Kızlar ben geldim ve büyük haber yavrularımın ikiside bana tutunmuş,ikiz annesi oluyorum inş.:90:kalp atışlarınıda duydum cok şükür,hayatımda duydugum en anlamlı,en güzel sesti,hala kulaklarımda,cook şükür bi problemimizde cıkmadı..dr.ultrasonda bakınca direk ikiz tutturmuşsunuz demezmi?ay nasıl gülesim geldi:))bizim tüp bebek dr şimdiki dr umuzu tanıyo selamınıda söledik,ozaman anladı tüp bebeiş olduklarınıbir ay sonra bi daha gitcez,şimdilik böyle..buarada dr bana CORASPİN VERDİ,hamişlerimizden atan varmı?ne işe yarıycak bu coraspin dr sormamışım bebeklere daha iyi kanmı gitcek acaba?
Yaa kizlr buz hastaneden geldik yeni bana igne yaptilar kanamm basladi agri sanci ile simdi yatiyorumm ve kalkmm da yasak dua edin bana proluton depot anamm bu ne bicim bir igne cnmm yandi dua edin bizee litfen optum hepinizi
AAAAA noldu şimdi durup dururken...çok geçmiş olsun sakın bi iş falan yapma...dinlen bol bol...tabiki dua edecez rabbim korusun meleğini...
ne oldu ya cok uzuldum .. cok gecmıs olsunn..
canlaaar ben geldiiiim.
bil bozuldu format vs derken ancak şidi girebildimmm.
opu oldum canlaaar.biraz ağrım var amaaa annemyanımda iyi bakıyo banaaaa.
vamı yeni hamiş haberleri.
canlaaar ben geldiiiim.
bil bozuldu format vs derken ancak şidi girebildimmm.
opu oldum canlaaar.biraz ağrım var amaaa annemyanımda iyi bakıyo banaaaa.
vamı yeni hamiş haberleri.
egunallllllllllllllllllll
yavrum yeni görüyorum ben hamiş listesi ne güzel açıklamalı olmuşşş
süper olmuş eline sağlok canım
kızlar bu kese kacıncı haftada gozukuyo tam olarak bı yazın ya ben cok merak edıyorum .aslında cokta korkuyorum dun sankı adet olucakmıısım gıbı karnım agrıdı.. bugun cok acık kaverengı leke geldı kesıldı sımdı ne yapmalıyım
sağol kuzum yeni görmen normal daha dün akşam hazırladım zaten...bugünde bilgileri toparladım...eksikler var ama zamanla tamamlarım...hamilelerimiz topiğimizde aktifler listemizde aktif olsun istedimm...
elifcim yanılmıyorsam 5.haftadan sonra kese görülüyor...ayrıca lekelenmeler kanamaya dönüşmediği müddetçe tehlikeli değil...sen yinede kendini çok yorma dikkat et.
sağol kuzum yeni görmen normal daha dün akşam hazırladım zaten...bugünde bilgileri toparladım...eksikler var ama zamanla tamamlarım...hamilelerimiz topiğimizde aktifler listemizde aktif olsun istedimm...
sanırım benı kımse gormuyo 2 gundur(((
oh çok şükür atlattın opu yuda geçmiş olsun canım...yarın da döllenme haberlerini alırsın...topikte test günü olan yoktu o yüzden hamile
haberimizde yok ama hamilelerimizin bir kısmı bugün bebeklerini görmeye gittiler çok şükür hepsinden güzel haberler geldi...erva ikiz annesi oluyor...
hmm sagol cnm ben 4 hafta degerlerdeyım daha erken o znm .. anam buugn kaynanam mısarıflıgr goturdu otur otur kalkmadı karnım agrıyo dıyorum hıcc cene cene bıtmedı esımı ardımda ısten geldı aldı... anam öldüm dahada bı yere gıtmem..
çok güzel olmuş canım..maaşallah sanadünden bu güne bu kadar bilgi topladın maaşallahh
Yaa kizlr buz hastaneden geldik yeni bana igne yaptilar kanamm basladi agri sanci ile simdi yatiyorumm ve kalkmm da yasak dua edin bana proluton depot anamm bu ne bicim bir igne cnmm yandi dua edin bizee litfen optum hepinizi
erken tabii cicim...az daha sabretmen gerekecek...ayrıca sen dinlen bu ara gezme işlerini daha sonraya bırak...hem kaynanan bilmiyomu senin hamile olduğunuda gezmelerde yoruyo
şekerim zaten bu bilgilerin çoğunu biliyordum...önce onları ekledim sonra ufak bi araştırmaya girdim...he valla maşallah bana
çok sağollll canımıniçiiiii.yerim seni beeeen.dr 18 tane topladık dedi bilmem iyimi.ama atlattım yaaa nasıl mutlu oldum.darısı tüüüm tedavi olan ve olacak arkadaşlarıma inşallah....valla aklımda sen vardın çook dua ettim sana canısııı.
ERVAAAA hayırlı olsun gülümmmm.ne güzel bi taşla iki kuşşşş.Allah tamamına erdirsin inşallaaah.darısı tüüüm bacıların başınaaa inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?