağlam tutunur dallanır budaklanır
canım ya dikakt et kendine buara evdende çıkma bari,iğnenin hep yakıcı olduğunu söylüyolar allah yardımcınız olsun hee bide doktor kanpıhtılaşmasıyla ilgili bişey dedimi canım:26:riskin yoktur inş...
MELİKE..kendiliğndne gelen mucizen iymiş şükür çok sevindim.....
aklıma gelenler bunlar....

yok canımmm daha olgun olanlara bakılacak dedi dr yarın haber veririz dedi bakalım olgun kaç taneee.
ya sen çoook yaşa emi nerden aklına geldi soğuk hastanede aşk falannn.çok güldürdün beni yaaa.Allahta seni güldürür inşallah....

bizim sıcak yatağımızda yapamadığımızı onlar soğuk hastane köşelerinde yapıyorlar

çok güzel olmuş ellerine sağlık...bu kadar kalabalık bir topiğin listesini takip etmek büyük basarı...
kolaylık olsun burayada yazim..bugun gittim kontrole 11+3üm bebiş 48 mm..bugun ikili test yapıldı cmt sonucu öğrenecem inşallah temiz çıkar

hoşgeldiinnn kıdemli hamilemizzz...sağol canım...bilgilerini buraya yazman benim için daha kolay oldu...48 mm lik meleğide yerim ben ama

dimi ama yaaa...ben çoookkk romantik buluyorum bu durumuuuu

hee bide 14. gün efsanesi bende pek olmuyor adetleirmi heray oluyorum ama benim genelde 33 te bir oluyor böyle oluncada 14ü bunden çıkarınca anca 19 .günler oluyor yumurtlamam güya...tabi bende heray aynı yumurtlaıdğım düşünmüyorum...,
senind eoluyormu senede birkaç ay 35 oluyor geçmezse önemli değil değilmi????
nerden çıktı bu muhabbet bilmiyommm şuanda

haa buldum eş dedim ya bir mesaj önce ordan gelmiştir aklıma
nolcek koca eşittiir yumurtlmaa

bende bulmuştum ama eşime hiç duygusal gelmemişti herzaman olduğu gibii

ben eşime söylediğimde güldü bana epeyce bi konuştuk bunun üzerine...arkasından da müstehcen bi kaç şey söyledi onları burdan yazamıcam rtük kapatır topiği

bizim sıcak yatağımızda yapamadığımızı onlar soğuk hastane köşelerinde yapıyorlar

hakkatende öle valla sen şurda sıcak ev ortamında olma git elin hastanesinde oluşmaya çalışşş.
Nazlı anam bizimkiler.Gerçi anacım gelsinde tek böle gelsin dimi amaaaa.

kızlar beni yine babyle tek bırakmayınzor yatıştırdım öylesine açtım o gece baktım baabbyy kızlarrr kalkınn diyor..sanki tüm topikçiler yataktan fırlıycak gibi içleirne doğup burda böyle birşey olursada şaşırmamm....
hee bide bu kız kayboldu takip ettim daha bismillah" kese nezaman görülcek "topiğinde
neyse inş. güzel haberlerle gelir değeri artmıştırrrr

Evt cnm gorduk keseyi aksamda gorduk kanamayi rabbim korusun bebislerimizi insllh buyudugu gunleride gormk nasip olur kesesinde canim benim dr gerek gormuyor inatla sen heterezigotsun diyor gecen homosistein diye birdeger baktirdik o yuksek gelseydi igne kulkanicktim fskt deger norml cikti iste boyle cnmm annm bar jic kalkmiyorum yattim t ederim
o iğnenin tadını iyi bilirim yağlı olduğundan yakıyor ama değer bence sakın kalkma yat
ben hala yatıyorum 11 hafatlık olduk

Ahhbe cnmm hemde ne ignemis nasil cnm yaniyor agrim var haklisin deget cnm hic umrumda degil bebegim iyi olsun yeterki yatiurum cnm kalkmm busefer korktum kan renginden simdi durmus leke gibi peceteye silince geliyor dua edinlutfen rabbim kuvagimiza almayi nasp etsin sende dinlen guselce cnm

