2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tebrikler kuzu bak ikimizindee degeri aynıydı ikimizinde bebişleri ikizmiş allahım hepimizin kucagına almayı nasip etsn inşallah.coraspirine gelince ben tedaviye başladıgım günden beri kullanıyorum hamilelik boyuncada vitaminle birlikte devammış.

Yaa kizlr buz hastaneden geldik yeni bana igne yaptilar kanamm basladi agri sanci ile simdi yatiyorumm ve kalkmm da yasak dua edin bana proluton depot anamm bu ne bicim bir igne cnmm yandi dua edin bizee litfen optum hepinizi

Yaa kizlr buz hastaneden geldik yeni bana igne yaptilar kanamm basladi agri sanci ile simdi yatiyorumm ve kalkmm da yasak dua edin bana proluton depot anamm bu ne bicim bir igne cnmm yandi dua edin bizee litfen optum hepinizi

AAAAA noldu şimdi durup dururken...çok geçmiş olsun sakın bi iş falan yapma...dinlen bol bol...tabiki dua edecez rabbim korusun meleğini...

canlaaar ben geldiiiim.
bil bozuldu format vs derken ancak şidi girebildimmm.
opu oldum canlaaar.biraz ağrım var amaaa annemyanımda iyi bakıyo banaaaa.
vamı yeni hamiş haberleri.

egunallllllllllllllllllll

yavrum yeni görüyorum ben hamiş listesi ne güzel açıklamalı olmuşşş

süper olmuş eline sağlok canım

ne oldu ya cok uzuldum .. cok gecmıs olsunn..

kızlar bu kese kacıncı haftada gozukuyo tam olarak bı yazın ya ben cok merak edıyorum .aslında cokta korkuyorum dun sankı adet olucakmıısım gıbı karnım agrıdı.. bugun cok acık kaverengı leke geldı kesıldı sımdı ne yapmalıyım

canlaaar ben geldiiiim.

oh çok şükür atlattın opu yuda geçmiş olsun canım...yarın da döllenme haberlerini alırsın...topikte test günü olan yoktu o yüzden hamile
haberimizde yok ama hamilelerimizin bir kısmı bugün bebeklerini görmeye gittiler çok şükür hepsinden güzel haberler geldi...erva ikiz annesi oluyor...

canlaaar ben geldiiiim.

hayırlı olsun inş cnm .. kucagınada almayı nasıp etsınn allah..

egunallllllllllllllllllll

yavrum yeni görüyorum ben hamiş listesi ne güzel açıklamalı olmuşşş

süper olmuş eline sağlok canım

sağol kuzum yeni görmen normal daha dün akşam hazırladım zaten...bugünde bilgileri toparladım...eksikler var ama zamanla tamamlarım...hamilelerimiz topiğimizde aktifler listemizde aktif olsun istedimm...

elifcim yanılmıyorsam 5.haftadan sonra kese görülüyor...ayrıca lekelenmeler kanamaya dönüşmediği müddetçe tehlikeli değil...sen yinede kendini çok yorma dikkat et.

sağol kuzum yeni görmen normal daha dün akşam hazırladım zaten...bugünde bilgileri toparladım...eksikler var ama zamanla tamamlarım...hamilelerimiz topiğimizde aktifler listemizde aktif olsun istedimm...

sanırım benı kımse gormuyo 2 gundur (((

elifcim yanılmıyorsam 5.haftadan sonra kese görülüyor...ayrıca lekelenmeler kanamaya dönüşmediği müddetçe tehlikeli değil...sen yinede kendini çok yorma dikkat et.

hmm sagol cnm ben 4 hafta degerlerdeyım daha erken o znm .. anam buugn kaynanam mısarıflıgr goturdu otur otur kalkmadı karnım agrıyo dıyorum hıcc cene cene bıtmedı esımı ardımda ısten geldı aldı... anam öldüm dahada bı yere gıtmem..

çok güzel olmuş canım..maaşallah sana dünden bu güne bu kadar bilgi topladın maaşallahh

çok sağollll canımıniçiiiii.yerim seni beeeen.dr 18 tane topladık dedi bilmem iyimi.ama atlattım yaaa nasıl mutlu oldum.darısı tüüüm tedavi olan ve olacak arkadaşlarıma inşallah....valla aklımda sen vardın çook dua ettim sana canısııı.

ERVAAAA hayırlı olsun gülümmmm.ne güzel bi taşla iki kuşşşş.Allah tamamına erdirsin inşallaaah.darısı tüüüm bacıların başınaaa inşallah.

erken tabii cicim...az daha sabretmen gerekecek...ayrıca sen dinlen bu ara gezme işlerini daha sonraya bırak...hem kaynanan bilmiyomu senin hamile olduğunuda gezmelerde yoruyo

çok güzel olmuş canım..maaşallah sana dünden bu güne bu kadar bilgi topladın maaşallahh

şekerim zaten bu bilgilerin çoğunu biliyordum...önce onları ekledim sonra ufak bi araştırmaya girdim...he valla maşallah bana

o iğnenin tadını iyi bilirim yağlı olduğundan yakıyor ama değer bence sakın kalkma yat
ben hala yatıyorum 11 hafatlık olduk

evden cıkıcam daha.. tesekkur ederım hepınızee bılgılerınızı paylastıgınız ıcın

ben de seni yerim taammııııı:125: maşallah yumoşlarına bende de 19 çıkmıştı ama olgun olanlardı bunlar daha fazlası vardı...senden de benim kadar çıkmış çoook iyi canım...ayyyy şimdi senin yumoşlarla kocişinin spermleri soğuk hastanede aşk yaşıyorlar çoook romantikkkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…