bende kamu yönetimi mezunuyum alandan hazırlancam bu yıl kursa yazıldım yarın başlıyor dersler
ama benim aklım karıştı çok mu geç kaldım alan için 7 ay var yetiştirebilirmiyim acaba
yoksa 2012 içinmi hazırlansam kurstan kaydımı sildirip bu yıl sadece a grubu var 2012de hem a hem b grubu var:18:
inşallah herşey gönlümüzce olur arkadaşlar. Peki kurs haricinde hangi kaynaklardan yararlanıyorsunuz..
slm kızlar bende kamu mezunuyum kafam karıştı iyice
şimdı bu yıl gırrdiğimizde mecburen alandanda girecez olemı alana girmezsek tercıh yapamıyormuyuz
tek yılların puanıyla düz memurluk yani B grubu dediğimiz kadrolar için tercih yapamıyorsun canım, bu yıl yalnızca uzman kadrolar ve öğretmen vs için.slm kızlar bende kamu mezunuyum kafam karıştı iyice
şimdı bu yıl gırrdiğimizde mecburen alandanda girecez olemı alana girmezsek tercıh yapamıyormuyuz
canım, biliyorsundur 100 civarı puan hesaplanıyor , kurumlar kendi pozisyonlarına göre hangi puanı istediklerini belirtiyorlar. puanlar pozisyonun gereklerine göre, gk-gy ve alanlardan belli oranlarda hesaplanarak oluşturuluyor. gk-gy yapmak zorundasın. bunun yanında işletme-iktisat maliye hukuk da yapmalısın tabii. bana kalırsa, diğer alanlardan da en azından bir soru işaretleyip, o puan türlerini de hesaplatmak en mantıklısı.slm.. bende a grubundan girme konusunda kararsızım.. çünkü nasıl yaıldığını hiçç bilmiyorum.. işletme mezunuyum.. hem genel yetenek hem genel kültür hemde sadece işletmemi yapacaz.. yokda maliye iktisat muhasebe yide yapacaz mı.. biraz bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar çünkü hiç bişi bilmiyorum nasıl olduğuna dair...
Kaynak konusunda size Hukuktan hocamın tavsiye ettiklerini ve etmediklerini söyleyebilirim.
konu anlatımı olarak ihtiyaç ve themis yayınları
soru bankası olarak da ikinci sayfa yayınlarını önerdi hocam.
Murat, yediiklim ve yargıdan özellikle konu anlatımında uzak durun dedi.
diğer derslerin hocalarıyla henüz tanışmadığımız için bişey diyemiyorum ama öğrendikçe burdan paylaşırım.
yine aklıma gelirse yazarım. sizin de sormak istediğiniz bişe olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
tabii ki paylaşırım, öğrendikçe yazarım burdan.Çok iyi olur canım ya yardımcı olursan. Bende kaynakları toparlamaya başlıycam. Evde çalışıcam kendim o yüzden zor olucak benim için. Kısmet bakalım.. Kurstan aldığın bilgileri paylaşırsan çok sevinirim..
şimdi kızlar ben işletme son sınıfım
2011 de girmeyi istiyorum
aynı anda hem kpss hem 4. sınıfı bitirmek zor olucak
bide evleniyorum sınavlarım üst üste geliyor.
Alandan girmek istemiyorum
2011 de düz memur olamam mı alan yapmadan ?
tabii ki paylaşırım, öğrendikçe yazarım burdan.
kolay gelsin sana.
uzaktan eğitime baktın mı hiç? İhtiyaç akademinin...
canım 2011 de aldığın puanı düz memur atamalarında kullanamazsın. yalnızca çift yıllardaki sınav puanları ile düz memurluğa atanabiliyorsun. bu yıl işletmeci olarak yalnızca alan dersleri de yapıp uzman kadrolara atanmaya çalışabilirsin
ya da 2012deki sınavı bekleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?