AAAAA noldu şimdi durup dururken...çok geçmiş olsun sakın bi iş falan yapma...dinlen bol bol...tabiki dua edecez rabbim korusun meleğini...
Walla anlamadim ne oldu cnmm anneme kalktim yardim ettim yemk yaptik ama hic agir is yapmadim yemk yedik sonra sancim vardi yatayim wc ye gifip dedim ciyak ciyak firladim wc den Sonra esim ambulans gibi firladi eve toplantidaydi sonra dadi dadi hastane ben giderkn dalga geciyorum bu bebis simdi bixi gordu bugun arkamizdn agliyor bizi istiyor cnmm fiyordum igneden sonra dedim sipa ciksin insllh ilk ben saplaticam poposuna cnmmi acitti benim ah egunalim ah rabbim tamamina erdirsin hepimize kucagimiza almayi nadip etsin simdi yatiyorymm belim agriyr dua et lutfen bize

ben eşime söylediğimde güldü bana epeyce bi konuştuk bunun üzerine...arkasından da müstehcen bi kaç şey söyledi onları burdan yazamıcam rtük kapatır topiği

yaaa amaaaaa:26:
eşimle çok gergindik opu günü yani tedeavimde bize birşey oldu ayrıydık ama gelmesiyle dengem bozuldu çok yolunda gitmeyen şey oldu devamında oyüzden hiç mantığını bozmadıı

sayılara takılmayalı gün aşırı çalışalım tabii yorgun adam sendromu yaşamazsak

hakkatende öle valla sen şurda sıcak ev ortamında olma git elin hastanesinde oluşmaya çalışşş.
Nazlı anam bizimkiler.Gerçi anacım gelsinde tek böle gelsin dimi amaaaa.

evet çooookkk nazlılar çok.

babyyyy hatun daha transfer den sonra başlamıştı acele etmeye...sabırsız demek şimdide kese topiğinde görüldü en son ALLAH korusun 9 ay dolamadan doğururda bu hızla...neyse gelir birazdan aceleci hatun

canım benim yaaa valla çok etkilendim sen kanamam oldu hastaneden geldim deyince...herşey güzeldi topikten çıktığımda bi döndüm neler öğreniyorum...nazlı geldi hala nazlanıyo...napalım annesi o iyi olsunda sen biraz daha acı çek bişi olmaz....vurma onun totosuna ıssırrrr...tabiki dualarımdasınız...

yaaa amaaaaa:26:
eşimle çok gergindik opu günü yani tedeavimde bize birşey oldu ayrıydık ama gelmesiyle dengem bozuldu çok yolunda gitmeyen şey oldu devamında oyüzden hiç mantığını bozmadıı

senin bu eşinde sadece seni değil benide bunalıma soktu...canım arkadaşım ne çok uğraştırmış üzmüş kocişin ya hu...acımasız adam :113:

canım aslında dünya iyisidir paralarıda döker ama bende tanıyamadım ya adamı..bide gitiitğimiz merkez ben çok araştırdım istedim ordan hoşlanmadı ama düşün ben 1ay orayla muhatap oldum bikere başlamıştım bırakamazdım çok gerildim ama sabır dedim eşim sadece opuda geldi ogün ve transfer gügü hocayla tartıştılar ama hocanında çok suçu vardı çok ukalaca davrandı okadar kariyer boşaymış...
off offf neyse rabbim bana bidaha onları yaşatmasın...
eşim birazda ondna oldu beni buralara düşrdün der gibi nebileyim bende çok hassasım tedavidede dahada hassaslaştım aman öyle iştee....
düşün şuanda ordan ilişiği kesip yavrularmıızı kurtarma çabasındaçokta haklııııı

zor bir süreç o yüzden iki tarafta yıpranıyor geriliyor...ufak bi şeyde patlamaya neden olabiliyor...bundan sonra eşinle enine boyuna konuşarak tedaviye başlayın...birbirinizi üzmeyin...kötü bi tecrübeden sonra nerelerde hatalar yaptığınızı konuşmaya çalışın...yani her konuda hazır olduğunuzda başlayın...ikinizinde alınan kararlarda gönlü olsun...inşallah bundan sonrası güzel olur canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…