ii oldu anım böyle bi topik açman bak sendende yeni şeyler öğrendim.gerçi benim daha oğluşum 10günlük ama elbet kırkımızda çıkacak yani ve korkuyorum ben tekrar kalırsam bebek küçükken diye yaşımda daha 21 pek bilgimizde yok eşimle bu konuda hangisini tercih edersek daha ii olur bakalım nasıl olacak
süt korurmu bilmiyorum ama tekrar hamile kalmaktan çok korkuyorum:18::18::18::18:
ben bide 1 sene adet olmuyorum doğumdan sonra
Geri çekilme yöntemiyle korunduk hep.Yine devam edicez sanırım
kızlar bi konuda ben açayım dedimben doğum yapalı 1 ay oldu malum artık korunma yöntemlerine geçmemiz gerekiyor doktorum sütün hiçbir koruyuculuğu yok önlemini al dedi lohusa iken bile hamile kalan çok oluyomuş bunlar da çok sabırsızmış cnm biz hala beklemedeyiz eşimle alıştık kardeş kardeş yaşıyoruz ben önce hap kullanmak istediğimi söledim doktora türkiye de yok emzirirken kullanılan haplardan dedi spirali önerdi yada 3 aylık iğne ben spirali tercih etmediğim için geçen gün ilk iğnemi oldum yan etkisi biraz fazlaymış ama napalım emzirme bitene kadar böyle korunacağım sonra doğm kontrol hapına geçeceğim ayrıca internette okudum bu 3 aylık iğnelerin sütü arttırıcı özelliği varmış bakalım bekleyip göreceğiz sizler başladınızmı korunmaya ne gibi yöntemler düşünüyorsunuz
işte o yöndemle deniz oldu:26:
Canım, çok saol bu konuda bilgi verdigin için. Yan etkisi neymiş bu iğnelerin? Ona gore karar vericem, ben de tekrar hamile kalmakten çok korkuyorum:18:
kaç gün sonra eşinizle beraber oldunuz acaba
güvenilir olmadğı kanıtlandı yani
işte o yöndemle deniz oldu:26:
kerem efe de aynen o yontemle oldu :18::18: tırstım artık kocaya guven olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?