arkadaşlar hepinize merhaba 15 aylık bir oğlum var gün içerisinde oğlumla beraberiz yalnız büyütüyorum onu sürekli ilgilensemde oyunlar oynasamda onunla konuşsamda gece yastığa kafamı koyduğumda yetersiz hissediyorum kendimi ve bu çok ağır geliyor bana sizler bebeklerinizle gün içinde neler yapıyorsunuz oyunlar şarkılar etkinlikler vs.benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler
arkadaşlar hepinize merhaba 15 aylık bir oğlum var gün içerisinde oğlumla beraberiz yalnız büyütüyorum onu sürekli ilgilensemde oyunlar oynasamda onunla konuşsamda gece yastığa kafamı koyduğumda yetersiz hissediyorum kendimi ve bu çok ağır geliyor bana sizler bebeklerinizle gün içinde neler yapıyorsunuz oyunlar şarkılar etkinlikler vs.benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler
slm benimde 15 aylık bir kızım var.uyandığı zaman bişeyler yedirmeye çalışıyorum.sonra dışarı çıkartıyorum.kedilerin peşinden gidiyor onları çok seviyor.parka götürüyorum.baya yoruluyor eve gelince uyuyor.uyandıktan sonra tekrar aşağı indiriyorum parka götürüyorum ya da kedilerin yanına.akşam da oyuncaklarıyla oynatıyorum,kitap okuyorum sayfaları çevirmeye bayılıyor.
benim oğlum da 15 aylık aynı duyguları bende yaşıyorum. sürekli bişeyler öğretmeye çalışıyorum. sayıları falan öğretmeye çalıştım ama olmadı.kitap aldım ama kitaplar hiç ilgisini çekmiyo. oyuncaklardan da kutuları var onlarla oynuyo bitek üstüste koyuyo yada içiçe başka bişeyle oynamaz hiç. sürekli kapıya gidip dışarı çıkmak istiyo.bana şapkasını taktırıyo sora ayakkabılarını getiriyo bende günde bi defa ya parka ya markete falan götürüyorum.bizim buralarda kedi yok kuşları kovalıyo oda
birde o kutulardan aynı renk olanları üstüste koymayı öğrettim çok eğleniyo onu yaparken.şarkı falan çok seviyo benim oğlum döndön kelebek oynuyoruz klasik yada kutu kutu pense birde müzik dinleyip dans ediyoruz çok tatlı oluyo
cevaplarınız için çok teşekkür ederim
benim oğlumda sürekli dışarı çıkmak istiyor alışverişe parka falan gidiyoruz iki kere falan ama evde geçirdiğimiz zaman daha dolu dolu olsun istiyorum
yani ben yapı itibariyle çok konuşkan biri değilim ve bunun çocuğumu olumsuz etkilemesini istemiyorum sonuçta çocuk dili anneden öğrenecek ve şuan söyleyebildiği tek şey anne başka hiçbirşey söyleyemiyor ve ben kendimi sorumlu tutuyorum bi akrabanın oğlu o da 15 aylık nasıl eke maşallah anne baba ebe dede lamba su süt herşeyi diyor anneside konuşkan ben buna bağlıyorum artık herşeyi konuşmaya çalışacam oğlumla
bebeğim 3 buçuk aylık ve çok ağlıyor.öncelerde gaz problemimiz vardı tam düzeldi dedim tekrar huysuzlanmaya başladı.gazınıda çıkarıyor kakasınıda yapıyor ama çok ağlıyor katıla katıla kendinden geçiyor kucağa alınınca susuyor.ağrısı var desem kucağa alınıncada ağlar.ne yapıcağımı şaşırdım kaldım bazen çok korkuyorum.karnı aç olduğu halde ne emiyor ne sağdığım sütü biberonla alıyor.bende kaşıkla vermek zorunda kalıyorum.neden böyle anlamadım acaba sıcaklardan mı böyle kızım gerçekten üzülüyorum o kadar ağladıktan sonra birden gülmeye başlıyor.birde çok ağzının suyu akıyor ne bulursa ağzına götürüyor.sizinkilerde böyle oluyor mu?doktora götürdüm yapıcak bişey yok dedi.kızımın huyu herhalde bu(
cevaplarınız için çok teşekkür ederim
benim oğlumda sürekli dışarı çıkmak istiyor alışverişe parka falan gidiyoruz iki kere falan ama evde geçirdiğimiz zaman daha dolu dolu olsun istiyorum
yani ben yapı itibariyle çok konuşkan biri değilim ve bunun çocuğumu olumsuz etkilemesini istemiyorum sonuçta çocuk dili anneden öğrenecek ve şuan söyleyebildiği tek şey anne başka hiçbirşey söyleyemiyor ve ben kendimi sorumlu tutuyorum bi akrabanın oğlu o da 15 aylık nasıl eke maşallah anne baba ebe dede lamba su süt herşeyi diyor anneside konuşkan ben buna bağlıyorum artık herşeyi konuşmaya çalışacam oğlumla
aynen yaa bende çok konuşkan değilimdir. benim oğlum da anne diyo birde burda diyo bişi istediği zaman. ama takma kafana 2 yaş civarı hepsi aynı şeyleri sölüyo oluyo genelde. benim yiğenlerim falan çok onlardan biliyorum. birde etrafında nekadar insan olursa o kadar çabuk öğreniyolar. bende yanlız yaşıyorum bulunduğumuz şehirde arkadaşımda yok akraba falanda.haftasonu babaannesine halalarına falan gittik hemen bişiler öğrendi. birde tekerlemeler falanda akıllarında kalıyo.
aynen yaa bende çok konuşkan değilimdir. benim oğlum da anne diyo birde burda diyo bişi istediği zaman. ama takma kafana 2 yaş civarı hepsi aynı şeyleri sölüyo oluyo genelde. benim yiğenlerim falan çok onlardan biliyorum. birde etrafında nekadar insan olursa o kadar çabuk öğreniyolar. bende yanlız yaşıyorum bulunduğumuz şehirde arkadaşımda yok akraba falanda.haftasonu babaannesine halalarına falan gittik hemen bişiler öğrendi. birde tekerlemeler falanda akıllarında kalıyo.